Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Di Natale #102225 üzenetére
Akkor egyszerűen egy jó üzletember aki meglovagolta a ezt hullámot.
De ezért ne nevezzük hitelesnek meg szaktekintélyének csak azért mert azt a nézőpontot képviseli amit ebben a topikban a többség.
Pontosan annyira hiteles vagy még annyira se mint a másik oldalon lévő orvosok. Tanított 50 000 embert? Azok az orvosok akik meg a másik vonalat képviselik meggyógyítottak több millió embert.
Amit már mondtam a legnagyobb baj hogy itt nagyon sokan elfogultak elvakultan hisznek egy bizonyos dologban. És nem fogadják azt el hogy másnak más a véleménye még azoknak a véleményét se fogadják el akik nem elvakultan gondolkoznak és tagadják a vírust csak egyszerűen próbálják reálisabban nézni a világot -
-
Gsx-rr
veterán
válasz
BalanceR #102216 üzenetére
3 at beletekerve!
Szerintem egyetemet vagy egyhazat kellene alapitania!
A kozonsege mar megvan, mehet a fizu 10 szazaleka egybol hozza!Milyen orvos?
Virologus? A sajat maga valasztott cikkekbol mazsolazik.
Pont annyira hiteles mint a masik oldal!Most neztem egy Videot Finnorszag is tud normalisan elni.
Nem kenyszeritenek senkit semmire.
Ja maszk sem kell belteren se!
De a Magyarok vezeto pozicioban vannak minden teren, mert ez van kommunikalva, megis megy a boszorkanyuldozes! -
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
válasz
looser #102101 üzenetére
Azert mert hatalmas ellentmodasok kozott elek.
Marcius 30 ota hozzank a Dominikai Koztarsasagba teszttel jonnek es mennek a turistak.
Kb 2000 Magyarbol 1 pozitiv volt, o is elvileg a napokkal azelotti Kinai oltastol produkalt ilyen eredmenyt.
Tobb ezer keleteuropai, koztuk Oroszok Ukranok,teszt nelkul jonnek mennek.Hogy ,hogy senki se kap el semmit mikor a medencekben egymas szajabol isznak!?
A Magyar Kormany baromsagai meg csak hab a tortan.
Megyek haza,karantenba kerulok, de a fiam aki nalam el szabadon johet mehet ,tovabbadhatja ha valamit hazaviszek!Az intezkedesek nagy resze folosleges volt es most is az!
Es igenis ez a szituacio kinevelte a virusrettegoket akik messze nem realisan nezik a dolgokat!
Oromuket lelik a helyzetben van aki kifejezetten elvezi is!Ez meg ,hogy egymast beszelitek ra az oltasra az csodalatos!
Lehet a csoport is csinalhatna egy buzdito klippet! -
Gsx-rr
veterán
Ertem, de akkor ez is orszagfuggo!
Jo nekunk,hogy sokan igy kitanultak a “szakmat”
Csak tavaly gatolta a nyar a virus terjedeset! Iden nem.
Ezt is ertem!Stanlee: akkor szerencsesnek mondhatod magad.
Csak kene az a chip az oltasokba!
Nem kene szorakozni az oltasi kartyakkal! -
-
Gsx-rr
veterán
Nyit a “Labor” erdekes modon az utcan nem kell maszk, megsem halnak ki.
Vezer is csak a baromsagokat tudja atvenni! -
Gsx-rr
veterán
Nem tart sokaig ez kartya hiszti
Orbán Viktor kiemelte, tömegrendezvényeken védettségi igazolvány nélkül nem lehet majd részt venni. Ezt augusztusig biztosan fenntartják - mondta. "Erről a 6 millió beoltottnál fognak beszélni, de egyelőre nincs annyira regsztrált" - tette hozzá.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
BalanceR #101251 üzenetére
Megint jövök a sablon dumámmal.
Akkor nálunk miért nincs egy fertőzött se március 30-a óta amióta kötelező a repülőn oda vissza a teszt?
Pontosan 1 Volt de ő elvileg a pár nappal az utazás előtt beadott oltás miatt produkált pozitív eredményt.
Szerintem nagyságrendekkel több turista jár a Dominikai Köztársaságba ráadásul lassan egy éve itt van az ország nemcsak 1-2 hónapja mint ott.
Heti 6-7000 turista jön csak Európából -
Gsx-rr
veterán
válasz
Stanlee #100932 üzenetére
Én pont most akartam írni hogy milyen érdekes hogy a németek elfogadják másik országból az igazolásokat. Ez alapján gondolom:
Forrás: Németoldal.hu
Az oltási igazolvány papír vagy digitális formájú kell, hogy legyen, és németül, angolul, franciául, olaszul vagy spanyolul fogadják el a második oltás után 14 nappal. -
Gsx-rr
veterán
Voltak utasaim Romaniabol.
Mondja ott senki nem akar oltatni, 20 milliobol 3 millioan vannak es nem is eroltetik.
8 kereskedelmi tv siman kozolheti a sajat allaspontjat legyen oltasparti vagy ellenenzo. -
Gsx-rr
veterán
válasz
bubuska10 #100450 üzenetére
Olthatjak de tobb ismerosom kerult mar komoly gondokkal korhazba emiatt.
Most hallottam:
Ma a Tesco üzletsoron meglátogatott az áruház egyik vezetője,aki közölte (csak hogy mi is tudjuk) a Tesco üzletsoron a kihelyezett padokat,ülőkéket,csak és kizárólag oltotsági okmány birtokában lehet igénybe venni❗ -
Gsx-rr
veterán
válasz
HellGreg #100368 üzenetére
Ti itt ugy csinaltok mintha Laca lenne az egyetlen.
Kozben az orszag fele egyelore nem tolakodik erte!
Koztuk en sem, inkabb az Eu kozelebe se megyek.
De mondok jobbat. Egyelore a Nemetek kernek tesztet tranzitban. Amig igy lesz veluk sem repulok, van mas opcio pl Svajcon keresztul.Nyugodtan baratkozzatok meg a gondolattal, ez a vedettsegi igazolvanyhoz kotott cirkusz max 1,5 honapig fog tartani!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Angelina87 #100184 üzenetére
-
Gsx-rr
veterán
Mivel szemely szerint erint a bejelentes , tolem most sokan tobben mennenek haza es semmit sem er otthon az oltasi igazolas amit egy masik orszagban allitottak ki.
Ha a Magyarok igy kezelnek valamit, akkor oket sem fogjak meskent.
Hatha rajonnek kellene azert erre valami egyseges szabalyozas.
Tobb mint 10.000 diak tanul felsooktatasban kulfoldon akik nyaron mennek haza es majd ulhetnek otthon mert az oltasi igazolasuk semmit sem es csak a nagyrabecsult kiralyi vedettsegi igazolas -
Gsx-rr
veterán
válasz
Motion_Blur #99247 üzenetére
Nagyon remélem hogy a magyarokét sem fogja elfogadni egyik ország sem ugyanúgy ahogy a magyar sem fogadja el más országba oltottak igazolásàt!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Floyd80 #99026 üzenetére
Bemenni bemehetsz, helyben nem fogyaszthatsz.
Elvitelre ugyanugy megy minden
A vedettek ehetnek bent, a veszettek csak a teraszon,de a mosdoban pacsizhatnakSzerintem az oltottaknak,mivel a vilag megmentoi kellene egy gloria a fejuk fole.
A veszett csoportnak meg kotelezoen narancssarga kezeslabasban szabadna az utcara menni -
Gsx-rr
veterán
Amugy is nyaron
nem terjed, szeptemberig lehet jegelni a topicot! -
Gsx-rr
veterán
válasz
Ricardo #98958 üzenetére
3-4 sor kb 2000-3000 forint.nem mindenki evett ivott.
Sokan 1-2 ital mellett toltottek el az idotArra nem gondolsz hogy valaki a havi költségvetésbe ugyanúgy be kalkulálja az étterembe kocsmába járást és most azt a pénzt eddig nem tudta költeni.
Tényleg nem értem ezt az egészet mindig mindenkinek megvan az opció arra hogy magára hegessze az ajtót.
Akinek problémája van meg amúgy is be van oltva és ugye el kell hinnünk azt hogy semmi problémája nem lehet mivel már védve van!Akkor nekik nem mindegy?
Amúgy meg de sok 10 000 Ft. Amikor a sok barom megvette a felesleges barkács cuccokat tavasszal akkor nem volt gond hogy költöttek a pénzt igaz akkor fontos volt hogy a gazdaság menjen tovább
-
Gsx-rr
veterán
válasz
BalanceR #98945 üzenetére
Pont ugyanugy az orszag kis reszet erintette az ehenhalas a munka vallalkozas elvesztese miatt,
Mint az ,akiket erintett a virus, es elhunytak a csaladjukban.
Oket ugyanugy nem erdekli ki halt meg mint titeket az,hogy ki hogyan ment tonkre es kerult padlora!Ja tudom az nem ugyanakkora tragedia,csak ha azt is megelnetek, vagy a kozvetlen csaladi kornyezetben lenni ilyen!
Ne legyetek mar ennyire szemellenzosok! -
-
Gsx-rr
veterán
23 eves egeszseges gyerekre nem hiszem ra kell eroszakolni az oltast!
Ja tudom most a fiatalokra veszelyes duma volt a divatBalanceR: azokat a kamu hireket hagyjuk. Nezd meg mi van most is Miamiban.
Nyomat se latod covidnak.
Naponta beszelek Amerikaiakkal. Tegnap voltak utasaim Texasbol es Miamibol is.
Ja mindenkit ledaralt a virus ,erdekes ezek a helyek most rohognek az egeszen -
Gsx-rr
veterán
Most hivott a fiam,a volt felesegem kajakra be akarja oltatni.
Meg is tudja oldani siman mert olyan helyen dolgozik az egeszsegugyben.
23 eves
Komoly balhe lesz -
Gsx-rr
veterán
válasz
freeknight #98589 üzenetére
Mivel Amerikaba most is ki be lehet jarni csak teszt kell ott ilyen baromsagot nem fognak kerni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
keIdor #98199 üzenetére
Es hogy igazolod,hogy mit kaptal? Elarulom sehogy sem fogod tudn, tehat utazashoz tokmindegy
Alexios: biztos vagyok benne nem lesz egyseges vakcinautlevel.
Foleg,hogy a nyugat sehogy sem all az oltasokkal.
Amelyik orszag oltashoz koti a beutazast ott ugy is reszeltek a turizmusnak -
Gsx-rr
veterán
Nalunk miert nincs virus, mikor az osszes kelet europai orszagbol naponta jonnek gepek es itt keverednek az emberek rendesen.
2 het alatt 1 pozitiv teszt volt, de utolag kiderult valoszinu azert mert az illetot 1 hettel elotte oltottak.
Kepen amit kiraktam lathato a tavolsagtartas. Maszkot senki se hord, csak az uzletekben, de mar ott se mindenki -
Gsx-rr
veterán
Nalunk mar regota covidhoz kapcsolodo halalozasrol nem hallani.
Utolso fazisban vagyunk a teljes nyitas fele.
Minden nyitva a szorakozohelyek is. Papiron 00:00-5:00 ig kijarasi korlatozas van,valojaban a szorakozohelyek reggelig nyitva. Igy megy 2 honap maszk se kell sehol. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Hieronymus #97847 üzenetére
Miert ne elhetne normalis eletet aki nincs beoltva?
Miert jat valakinek tobbletjog?
Ha kotelezo az oltas akkor megertem, de igy azert nem.
Foleg mivel szeparalva vannak a dolgok.
Csak a moziban kell felni az oltatlantol?
Vasarlasnal nem problema? -
Gsx-rr
veterán
válasz
Corleone33 #97663 üzenetére
Most fogadok,mire az orszag nyit ez nem fog szamitani.
El lesz felejtve.
Most ezzel presszionaljak az embereket az oltasra.
Egy etterem teraszan majd nem ulhetnek oltatlanod de a szupermarketben tomeggozlekedesben ott ulhet melletted.
Nem fogjak ezzel szivatni a szolgaltatokat,hogy emiatt beveteltol essenek el.
Ellenorizni se tudja senki -
Gsx-rr
veterán
válasz
#20749568 #97613 üzenetére
Oke, csak ha a beoltott ugy is vedve van, neki max enyhe tunetei lesznek ha elkapja, akkor aki nincs oltva az pont akkora veszelyt jelent ha mellette ul ,mint aki bevan.
Hogy ellenorzik ha megnyit a hatar?
Tobb szaz orszag sajat igazolasahoz ki fog erteni?
Balatonon a langosos megtanul Kinaiul? -
Gsx-rr
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #97593 üzenetére
Nagyon nagy. Mar tobb helyen megjelent, hogy az oltott meg nagyobb valoszinuseggel kapja el valamelyik mutanst mint aki nincs beoltva.
Allitolag van amelyik vakcina nem ved minden mutans ellen -
Gsx-rr
veterán
"Nyaralásból hazatérve az oltottaknak nem kell karanténbe vonulniuk.
Nyáron, ha a járványhelyzet lehetővé teszi, akkor azt remélik, hogy a beoltottak közül mindenki utazhat majd, függetlenül attól, hogy ki milyen oltást kapott.
Nyárra fognak változni a karantén szabályok: a beoltottak egész biztosan nem lesznek karantén kötelezettek külföldi utazás után hazatéréskor." - jelentette be Gulyás Gergely.Forrás: hirado.hu
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Hieronymus #96294 üzenetére
Mivel lehet igazolni az immunitast?
A beoltott ugyanugy lehet pozitiv -
Gsx-rr
veterán
Baratom megy haza, van oltasi igazolasa, hogy fogjak ezt Magyarorszagon figyelembe venni?
Gondolom ilyen esetekre nincs forgatokonyv.
Most olvasom Viktor bejelentette moziba csak vedettsegi igazolassal lehet menni.
Ki ebben az illetekes ,ki tud infot adni? -
Gsx-rr
veterán
Mi van akkor ha valaki kulfoldon kap barmilyen oltast?
Elismerik Magyarorszagon?Amugy ezert is aggalyos ez,hogy majd csak az oltottak mehetnek pl etterembe. 1-2 honap es nyarra beengedik a kulfoldieket ahol van aki csak egy papirt kap esetleg, majd a szolgaltato fel fog keszulni 100 orszag kulonbozo igazolasabol ,hogy az most hivatalos vagy sem?!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
-Mosquito- #95264 üzenetére
Pl hozzank a Dominikai Koztarsasagba.
Tele is van keleteuropaival
Zanzibarra se kell semmi. -
Gsx-rr
veterán
válasz
-Mosquito- #95247 üzenetére
Ugy latom mindenki a Gorogokhoz fog menni, de nekunk is eros nyarunk lesz.
A cikk meg pont azokat nem emliti ahol mar most sem kell semmi a beutazashoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest