Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
szabi__memo #91095 üzenetére
És azt is mondta jön a m2 alapú vásárlás is ma holnap és a kijárási és így a volt nyitvatartási is kitolódik 21-22 órára ami nem hülyeség (aki meg bulizott eddig is tudott 20-ig)
-
Csatravi
senior tag
"Miért kellett volna már megkapnia? Már fertőzött is volt. Nagyon hátul van a sorban..."
Miért ne? Mondok egy példát. Bochkor 57 éves, átesett a fertőzésen de már egy oltás is benne van a vállában.
Az idősek után itt pofára, ismeretségre, celebségre, stb. is megkapják az oltást. Még krónikus bajodnak sem kell lennie. Így megy ez itt magyarisztánban. -
lacafaca
addikt
reggeli tanulságos! erőltessed meg magad, nézzed végig
-
radi8tor
MODERÁTOR
120000 regisztrált iskolai dolgozó van. Ebből 20000-et már beoltottak a terv alapján, de hamarosan elkezdik az iskolai dolgozók soron kívüli oltását.
via Kossuth rádió
-
Kékes525
félisten
[Rékassy: Tragédia, hogy a kormány ilyen lassan kapcsolt, pedig előre figyelmeztették őket]
"a vészhelyzetet a járványmatematikusok és epidemiológusok előre jelezték a kormánynak, sajnálatos, hogy se megfelelő kommunikáció, se felkészülés, se szakmai párbeszéd, előkészület nem volt ezen a területen."
[Túlélő üzemmódban a magyar egészségügy]
"A kormány 3200 lélegeztetőgépes ágyról beszél, de ez erősen optimista összegzés"
Hol lesz ehhez a szakképzett személyzet?
[Egyre több munkás esik ki a gyárakból a koronavírus miatt]
Ezért is kellett volna időben total lockdown.
[A magyar járványhelyzet az egyik legsúlyosabb, amit a világon eddig egy ország elszenvedett]
-
-
viharhozo
addikt
válasz
Micsurin #91014 üzenetére
Tegnap egyertelmuen azt mondta, h a 65+-osok ketharmada van beoltva, es remeli, husvetig mindenki megkapja, aki kerte. Ebben kapasbol van egy bocicsel, mert nem tudjuk, h azoknak a ketharmada van beoltva, akik regisztraltak, vagy a teljes erintett lakossag ketharmada.
Ez meg arra is jo, h megtudjuk, az 1,75M beoltottbol kb. 1,2M a 65+-os, a maradekot az ifjusag kapta.
-
-
HellGreg
őstag
válasz
nincsnév007 #91080 üzenetére
Én fel sem hívom a háziorvost, gondolom az 5 adag szputnyikból amit kap néha, nekem max decemberben ha jut
pedig nem válogatok, az astrán kívül minden jöhet, bár lassan már az se érdekelne ha astra, majd átvészelem azt a két nap pusztulatot, amit okoz. -
Még egy kis infó ehhez:
Az elhunytak közül a járvány első két hullámában 5,8%-volt az 55 év alattiak aránya, miközben a harmadik hullámban az összes áldozat 9,1%-a 55 év alatti eddig. [link]
Tehát az elhunytak 90%-a a harmadik hullámban az 55 év feletti korosztályból kerül ki. A 30-40-es korosztályt elenyésző mértékben érinti a probléma az 55 év feletti korosztályhoz képest.
-
HellGreg
őstag
válasz
this is life #91048 üzenetére
Az lesz, meg biztos vagyok benne, hogy más szülők is akadnak, akik nem engedik majd a gyereket.
Én teljesen higgadt vagyok amúgy, ha rajtam múlik, mi biztosan nem kapjuk el ezt a szart, ha kell akkor a gyerekorvostól kérek igazolást a gyerekeknek.
De én is reménykedem még abban, amit valaki fentebb említett, hogy a kormány csak hiteget, és kurvára nem lesz ebből nyitás áprilisban. -
lacos001
senior tag
válasz
#20749568 #91071 üzenetére
Komplikált persze...minden az. Kiállni az emberek elé nap, mint nap baromságokkal, az nem az...Milyen csend van maszkos házaspárral kapcsolatban is.
Egy a lényeg, nem hagynánk, ha túrkálós vagy szúrós teszt lenne. Pláne idegennel, aznap kitanitott mintavevőnek nem. Ez a nyelv alatt buzerálós még elmegy...ha rábólintunk.
Amúgy minket ez nem érint, mármint amit előbb irtam ez ide szól a mostani suliba.
Nem jár a kisangyal, mert ha vmi gebasz van vkivel, nehogy már bezárjanak. Bár a leirtak alapján semmi ilyesmi nem lenne. Hétfőn elbúcsúztatják és ennyi. Kedden nagy utazás van.Elvileg április 12 az első ottani napja, ha akarom addig 10 nap tengerpart
ahol várják szeretettel. H-Sz-P és következő héten kedd-csütörtök. Nagyon meg van ez is szervezve. Itt kedd-csütörtök 4-4 óra volt és pénteken 1,5 óra...Ez se gyenge...Heti max 10 óra van engedélyezve.
Mitől rettegünk, pláne ha "minisztérium állásfoglalása szerint a maszk véd a fertőzéstől és nincs esély újabb fertőződésre" -
válasz
Fire/SOUL/CD #90954 üzenetére
-
Az nem jelent semmit bárki bármikor újrafertőződhet egy másik variánssal.
(#91070) ivana: A háziorvosom? Az inkább ment volna péknek akkor több hasznát vennénk. Felhívtam erre közölte ha nincs más tüneteim fel ne keressem, maradjak otthon tíz napig és annyi. Ez így utólag visszagondolva elég meredek. Két napig voltam 38°C körüli lázas meg pár napig marhára fájt a két könyökömben az ízület de dolgozni nem bírtam annyira. Ezek amilyen hirtelen jöttek úgy el is múltak. Pár napra rá jött az a tipikus tünet, hogy nagyon tompán éreztem a kaják ízét. Ettem anyám világbajnok csirkepörijét és nem éreztem a mellé belapátolt savanyúság ízét. Rajtam kívül mindenki igen. Akkor állt össze a kép meg, hogy miért fáj a fejem folyamatosan egy hete és miért nem ér rá semmit az advil ami amúgy fél óra alatt mindig elmulasztja. doki le se szart. Az oktatómtól kaptam el aki covid pozitív lett és miután kórházba került az ántsz-től felhívott egy nő mint kontakt személyt és vázolta a helyzetet. Kikérdezett mikor találkoztam vele pontosan nincs-e valami tünetem stb. Akkor még nem is volt, rá pár napra jött ki rajtam is.
(#91060) Parci Jöjjön, jöjjön. Én őt kérem, ha lehet.
-
Ringman
nagyúr
válasz
Chesterfield #91063 üzenetére
eu-s oldalon van korfa szerinti bontás, 60-69 közötti korosztály oltási aránya nőtt legjobban mostanában: [link]
-
-
-
válasz
HellGreg #91036 üzenetére
A második hullámot nem vettem véresen komolyan mivel gyakorlatilag minimál tünetekkel átestem a betegségen de ez a brit mutáns belém baszta az ideget. Szintén 41év, másfél évtizedes tunyacsáp ülő életmódból fakadó túlsúly + magas vérnyomás kombó, kettős front idején koszorúér panaszok és ha ez nem lenne elég gyerekkoromban súlyos asztmás voltam. Anyám elmondása szerint az életem első három évében többet voltam kórházban mint otthon. Van is egy k.nagy folt az egyik tüdőmön szóval az se százas valszeg. Nem bánnám ha elkezdenék oltani a korosztályomat is még mielőtt belekapálnak a földbe.
-
lacos001
senior tag
Legyen min "csámcsogni".
Álá német megoldások egyike...Március 29-től hetente 2 ingyenes tesztet biztosítanak a gyerekeknek az iskolában. Nem kötelező, nincs retorzió, ha valaki nem vesz benne részt. A tesztelés a következő módon fog zajlani.
Mindenki megkapja a kis csomagját.
Nyelv alá kell helyezni a pálcikát, így nem az "agyban turkálós" változat lesz. Selbstest, azaz mindenki magának csinálja.
Természetesen jelen lesz egy egészségügyi személy, aki segít, ha szükség van rá. Miután mindenki megcsinálta a tesztet, eredménytől függetlenül a gyerekek elkezdik a tanórát. Addig az egészségügyi személyzet figyelemmel kíséri a tesztek eredményét.
Ha valaki pozitív tesztet produkál, az eü személy benyit a terembe és egy előre megbeszélt jelet ad a tanárnak. A tanár ekkor felkéri a diákokat, hogy menjenek ki kicsit az udvarra.
Az eü személy csak ekkor ismerteti a tanárral, hogy ki az érintett gyerek.
A tanár ekkor odalép az érintett gyerekhez és megkéri, hogy tarston vele.
A szülőket értesítik, a gyereket addig elkülönítik. Majd, miután megérkezett a szülő, a gyermek visszamegy az osztályba, hogy összeszedhesse a dolgait és két hétre elköszön a társaitól.
Most jön a lényeg: A többi gyerek NEM kerül karanténba. Ugyanis március 22 óta már a tanórán is maszkban vannak és a minisztérium állásfoglalása szerint a maszk véd a fertőzéstől és nincs esély újabb fertőződésre.
Hopszikácska...Itt álljunk meg egy pillanatraNekem és feleségemnek is csak az a kérdés ugrik be, hogy ha a maszk véd minket akkor ha tavaly április óta mindenhol hordani kell, hogy lehet még mindig új fertőzött? Örök kérdés marad.
Természetesen a nem hordják, köpködnek, le se szarják, melóhely, bulik, jajj még ki tudja mit lehetne sorolni...Na de értitek...Gondoltam nem dobok be 10 oldalnyi német nyelvű leirást erről, példákkal és képes útmutatókkal megspékelve, amit így nagylelkűen elküldtek emailbe. Igy csak lerövidítve a lényeg.
Végeláthatatlan... -
hszilard666
veterán
válasz
Micsurin #91054 üzenetére
Nagyon nevetek, köszönöm!
Így hírtelen csak k.aleta és a brüsszeli melegítős paúkembör jut eszembe mint potenciális ügyfél, de az előbbinek túl öreg lennék, de az utóbbiból lehet megélnék!
Jogi okokból ez egy vicc. Ha bebörtönöznének és megöngyilkolnám magam akkor az fake news. De ha mégis akkor hívjatok sok ribit a temetésemre.
-
Ringman
nagyúr
válasz
szabi__memo #91053 üzenetére
most tegyük hozzá ezt a képet is
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hszilard666 #91047 üzenetére
Vagy gondolkozz el, hogy kivételesen te nyújtasz szolgáltatásokat.
Sorry megint túl magas volt!edit.: de komolyan csak gondolj bele, hogy a nagy nőcsábász topik alfái mióta nem segítik ki azokat a remixből állandóan emlegetett elvált nőket.
-
szabi__memo
nagyúr
-
mozso
senior tag
Nem, nem. Ne értsetek félre.
Nem a bajba jutottaknak kellene most csodát tenni magukkal, hanem a nagyívű beszédek után a központi egységnek megtenni azt, amit a nagyívű nyugtató beszédeiben megígért.
Megsegítjük, kifizetjük, megoldjuk, megvesszük, meggógyítjuk, elhárítjuk, legyőzzük, padlóra küldjük, stb, stb.
Mindig csak a királyi többes. Csak közben nem ez a valóság sajnos.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hszilard666 #91047 üzenetére
Az utolsó bekezdés ütött!
-
-
válasz
HellGreg #91041 üzenetére
Elolvastam
. Tegnap vagy lehet, hogy ma kaptál tippet , ötletet miként lehet összehozni nagyobbik gyermeked otthon maradását , ha úgy alakul , hogy valamikor átállna offline-ra az oktatás megint. Egy régebbi posztod foszlányai is megvannak még amiben leírtad , hogy sajnos a veszélyeztetett csoportba tartoztok. Fogadd meg a tanácsokat ami a gyermeked tanulásával kapcsolatban lett leírva, járj utána az iskolában , iskola üzemeltető , igazgatónál .
Lesz megoldás a problémára, úgy hogy ti se legyetek felesleges kockázatnak kitéve , és gyermeked tanulása se szenvedjen csorbát .
Amennyire lehet próbálj higgadt maradni és vigyázz magatokra ( ehhez sose árt ha tiszta az ember feje) . Nem érdemes és nem szabad a szükségesnél jobban rá parázni a c19 kérdésre.
Ne keserítsd meg vélt vagy valós félelmekkel az életed . Amúgy sincs messze a nyár , és akkor végre , remélhetőleg fellélegezhetsz/ünk.
Jó kedvhez egy kis szösszenet [link] -
hszilard666
veterán
"Ha elveszítetted a munkádat:
- tegyél ellene"lol ne is mondd, keményen állást keresek több hete, minden nap jelentkezem több helyre, vissza se hívnak sehonnan. Biztos látszik a CV-men hogy zsírkréta volt a reggelim.
De nem baj, majd megyek a blaha aluljáróba öngyújtógáz sommeliernek.
-
mozso
senior tag
válasz
HellGreg #91036 üzenetére
Október óta mondom, hogy idehaza mindenki magára van utalva.
Ha elveszítetted a munkádat:
- tegyél elleneHa aggódsz az egészséged miatt:
- tegyél elleneHa nem akarod elkapni a vírust:
- tegyél elleneHa aggódsz, hogy a gyerek hazahozza:
- tegyél elleneMinden csak rajtad múlik, mert központi segítséget a fenti dolgokra 12 hónapja nem adtak és nem is fognak adni ezután sem.
szerk:
annyira sokan reménykedtek a segélyek hangzatos bejelentése kapcsán 2020 márciusa óta, hogy tele van a padlás. Majd mindegyik csak szóbeszéd volt. Sajnos.
Mindegy, hogy az anyagi segítség lenne, vagy védekezés a járvány ellen. Egyik sincs. -
válasz
FіkuszKukіsz #91035 üzenetére
oltás után ők folyamatosan ki vannak téve a vírusnak, ezért simán lehet, hogy "szinten van tartva" az ellenanyaguk stb.
-
válasz
Nem annyira ördögtől való dolog, ha jobban belegondolsz a munkájukból, hivatásukból adódóan megtanultak magukra vigyázni , náluk nem úri hóbort a fertőtlenítés ,higiéniás szabályok betartása, védő eszközök ,oltások . Tudják mire kell vigyázni, figyelni ,emiatt bizonyos fokig védettebbek ,jobban képesek magukat megvédeni mint a nagy átlag .
A fentiek egy részét nem a hazai viszonyokra értem , itt jó darabig nem volt minden feltétel adott . -
válasz
OK!
Jobb eredmények születtek, az EÜ dolgozók esetében. De marad kettő kérdés.1. Az EÜ dolgozók jobban fel vannak készítve a fertőzés elkerülésére. Ez mennyit változtat a nem EÜ dogozók esetgyakoriságához képest?
2. Hetente mennyi tesztet kell teljesíteniük?Egyetlen kuttasból amúgy sem lehet általános érvényű következtetéseket levonni. Az időjárás vagy más országfüggő eltérések okán a helyben korrekt kutatási eredmény nem vetíthető ki a teljes populációra.
-
HellGreg
őstag
válasz
sipi700 #91032 üzenetére
Pont ez az, ha én is meg a nejem is home office-ban dolgozunk, teljesen értelmetlennek tartom, hogy beküldjük a gyerekeket felesleges vírushordozó-utánpótlásnak. Van A-osztály, B-osztály. Aki meg tudja oldani, otthon marad, az egyik osztály osztályfőnöke az otthoniakat tanítja, a bent maradókat meg a másik osztályfőnök. Ilyen k.b.szott egyszerű lenne, és akkor nem kellene senkinek sem feleslegesen meghalnia, ha történetesen meg tudta volna oldani. Persze hogy próbára teszi az idegeinket, ha egy 5 és egy 7 éves fiú egész nap itthon van, de inkább ez, mint a lélegeztetőgép a nejem inzulinrezisztenciájával meg az én magas vérnyomásommal, meg ki tudja mi van még, amiről nem is tudunk, mert egy éve nem látott minket se orvos ugye... persze hogy összeszarom magam, ha meglátom a 30 éves halott mellett hogy "pollenallergia", vagy "magas vérnyomás", mert én meg 41 vagyok... és én is leszarom azokat akik a munkájuk miatt sírnak, mert istenbocsássa meg, az emberélet fontosabb talán...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
this is life #91033 üzenetére
Azért az érdekes, hogy az Eü dolgozoknal, akik jobban ki vannak téve a veszélynek, jobb eredmények születtek.
-
válasz
FіkuszKukіsz #91031 üzenetére
Ebből indultam ki :"A Makkabi nevű egészségbiztosító pénztár tanulmányt tett közzé közösen a haifai Technion Egyetemmel 1,8 millió izraeli adatai alapján, amely szerint az oltás 99 százalékban megakadályozta a megbetegedést a második vakcina utáni harmadik héttől, és 91 százalékban a fertőzést is elkerülték az oltottak."
-
sipi700
tag
válasz
HellGreg #91006 üzenetére
Ha oktatásról van szó mindenki le van szarva, kivéve akik minden iskolához szóló cikkhez odavágják, hogy mi lesz azokkal a szülőkkel, akik nem tudnak otthon maradni a gyerekkel, elveszítik a munkájukat, minden szabadságukat kiveszik stb. És lassan eljutok oda, hogy leszarom őket és gondjaikat, mert ők most is megkapták az óvodai, iskolai felügyelet lehetőségét, mi meg mit kapunk november óta? Sokan meg tudják oldani, hogy otthon maradjanak a gyerekkel, tanuljanak vele, vizsgát is vállalnák, de nem kaptunk ilyen lehetőséget, és igen dolgozok én is home office-ban, munka után tanulunk, mint ahogy tettük azt 1-2 éve amikor még bejártam a munkahelyemre, mert a napköziben nem lehet megtanulni mindent, főleg olvasni. Semmivel nem nagyobb teher a tanulás, mint volt. Leginkább a gyerektársaság hiányzik nekik. Úgy érzem nincsenek jogaink és mégsem az ilyen hozzászólásokkal van teli az internet. Csak sajnos a halál és a súlyos betegség is azoknál a családoknál üt be, akik inkább otthon maradtak volna kezdetektől, ehelyett hazavitte a gyerek a vírust és a home office-os apuka belehalt. Az ő családjukat nem fogja vigasztalni, hogy Pistike szülei megtarthatták az állásukat, mert van iskola.
Iskolában meg kevesebb gyerek lenne, jobban tartható lenne a távolság. Nem mondom, hogy miattuk szívunk az iskolában, de ilyen hozzászólásoktól kinyílik a bicska a zsebemben, mert itt minden a munkahelyen dolgozó szülőkért van, mégis ők vannak felháborodva. Minden tiszteletem boltosoknak, eü-ben és termelésben dolgozóknak, meg akik nélkül megállna az élet, csak vegyék észre, hogy mások is vannak -
syberia
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #91022 üzenetére
-
válasz
Épp most lesz a Német - Izland meccs, azzal indították a felvezetőt, hogy ma reggelre 1db C19 fertőzött lett a Német csapatban, +1 kontakt, így ketten karantén.
Ebben a pillanatban jönnek ki a játékosok, teljesen üres a stadion, nincsenek nézők.Ilyen esetben azt mondom, hogy zárt kapusan elfogadom, hogy lejátsszák a meccseket, de az az 1/3-os nézőszám arány (amit this is life is említ) sem elfogadható ebben a helyzetben, tök mindegy, hogy a világ melyik városában játsszák az adott -bármilyen kupa- meccset.
-
Tömegközlekedés ,utazás , a meccsek utáni öröm vagy bánat ivászat , mert addigra a vendéglátóhelyek is nyitva lesznek . Esetleg oda is csak igazolvánnyal lehet belépni ? Akkor már meg is lehet jelölni az oltásból épp kimaradtakat , hogy szemmel láthatóak legyenek .
Tudom itt footballisztánban minden másképp működik, az elmúlt év arányaiban is látszik az egészségügy negyedét kapta forrásként mint a sport . [link]
Szerintem nem tudjuk egymást meggyőzni . Lehet eb ha a feltételek adottak , most attól messze vagyunk . Két hónap múlva vissza lehet térni a kérdésre, hátha sikerül egy hétvége alatt beoltani 2 millió embert vagy húsvétig minden regisztráltat kétszer és még sorolhatnám a mókus vakításokat.
Egy kis olvasni való az egészségügyiek tollából [link]
Az izraeli adatokat vettem alapul [link]Fire/SOUL/CD
Az uefa berkein belül emlegetnek 30%, a rendezést vállalok említik ezt a hozzávetőleges számot . -
daneel_hu
addikt
"Aggodalom a többi új variáns miatt: [link]
Fasorban sem vagyunk, hogy hamarosan túl legyünk ezen. Mondjuk a többi ország sem."A magas átoltottság azért reménykeltő.
(Izrael, USA)
Nagyon jók a számaik.Itt meg majd maximum a élet kikényszeríti az oltást.
A magyar az úgyse tanul más kárából, csak a sajátjából... csak ott a gond, hogy itt nincs LEVEL RESTART. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
this is life #91020 üzenetére
Sry 90980
A teljes vizsgált mintában az oltás utáni pozitív teszt abszolút előfordulási valószínűsége 1,19 százalék volt San Diegóban, 0,97 százalék Los Angelesben
91023 fatal
Jo, akkor az oltották ki se mehetnek, maradjanak otthon nehogy fertozzenek. -
fatal`
titán
válasz
A nem oltottakat, amikor hazamennek a meccsről.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
this is life #91020 üzenetére
De ha csak oltottak mehetnek, akkor kiket fognak megfertőzni? 90977 - Ben a link. Kb 2 % az esély az oltás utáni fertozodesre
-
válasz
FіkuszKukіsz #91002 üzenetére
9% esélyt írnak . Az pedig bőven sok , az eb mérkőzéseken 1/3 nézőszám lehet jelen a tervek szerint, kb 10-18 ezer néző meccsenként Európa minden szegletéből (mert arról nem olvasni , hogy csak a rendező ország nézői lehetnek jelen) .Szerinted mennyire biztonságosságos a vagy kockázatos ötlet nem zárt kapuk közt rendezni az eb-t ?
perempe
Alapból fenntartással kezelem azt amikor kinyitják a szájukat . A hősöm szösszenetei pedig jól sikerültek . Amúgy nem egy cikket akartál linkelni ? -
törölt tag
Nem lehetne esetleg a topik címét át nevezni Laca koronavírus topikra?
Megmondom őszintén, hogy mivel ott a másik egy cseppet sem zavarPróbálom én is lacán izé lazán venni a dolgokat ebben a topikban.
-
-
-
syberia
veterán
-
Z.É.T.
őstag
válasz
this is life #91005 üzenetére
(az egyik kedvenc trollom
)
-
HellGreg
őstag
Amúgy tök fasza érzés, hogy a gyerekek és a szülők magas ívben telibe vannak szarva a kormány részéről. Nem tudok ezen napirendre térni. Ha tömegesen elkezdik egymást és a szülőket fertőzni a gyerekek, akkor a mostani buli az csak gyenge bevezető volt ahhoz képest, ami lesz. Közben a védett nyugdíjasok meg ülhetnek tovább otthon, ahogy eddig is tehették volna. Izrael 60% átoltottság mellett kezdett nyitni ha jól tudom, azt is úgy, hogy a maradék nem beoltott kb továbbra sem mehet sehova. Ezt az izraeli kollégám mondta, aki végig odakint volt az utóbbi hónapokban.
A Kossuthon már azt taglalták pár órája, hogy hogy fogják nyitni a boltokat. Rémisztő ez -
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
this is life #90995 üzenetére
Ott írták mennyi az esélye, hogy az oltott vírushordozó legyen.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
#20749568 #90998 üzenetére
Hát, ja. Mert az is kemény, ha az égetni valóan rossz gyerekedről kiderül, hogy mazochista.
Honnan is jutott ez eszembe? Ja, megvan. Lacától és tőled is sokszor szétvet az ideg, de valamiért mindkettőtöket nagyon tudlak csípni
(remélem nem csak a másfél hónap kihagyás utáni első (dupla) kávém mondatja velem
)
Laca, megvolt, imádtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest