Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nekem viszont jól jönne ez. 8. napja vagyok önkéntes karanténban jellegzetes tünetekkel (rohamszerűen jelentkező száraz köhögés, láz), olasz kontaktom is van (márc 11.-ig érintkeztem a munkám miatt olaszokkal) és mégsem tesztelnek le.Tegnap a háziorvosom beszélt az illetékes kórházzal, és elhajtották, hogy majd akkor tesztelnek, ha fulladok is és/vagy tüdőgyulladásom van. Írtam annak a magánlabornak is, akik 50 rugóért végeznek mobil kiszállásos tesztet is, de nem válaszoltak, gondolom hetekre be vannak már táblázva ők is. Jobb híján nekem már egy ilyen házi teszt is jelentene valamit.
Dusty: Na, akkor ezt is cseszhetjük...
-
azbest
félisten
No de ez az elismert, akkreditált tesztnél is így van. Sőt, attól, hogy ma nem fertőző valaki, ha egyébként találkozik más emberekkel, úgy holnap már nem biztos.
A tömeges tesztelés lényege szerintem az, hogy aki pozitív, annak tilos másokkal találkoznia. Ezért kéne tömegesen tesztelni. Ha csak a látványosan fertőzötteket tesztelik, akkor attól a tünetmentesekkel nyugodtan terjedhet a járvány úgy is, hogy az illető nem mászkál el, csak ételért megy ki néha. Ezért tűnik butaságnak a tesztelés kerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest