- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Salvatore #81 üzenetére
Mivel nem is küldtem.írtam fentebb hogy írd meg pontosan milyen notiba menne, és valószínüleg tudok pont olyant küldeni.de ugyanúgy nem jelentkeztél, mint mikor két emailban, és itt a forumban is írtam hogy feladtam neked a csomagot.De persze nemvagyunk egyformák.A max kétnappal pedig illik vigyázni.nézz be az ezzel foglalkozó topicokba is.Ami még fontos.Elküldhetek neked egy olyan előlepot ami FS Amilókhoz való.Ez 13mm-es és semmilyen más notebbokba nem jó.Mivel hogy ''srég'' formatervezett, csak a bizonyos tipusú notihoz jó.Magyarul azok alapján amiket írtál nem mennél vele semmire.Vagy küldöm ezt, vagy megírod pontosan mibe menne, és próbálok neked olyant szerezni.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #76 üzenetére
Én is így gondolom!
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #73 üzenetére
bazzzz
Köszönöm az igen értelmes, és magasröptű hozzászólásodat
''miért is volt olyan érzésem hogy nemkötök üzletet egy olyan emberrel aki előre kérné a cuccot, és közben folyamatosan azt bizonygatja hogy ő a világ legmegbízhatóbb embere?'' -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Salvatore #72 üzenetére
Először is:A dvd teljesen tökéletesen működött.persze mindenki ezt írná.Tudom ez neked nem mentség.Viszont ha megnézed én megírtam hogy FS notikba pakolták ezt a tipust.ettől függetlenül ez egy Acerben volt legutóbb használlva.Sokat segítene ha megírnád mit jelent az ponosan nálad hogy nem működik.és hogy miben próbálltad ki.Az előlapot tényleg Qrvára elba@tam.Kicsit kapkodva ment a csomagolás és kimaradt belőle.Ráadásul nem is én adtam fel.egyértelmű hogy hétfőn küldöm borítékban az előlapokat.Sőt ha megírod milyen notiba akarod rakni, lehet tudok pont belevalót is szerezni.A működéssel kapcsolatban csak aztudom ismét mondani hogy semmi baja nemvolt.A postán sem hiszem hogy megsérülhetett volna.lévén azthiszem elég korrekt volt a csomagolás.Egyenlőre anniyt tudok írni hogy a ''Kompatibilitási'' gondot, ha az lesz sajnálom.Akkor nemtudok érted tenni semmit.mivel linkeltem képet, megírtam pontos tipust, stb.Tehát nemhinném hogy zsákbamacskát árultam.Az a te dolgod lett volna hogy utánajárj hogy megfelel e neked.Ha viszont bebizonyosodik hogy rosz volt a cucc, minden költségedet téríteni fogom.javíttatást, bármit.persze számla és pontos hibaleírás ellenében.nyugodtan felmerem ezt ajánlani lévén nem adtam el rosz dvd-t neked.tehát válasz a lehetőségek közül.Biztósíthatlak hogy maximálisan Partner vagyok a dolog megoldásában
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #70 üzenetére
Fel.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #69 üzenetére
Akkor a mai első UPPP:::
-
Revoltec.de
csendes tag
A monitor cserélhető, lenne pár apróságra.Miszerint természetesen minnél nagyobb AMD, jól húzható procira.Procihoz való, jóóóó tuning lapra.+procihűtőre, és jó lenne minnél több memória is.Más nem kell
Csak személyes cserebere lehetséges.posta kizárva.
Bombázzatok az ajánlatokkal -
Revoltec.de
csendes tag
csomag feladva az illetékeseknek
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #64 üzenetére
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #28 üzenetére
fel, fel, fel, fel.........
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #1 üzenetére
EGY KIS ÁRCSÖKKENTÉS ÖSZTÖNZÉSKÉPPEN!!!
17'' TFT LCD Monitor: 42,000Ft
D-LINK Switch: 5,000Ft
DVD+Író:8,000Ft
És mivel sürgős lenne a dolog, ezért bevállalom, mehet Postán utánvéttel is!
De ha valaki nem venné át esetleg azt a Föld alól is előfogjuk keríteni -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #26 üzenetére
Még mindíg lehet alkudni
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #25 üzenetére
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #24 üzenetére
Upszli......
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #23 üzenetére
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #21 üzenetére
Jó, csak tudasd hogy milegyen, mert több helyen párhúzamosan hírdetek, és menne, cserélődnek folyamatosan a dolgaim.
üdv -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #19 üzenetére
Rendben van.Szerintem ne bizonygassuk itt tovább egymásnak, melyikünk a megbízhatóbb
Ha kell a cucc, akkor feladom utánvéttel/ha már így összekomáztunk
/
Vagy jővőhéten vasárnap eljösz érte.K.K.Félegyházára.A Posta 420, vagy 800ft lesz maximum.De mivel hogy van ''pici'' dobozom, és súlyra is csekély ezért tutti a 420ft -
Revoltec.de
csendes tag
Egyébként meg szerintem egy ember nem attól lesz megbízható hogy pl ph félisten.Mert mivan ha átkúr???Qva nagy semmi.max elmész és kivered belőle a dellát.Mert mást mitudsz csinállni?nyitsz itt egy topicot hogy xy átvert?és simán letagadja.Volt erre már példa számtalan, itt és máshól is.Sajnos
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #16 üzenetére
Én ezt mind elhiszem neked.Esküszöm.De így meg nekem nincs egy deka garanciám sem.Ezt meg te értsd meg.Sőt engem ez a ''Újonc''+''őstag'' meg mitudom én milyen dumák, már két éve is idegesítettek.Csak két dolgot mondanék.Egyszer kb egy hónapja, egy itt ''Nagy'' rangban leledző, hw piacon igen sűrűn előforduló úriembernek feladtam egy lapot+procit.Előre mert hogy ő megbízható.Tudod mennyit utalt a 35K-ból?20-at, majd közölte hogy nincsenek jó tuningeredményei a lapnak, stb.Más. P-vel kezdődő PH-Addikt úraságtól vettünk egy LG dvd írót.6K-ért előre utaltam.Vazze még olvasni sem bírt a cucc, törött volt a mechanikálya
Úgyhogy van nekem saját tapasztalatom bőven.Egy utolsó lehetőséget tudk felajánlani.Elküldöm utánvéttel.De ha nemveszed át, a föld alól is előkerítelek az hót zihher
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #14 üzenetére
Akkor két lehetőség maradt.Vagy nemadom el a cuccost, vagy mást kell kitalálnunk.Az előre utalásról két dolgot mondanék.Meglesz a nevem, számlaszámom.Tehát lenyomozható lennék.A 6napos regről meg inkább nemmondok semmitJóval, sokkal több az már
na de mindegy, lényegtelen.Akkor ez valószínüleg nemjött össze.majd mással talán.
Üdv. -
Revoltec.de
csendes tag
Felfelé mert sűrgős
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #11 üzenetére
lehet alkudni is
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Revoltec.de #10 üzenetére
VAN 2DB TOSHIBA MK4025GAS HDD2190 A ZEO01 S 40G NOTEBOOK WINYÓM IS ELADÓ.
Hibátlan állapot, adattárolásra voltak használva USB rackban.
irányár:6,500/db -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
Posta akkor jobb lenne, mert 3-4-ember eggyeztetése már kissé körülményes lenne.Tapasztalataim alapján.Ezért zt a verziót kihagynám ha lehet
-
Revoltec.de
csendes tag
Kb 2 óráig nem leszek itt.De utána jövök biztosan, és mindent letárgyalunk
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
Rendben.De elolvastad a lehetőségeket is?Jösz, vagy Posta?
-
Revoltec.de
csendes tag
A fentebb említett cuccok lennének olcsón, és sürgősen eladóak.A monitor kb, 5 napos, 3év garanciával, garancialevéllel.A Switch kb 1 éves, de 8 napot volt használlva, mert sajna router helyett lett véve, véletlenül./nem röhög
/
A DVD író pedig kb 3 hónapos Csak +-os lemezt ír ezért lett cserélve.A cuccok nem az enyémek, én csak egy megbízott vagyok.Olcsón és sürgősen lennének eladóak.De nem sz@ért-h@ért.Ennél fogva kérném mellőzni a ''hülyegyerek alkudási stílust''
Utánvét teljes mértékben kizárva.Posta mehet előreutalással.De szerintem jobb lenne a személyes átvétel.Sehová nemtudom, és nem is fogom elvinni.Mivel énvagyok az eladóA cuccok Kecskeméttől kb 50 km-re vannak.Főleg a hétvégi átvétel a lehetséges.Az árak irányárak, és ettől fogva alkuképesek, emberi keretek között.Tehát a Monitor:
Bővebben: link
Irányára:46,000ft.
A Switch:
Bővebben: link
Irányára:6,500ft
Laptop dvd íróicoh 8165A/21 Asszem fs notikba rakták ezt a tioust isBővebben: link
irányára:9,000ft
Csere csak és kizárólag valami komolyabb Mobiltelefonra érdekellne.Nokia előnyben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NBA és kosárlabda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest