Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #92545 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Csak most nem tartunk ott, hogy olyan luxusproblémáink legyenek, hogy ki milyen vakcinát kér. Ha nem kell az ami van, akkor sor végére.
Ez meg így marhabaromság, mivel a nem kellő tájékoztatás miatt sokan paráznak, hogy a rendszer nem szűri ki, nekik melyik vakcina ellenjavallott! Mindenhonnan hall mindenki mindent, csak valós és megalapozott folyamatos tájékoztatás nincs. Lehet így kárhoztatni, aki bizonytalan?
Amúgy meg konkrétan én is szarnék rá, simán válogatnék, ha kiemelt rétegek, sportolók meg egyéb népek Pfizert akarhatnak és kapnak is. Én miért ne akarhatnék azt? Csak úgy eszembe jutott most.....no most határozódott el bennem, hogy tuti válogatni fogok. És lesz nálam jégcsákány.Én ezt értem. De a tényen nem változtat, hogy a nyugdíj abból van, hogy működik a gazdaság. Használhatunk más szót, a lényegen nem változtat.
A lényegen nem változtat, persze. Az egyén életminőségén változtat max, mert ugye a jégcsákány a szemgolyóba elég karakteres tud lenni.
A gazdaság sem a nyuggerek miatt nem pörög.
Nem is az ő nyakukba varrtam, hanem a teljes társadaloméba.
No a teljes társadalom meg megérett a vérfrissítésre erősen.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest