Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Helyzetjelentés Szegedről: ma délelőtt végigtekertem a városon, kivételesen később mentem melóba (sajnos HO egyelőre nincs, a cégnél mint ha mi sem történt volna, megy minden a régi kerékvágásban). Meglepően nagy forgalmat tapasztaltam, egyértelműen többen voltak az utcákon, mint pl. tegnap délután. Sok egyetemista korú fiatal (általános és középiskolás nem igazán), és nagyon sok öreg járkált az utcákon, szemmel láthatóan nem munkába sietve, valószínűleg a jó idő miatt... Van aki csak simán kimegy futni a városba. De az autókban is sok öreget láttam, az autós forgalom is elég nagy (ami önmagában nem lenne gond, de nyilván nem céltalanul mennek), de legalább a buszokon/villamosokon jóval kevesebben vannak . A boltok/patikák előtt kint várakoznak az emberek, legalább ezt megtanulták. Nem lesz ennek jó vége, nagyon kellene az a kijárási tilalom, minél hamarabb, annál jobb. Csak melóba/élelmiszerboltba engedni az embereket, lakcímkártya és munkáltatói igazolás felmutatásával . Persze ez is csak akkor ér valamit, ha be is tartatják. A rendőrség mostani létszámával ez nem kivitelezhető szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Politikai mémek
- Mini-ITX
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- SONY LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest