Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Helyzetjelentés Szegedről: ma délelőtt végigtekertem a városon, kivételesen később mentem melóba (sajnos HO egyelőre nincs, a cégnél mint ha mi sem történt volna, megy minden a régi kerékvágásban). Meglepően nagy forgalmat tapasztaltam, egyértelműen többen voltak az utcákon, mint pl. tegnap délután. Sok egyetemista korú fiatal (általános és középiskolás nem igazán), és nagyon sok öreg járkált az utcákon, szemmel láthatóan nem munkába sietve, valószínűleg a jó idő miatt... Van aki csak simán kimegy futni a városba. De az autókban is sok öreget láttam, az autós forgalom is elég nagy (ami önmagában nem lenne gond, de nyilván nem céltalanul mennek), de legalább a buszokon/villamosokon jóval kevesebben vannak . A boltok/patikák előtt kint várakoznak az emberek, legalább ezt megtanulták. Nem lesz ennek jó vége, nagyon kellene az a kijárási tilalom, minél hamarabb, annál jobb. Csak melóba/élelmiszerboltba engedni az embereket, lakcímkártya és munkáltatói igazolás felmutatásával . Persze ez is csak akkor ér valamit, ha be is tartatják. A rendőrség mostani létszámával ez nem kivitelezhető szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest