- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Salvatore #72 üzenetére
Először is:A dvd teljesen tökéletesen működött.persze mindenki ezt írná.Tudom ez neked nem mentség.Viszont ha megnézed én megírtam hogy FS notikba pakolták ezt a tipust.ettől függetlenül ez egy Acerben volt legutóbb használlva.Sokat segítene ha megírnád mit jelent az ponosan nálad hogy nem működik.és hogy miben próbálltad ki.Az előlapot tényleg Qrvára elba@tam.Kicsit kapkodva ment a csomagolás és kimaradt belőle.Ráadásul nem is én adtam fel.egyértelmű hogy hétfőn küldöm borítékban az előlapokat.Sőt ha megírod milyen notiba akarod rakni, lehet tudok pont belevalót is szerezni.A működéssel kapcsolatban csak aztudom ismét mondani hogy semmi baja nemvolt.A postán sem hiszem hogy megsérülhetett volna.lévén azthiszem elég korrekt volt a csomagolás.Egyenlőre anniyt tudok írni hogy a ''Kompatibilitási'' gondot, ha az lesz sajnálom.Akkor nemtudok érted tenni semmit.mivel linkeltem képet, megírtam pontos tipust, stb.Tehát nemhinném hogy zsákbamacskát árultam.Az a te dolgod lett volna hogy utánajárj hogy megfelel e neked.Ha viszont bebizonyosodik hogy rosz volt a cucc, minden költségedet téríteni fogom.javíttatást, bármit.persze számla és pontos hibaleírás ellenében.nyugodtan felmerem ezt ajánlani lévén nem adtam el rosz dvd-t neked.tehát válasz a lehetőségek közül.Biztósíthatlak hogy maximálisan Partner vagyok a dolog megoldásában
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest