- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Salvatore
tag
válasz
Printszkrín #76 üzenetére
Szerda magasságába hozza a csákó a gépét amibe lenne és akkor kiderül, sajna most nincs nálam több noti amibe addig meg tudnám nézni.
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #76 üzenetére
Én is így gondolom!
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #73 üzenetére
bazzzz
Köszönöm az igen értelmes, és magasröptű hozzászólásodat
''miért is volt olyan érzésem hogy nemkötök üzletet egy olyan emberrel aki előre kérné a cuccot, és közben folyamatosan azt bizonygatja hogy ő a világ legmegbízhatóbb embere?'' -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #23 üzenetére
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #21 üzenetére
Jó, csak tudasd hogy milegyen, mert több helyen párhúzamosan hírdetek, és menne, cserélődnek folyamatosan a dolgaim.
üdv -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #19 üzenetére
Rendben van.Szerintem ne bizonygassuk itt tovább egymásnak, melyikünk a megbízhatóbb
Ha kell a cucc, akkor feladom utánvéttel/ha már így összekomáztunk
/
Vagy jővőhéten vasárnap eljösz érte.K.K.Félegyházára.A Posta 420, vagy 800ft lesz maximum.De mivel hogy van ''pici'' dobozom, és súlyra is csekély ezért tutti a 420ft -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #16 üzenetére
Én ezt mind elhiszem neked.Esküszöm.De így meg nekem nincs egy deka garanciám sem.Ezt meg te értsd meg.Sőt engem ez a ''Újonc''+''őstag'' meg mitudom én milyen dumák, már két éve is idegesítettek.Csak két dolgot mondanék.Egyszer kb egy hónapja, egy itt ''Nagy'' rangban leledző, hw piacon igen sűrűn előforduló úriembernek feladtam egy lapot+procit.Előre mert hogy ő megbízható.Tudod mennyit utalt a 35K-ból?20-at, majd közölte hogy nincsenek jó tuningeredményei a lapnak, stb.Más. P-vel kezdődő PH-Addikt úraságtól vettünk egy LG dvd írót.6K-ért előre utaltam.Vazze még olvasni sem bírt a cucc, törött volt a mechanikálya
Úgyhogy van nekem saját tapasztalatom bőven.Egy utolsó lehetőséget tudk felajánlani.Elküldöm utánvéttel.De ha nemveszed át, a föld alól is előkerítelek az hót zihher
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #14 üzenetére
Akkor két lehetőség maradt.Vagy nemadom el a cuccost, vagy mást kell kitalálnunk.Az előre utalásról két dolgot mondanék.Meglesz a nevem, számlaszámom.Tehát lenyomozható lennék.A 6napos regről meg inkább nemmondok semmitJóval, sokkal több az már
na de mindegy, lényegtelen.Akkor ez valószínüleg nemjött össze.majd mással talán.
Üdv. -
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
Posta akkor jobb lenne, mert 3-4-ember eggyeztetése már kissé körülményes lenne.Tapasztalataim alapján.Ezért zt a verziót kihagynám ha lehet
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
Rendben.De elolvastad a lehetőségeket is?Jösz, vagy Posta?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Horizon Forbidden West
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged