Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Helyzetjelentés Szegedről: ma délelőtt végigtekertem a városon, kivételesen később mentem melóba (sajnos HO egyelőre nincs, a cégnél mint ha mi sem történt volna, megy minden a régi kerékvágásban). Meglepően nagy forgalmat tapasztaltam, egyértelműen többen voltak az utcákon, mint pl. tegnap délután. Sok egyetemista korú fiatal (általános és középiskolás nem igazán), és nagyon sok öreg járkált az utcákon, szemmel láthatóan nem munkába sietve, valószínűleg a jó idő miatt... Van aki csak simán kimegy futni a városba. De az autókban is sok öreget láttam, az autós forgalom is elég nagy (ami önmagában nem lenne gond, de nyilván nem céltalanul mennek), de legalább a buszokon/villamosokon jóval kevesebben vannak . A boltok/patikák előtt kint várakoznak az emberek, legalább ezt megtanulták. Nem lesz ennek jó vége, nagyon kellene az a kijárási tilalom, minél hamarabb, annál jobb. Csak melóba/élelmiszerboltba engedni az embereket, lakcímkártya és munkáltatói igazolás felmutatásával . Persze ez is csak akkor ér valamit, ha be is tartatják. A rendőrség mostani létszámával ez nem kivitelezhető szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest