- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Salvatore #72 üzenetére
Először is:A dvd teljesen tökéletesen működött.persze mindenki ezt írná.Tudom ez neked nem mentség.Viszont ha megnézed én megírtam hogy FS notikba pakolták ezt a tipust.ettől függetlenül ez egy Acerben volt legutóbb használlva.Sokat segítene ha megírnád mit jelent az ponosan nálad hogy nem működik.és hogy miben próbálltad ki.Az előlapot tényleg Qrvára elba@tam.Kicsit kapkodva ment a csomagolás és kimaradt belőle.Ráadásul nem is én adtam fel.egyértelmű hogy hétfőn küldöm borítékban az előlapokat.Sőt ha megírod milyen notiba akarod rakni, lehet tudok pont belevalót is szerezni.A működéssel kapcsolatban csak aztudom ismét mondani hogy semmi baja nemvolt.A postán sem hiszem hogy megsérülhetett volna.lévén azthiszem elég korrekt volt a csomagolás.Egyenlőre anniyt tudok írni hogy a ''Kompatibilitási'' gondot, ha az lesz sajnálom.Akkor nemtudok érted tenni semmit.mivel linkeltem képet, megírtam pontos tipust, stb.Tehát nemhinném hogy zsákbamacskát árultam.Az a te dolgod lett volna hogy utánajárj hogy megfelel e neked.Ha viszont bebizonyosodik hogy rosz volt a cucc, minden költségedet téríteni fogom.javíttatást, bármit.persze számla és pontos hibaleírás ellenében.nyugodtan felmerem ezt ajánlani lévén nem adtam el rosz dvd-t neked.tehát válasz a lehetőségek közül.Biztósíthatlak hogy maximálisan Partner vagyok a dolog megoldásában
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest