Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #16 üzenetére
Én ezt mind elhiszem neked.Esküszöm.De így meg nekem nincs egy deka garanciám sem.Ezt meg te értsd meg.Sőt engem ez a ''Újonc''+''őstag'' meg mitudom én milyen dumák, már két éve is idegesítettek.Csak két dolgot mondanék.Egyszer kb egy hónapja, egy itt ''Nagy'' rangban leledző, hw piacon igen sűrűn előforduló úriembernek feladtam egy lapot+procit.Előre mert hogy ő megbízható.Tudod mennyit utalt a 35K-ból?20-at, majd közölte hogy nincsenek jó tuningeredményei a lapnak, stb.Más. P-vel kezdődő PH-Addikt úraságtól vettünk egy LG dvd írót.6K-ért előre utaltam.Vazze még olvasni sem bírt a cucc, törött volt a mechanikálya
Úgyhogy van nekem saját tapasztalatom bőven.Egy utolsó lehetőséget tudk felajánlani.Elküldöm utánvéttel.De ha nemveszed át, a föld alól is előkerítelek az hót zihher
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Billentyűzet gondom van
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest