Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Emberek! Fejezzük már be ezt a suttyomban fényképezést és mások mocskolódását csak azért, mert elment venni festéket. Lehet valaki megcsinálja az otthonában azt, amire a sok munka miatt nincs ideje. Te is elmentél húsgolyóért, semmivel sem másabb a zománcfesték. Komolyan lassan a spiclik ehhez képest kutyafaszák voltak...
-
"busszal soroksárra kiugrottam az ikea holnapi zárása miatt feltankolni húsgolyóval + mirelit ósanból maszk+kesztyűben ofc. hát nem úgy tűnik, mintha felfogták volna a népek, hogy mi a f*sz is történik. volt aki 1 zománcfestékért képes kimozdulni."
Es ezt te komolyan leirod ugy, h husgolyoert mesz
hat pont ez a jellemzo az emberisegre
ez a topic legjobb HSZ-e szerintem
-
boba6
senior tag
én 3 hete vásárolok pluszba folyamatosan (elején még röhögött a család, ma már kevésbé), és még így is keveslem ami itthon van
el sem tudom képzelni más autó nélkül 1-1 ilyen kis bevásárlás után mit fog csinálni ha beállnak a dolgok
ha lemegy a koronavírus téma probléma nélkül - mondjuk mert jön a meleg -, semmi gond, úgyis felhasználom ezeket a dolgokat csak lassabban
de én már nem ezen aggódok hanem a másik témán amit épp ezzel a kis projekttel fednek el ideig-óráig, úgyhogy spájzoljatok csak srácok
holnap már én is PFF2 maszkban és kesztyűben nyomom a bevásárlást, még párat kaptam utolsó pillanatban a Metróban 2 hete, nyáron meg fel lehet majd készülni az őszi szezonra biciklis moshatóval -
cog777
senior tag
"-biztos jó helyen dolgozol, ha nem telik a dolgozóknak egy otthoni monitorra?"
Szamitogepe nem mindenkinek van otthon, minek, ha a cegnel dolgozik 2 monitorral + laptop, otthon meg a konzol + a 1.5 meteres fali TV. Egy Sale-es, vagy egy product owner nem fog neked programozni... de meg Word-ozni sem otthon.
-
-
-
-
törölt tag
Hát, akkor kellemesen fog telni az a pár hónap kényszerpihenő. De legalábbis, lesz mivel elütni az időt
(társasok + pia)
cybermanus
Ugyanmár. Az összes létező, és nem létező fórumonn erről beszélnek. 10 millió vírológus országa lettünk.Áttekinthetetlenek a találgatások, konteók, keverednek a valósággal, ha csak a google találatok alapján tájékozódunk. Szerintem ez természetes. Globális válság van kialakulóban, a zemberek tanácstalanok, és kombinálnak. Főleg a korábbi tapoasztalataikra építkeznek, és abból igencsak az jön ki, hogy eléggé sz.r helyzetben vagyunk Mo.-ot illetően.
-
Floyd80
addikt
Mindjárt meg is kérdezem az egyiket face-n. Amúgy hihetetlen ez a kettősség, pl. metrón tömegnyomor, mindenki gyanakszik mindenkire, senki nem mer köhögni, de mégis ott van mindenki, én is persze, de ma kihagyom, inkább villamossal körbe megyek, de az 1-es tele van, szerintem ezt a szart már rég elkaptam.
-
-
adika4444
addikt
Én a tacskóból rendelek. Először csak száraztészta, aztán szépen lassan Tesco Friss csirkemell, meg marhahús a gulyáslevesbe. Tartottam tőle eleinte, hogy majd milyen moslékot hoznak ide. Mostanra már csak onnan jön az élelmiszerek 70%-a. Jó lejáratú, minőségi termék, rendes futárok. Ja és nem a korona miatt, már lassan egy éve így csinálom.
-
the_mad
aktív tag
Értem, értem. Tehát, átveszem azt ami nekem megfelel a többit pedig nem. Majd utána elmegyek és megveszem a hiányzó tételeket személyesen... Te egy zseni vagy!!
(#1753) Polllen
Van. Amit nem tudtak eladni, azt megkapja Béla aki "él a technika nyújtotta lehetőségek előnyeivel". A többit meg viszik megsemmisítésre, vagy a disznóneveldébe. -
the_mad
aktív tag
" meg amíg a mammerek inkább banyatankoznak az ingyen házhozszállítás helyett, addig kb mindegy, hogy te hogy akarod megvédeni."
Ja az jópofa. Gondosan kiválogatják a szart (nyomott, ütött, lejárt, sérült csomagolású) termékeket és ingyen házhoz viszik. Nem is értem, hogy a sznob balfaszokat leszámítva más miért nem így vásárol..
-
Ringman
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok