Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
sasa134
addikt
válasz
H1F0N1CS #5028 üzenetére
Ez nem az ironia időszaka, amikor valószínűleg több száz honifitársunk, szüleink, nagyszüleink halnak majd ebbe bele, meg olyan károkat vészel át minden gazdasági szereplő, amiből valószínűleg sok sok év kemény munka fog kirángatni (vagy az se). Szóval nem, nem érzem.
@Amur
nyilván a korményrendelet gőzerőveé készül, ami pontosan leírja ezeket. Szerintem még ma olvasható lesz.
-
DarkByte
addikt
válasz
H1F0N1CS #1259 üzenetére
Minket is érdekel, ennek ellenére nem ülök a gép előtt nyomkodom 5 percenként az F5-öt valami hír oldalon. Naponta egyszer elolvasom pár percben mi a helyzet, vagy megnézem az BBC News napi összefoglalóját YouTube-on és lépek tovább.
Túl sokat nem tudok kezdeni a dologgal. Szomorú hogy meghalnak emberek, nekem is a szüleim 60 év felett, még három nagyszülőm is él, szóval én is tudok kikért aggódni. Ennek ellenére szerintem hiú ábránd azt hinni, hogy érdemében tudod befolyásolni, hogy elkapják-e vagy sem. Kb. mint folyómedret KRESZ táblákkal szabályozni. Ha már tényleg itt lesz és ezresével lesznek minden városban a fertőzöttek (finoman szólva sem tartunk még itt, még az erősen fertőzött területeken környezetében sem jön ez össze), akkor ha nem tőled kapják el mert atom vigyázol, akkor majd mástól biztosan. Ez egy ilyen taliga. De itt még nem tartunk és remélhetőleg nem is jutunk el ide.
Ezt a nagy kézfertőtlenítés mizériát se értem. Az ilyen emberek utána kvázi "the floor is lava" játékot játszanak és nem nyúlnak semmihez? Egyszerűen nem reális.
Pl. ki hányszor matatja egy nap a telefonját? Azt is takarítod 15 percenként fertőtlenítővel? Tippre az egyik legjobb vírushordóz modern korunkban, mert minden helyzetben előfordul hogy használod.
De most mondhattam volna a lakáskulcsot, céges beléptető kártyát, BKV bérletet, amelyeket nap mint nap használsz és ha nincs világjárvány sem kezdesz el Domestos-ozni hetente -
-
válasz
H1F0N1CS #807 üzenetére
Röviden: akkor érdemes csak aggódni, ha:
- 60 felett vagy
- cukrod van (nem a bevásárlókocsiban 2mázsa, hanem a véredben némi extra)
- van vmi tüdőproblémád vagy rákod
- magas a vérnyomásod.Ezeken kívül egész alacsony a rizikó. Saját magam miatt nem aggódom, de a családban van ezekre példa
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- The First Berserker: Khazan
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Elromlott? Lassú? Bővitenèd? Mi segítünk
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest