Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Pfizer és Moderna előnye, hogy ezeket biztos elfogadják az EU-n belül és azon kívül is.
Aki tervez utazni mondjuk nyáron, annak ez nem lesz lényegtelen kérdés.
Valamint 94-95% védettség a második után 14 nappal.
A Szputnyikra írnak 91%-ot, de nem tudni, hogy elfogadják-e kint vagy sem. Viszont nem kaphatja autoimmun beteg, pl. én sem.A kínai Sinopharm viszont más tészta, azt se tudják, hogy mennyire hatékony. Azt se tudják, hogy elég-e két oltás, vagy kell-e harmadik. Mindenki mérlegelje magának, hogy ez a bizonytalanság kell-e neki, én inkább várnék.
-
Motion_Blur
félisten
Picit fiatalabb vagyok, nincs alapbetegségem, én csak Pfizert és Modernat fogadok el ha hívnak.
Túl vagyok a covidon, tudom hogy milyen szar, lassan 6 hónapja szenvedek az utóhatásaitól.
DE:
- elvből nem oltatok olyan vakcinával amit Orbán intéz "okosba" (= LOP, mint mindig)
- Pfizerrel van a legtöbb és legjobb tapasztalat
- long covidnál TALÁN segíthet az mRNS... -
Madwe
nagyúr
-
keIdor
titán
Azt neked kell eldönteni, hogy ráér-e vagy sem. Nem kötelező elfogadni, nekem van ismerősöm, aki mondta, hogy csak nyugatinál hívják vissza, pár nap után kapott Pfizert.
Én magamnak nem kérnék kínait. Eleve ha mennél külföldre, az EU-n belül lehet el se fogadnak oltottként. -
daneel_hu
addikt
"Sziasztok, akik átmentek már rajta, szaglás elvesztés és gyengeség majd jobbulás után szokott még rosszabbodni az állapot?"
Ez a szagláselvesztés azért teljesen eldugult orrnál nem ritka.
Rajtunk március elején átment valami, nem tudom covid volt-e.
Fordítva jöttek a tünetek a influenzához képest, ami furcsa, hogy szinte sosem folyt az orrom (influ-nál mindig szokott, nem is keveset), inkább hátul a garatnál két hétig kellemetlenül folyt le valami állandóan.
Kis lázzal kezdődött, majd garatfolyás, és két hétig tömény száraz köhögés. Általános közérzet nem volt rossz még a láz alatt sem, gyengeség nem jelentkezett.
A száraz köhögés nagyon megviselt, nem is tudom mikor köhögtem ennyire életem során, szerintem soha.Bocs, szerk.:
Ilyen volt a sorrend: garatfolyás 2 hétig, aztán láz 1 napig és utána 2 hét köhögés.
Influenzánál mindig lázzal és izületi fájdalmakkal indítok, majd jön az orrfolyás és esetleg köhögés.Lehet más légúti betegség volt és nem covid, passz - de szerintem ez nem influenza.
Influ teljesen ki szokott ütni, 1-2 nap tényleg szarul vagyok és az izületeim is fájni szoktak + emésztőrendszer is kakukk.Az egyik gyerek 1 napig volt lázas, a kicsi talán 3-4 napig. Egyéb tüneteik nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Oakley Five Square OO9238-04
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest