Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Ezért mondtam az előző topikban is, hogy már régen el kellett volna menni bevásárolni minden értelmes embernek, mert ha a horda elkezd pánikolni és beszabadul a lidl-be, nem marad semmi. Arról ne is beszéljünk, micsoda melegágya ez a tömeg most a vírusoknak.
Ne napról-napra vásároljatok, annak most már vége. Bármikor jöhet egy olyan helyzet, hogy nem bírják feltölteni az üzletet.A mennyiség tényleg túlzó, dehát lássuk be, magyarok vagyunk... napi 6000 kalóriának meg kell lenni a karanténban is. Sokan ezt most úgy fogják fel, mintha valami ünnep lenne, úgyhogy minden nap akarnak dőzsölni, roskadozzon a kaja.
Én ezeken csak nevetek a január közepén betárazott kajámmal. Én 2 hónapig ki se fogok menni a kerítésen kívül most, szerencsére HO van már nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest