- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Én ezt mind elhiszem neked.Esküszöm.De így meg nekem nincs egy deka garanciám sem.Ezt meg te értsd meg.Sőt engem ez a ''Újonc''+''őstag'' meg mitudom én milyen dumák, már két éve is idegesítettek.Csak két dolgot mondanék.Egyszer kb egy hónapja, egy itt ''Nagy'' rangban leledző, hw piacon igen sűrűn előforduló úriembernek feladtam egy lapot+procit.Előre mert hogy ő megbízható.Tudod mennyit utalt a 35K-ból?20-at, majd közölte hogy nincsenek jó tuningeredményei a lapnak, stb.Más. P-vel kezdődő PH-Addikt úraságtól vettünk egy LG dvd írót.6K-ért előre utaltam.Vazze még olvasni sem bírt a cucc, törött volt a mechanikálya

Úgyhogy van nekem saját tapasztalatom bőven.Egy utolsó lehetőséget tudk felajánlani.Elküldöm utánvéttel.De ha nemveszed át, a föld alól is előkerítelek az hót zihher
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgyhogy van nekem saját tapasztalatom bőven.Egy utolsó lehetőséget tudk felajánlani.Elküldöm utánvéttel.De ha nemveszed át, a föld alól is előkerítelek az hót zihher