Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qtya123
őstag
válasz
t72killer #119796 üzenetére
Amúgy is tök felesleges ezen rugózni. Nyilván vannak sokan, akik értetlenül állnak, hogy hú hogyhogy meghalt a covidban, de hát sportoló volt, nem volt elhízva stb...
Azért nem két napja van velünk a vírus, van már annyi "minta", amely alapján látható, hogy igen, valóban a beteges, gyenge emberek maradnak ott elsősorban, de néha-néha azért meghalnak erősebb fizikummal rendelkező, egészségesen élő emberek is.
Arányok vannak, nem pedig betonba vésett szabályok. Nem az van, hogy aki egészséges, erős, jól táplálkozik, az 1000000%, hogy nem hal meg. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az ilyen emberekből ha veszünk 10.000 darabot, akkor abból meghal 3, míg másik betegesebb egészségtelenebb 10.000 emberből 300.
Meg biztos sokaknak van a környezetében hasonló példa, mint nekem is. Hogy a full egészségtelenül élő, elhízott, 5 métert futni nem tudó ember el se kapja, vagy ha elkapta 2 nap taknyolással átmegy rajta. A másik meg aki évek óta sportol és az étrendjére fanatikusan figyel, hogy ne túl sok hús, sokféle zöldség, olajos magvak, minden kenyér és táplálékkiegészítő mellőzése és mégis jól odaver neki. Utóbbi példa a szomszédunk nemrég. 2 napig beszélni nem bírt, annyira odavolt.
-
válasz
Z.É.T. #119794 üzenetére
Erre szól a közmondás, hogy az a titok, amit 2embernél több tud, máris nem titok. Egy ezer szállal mindenhová, még külföldre is kötődő sportcelebnél, akire a jelek szerint még a szegedi Letoha is odafigyelt, egy ilyen műveletet fizikai lehetetlenség kivitelezni. Még csak nem is feltétlen kellene "áruló" a csapatba, szimplán annyira bonyolult az egészet levezényelni a kórházi történetig, hogy a legapróbb hiba, pl a pácienst a kórház egyik a sztoriba nem illő osztályán meglátó rajongó, instant lebuktatná.
Szval ez egy olyan, amibe igen valószínű még egy Pestisrácok-Origo-Kurucinfó szint se menne bele, pedig aztán nekik nem sok vesztenivalójuk van megbecsülést illetőleg.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Citroware #119792 üzenetére
Mivel valamelyest ismerem a média működését, abból indulok ki, hogy valós, amit írsz.
De leírom akkor, hogy mi miatt érzek némi kételyt.
(korábban dolgoztam közszereplőnek és közszereplőkkel is, illetve televíziós produkcióban, van rálátásom zenészekre, színészekre, politikusokra is, barátom pedig filmesekkel dolgozik "száz éve")Ha valakit megkeresnek egy olyan sztorival, amiben tuti kamu van, az borzasztó veszélyes, azaz drága mulatság is lehet. Elég, ha xy környezetében van valaki, aki a konkurenciának (szintén akár jó pénzért) elmondja, hogy a történet kamu. Családtag, haver, szomszéd, zöldséges, nővérke a kórházból, akárki. Főleg egy ilyen ügyben, amire konteós és oltástálib oldalon is rengetegen ki vannak élezve. Ebben bőven benne van egy nagyobbacska botrány lehetősége is.
Pontosan tudom, hogy van olyan zenész, aki nagyon felépített egy brand-et és még a családtagjaival is baromira szigorú titoktartási szerződést (nyilatkozatot, megállapodást) kötött, nem is szivárgott ki onnan soha semmi, pedig bőven lenne minek kiszivárogni.
Nagypolitikában egészen végletesen védik a "seggüket", ott máshogy működnek a dolgok.Ettől függetlenül mondom, simán el tudom képzelni, csak nem látom benne a biznisz vs kockázatot reálisnak. Sokkal inkább tudok olyat elképzelni, hogy xy lap előre leszerződne valakivel, hogy ha bármilyen "izgalmas" covidos sztorija lesz, akkor először, vagy kizárólag nekik nyilatkozzon. Ez mondhatni bevett szokás.
Ezt most nem is erre az esetre és nem kifejezetten neked írom, de akinek sosem volt köze a médiához, ők többnyire nagyon máshogy képzelik a működését, ugyanez igaz nagybefektetőkre, mamutcégek (világcég) vezetőire, stb.
Marhára nem tisztességes a kapitalizmus működése sem, stb. De sokszor ebből indulnak el a konteók. No meg abból, hogy sokan hiszik el, hogy vannak a gonoszak és vannak hősök, akik ellenük dolgoznak bátran, lebuktatják őket, pedig sok esetben csak annyi történik, hogy utóbbinak sokkal kisebb a kanala, de ő is akar a kondérból merni néhány kanállal. (meg persze vannak pszichózisos fazonok is, de őket azért a többség könnyen felismeri)Elkalandoztam, bocs, a lényeg, hogy oké, lehet, de amennyit leírtál, abból nem túl életszerű és kerek a történet.
-
BalanceR
addikt
válasz
Citroware #119787 üzenetére
Nem a Te szavadban kételkedek, no offense, és a média clickbait, gusztustalan szenzációhajhász undorító oldalát is ismerem, de a story számomra minden oldalról vérzik:
Kockáztat a celeb, ha lebukik, oda a karrier, kockáztat az orvos, ha lebukik, oda a karrier, és talán még priusza is lesz, kockáztat az "újságíró / riporter" kockáztat a lap/média ami lehozza... Ráadásul életszerűtlen, hogy az ilyet nem szellőzteti meg nyilvánosan az "áldozat".
Ennyi erővel azzal is megkereshette volna az ismerősöd a lap, hogy hazudja azt, hogy megerőszakolta a Szájer, vagy hogy az ő gyerekét fotózta a Kaleta, esetleg ő énekelte az "adideadidit" a Borkai kokóskurvás yachtján. -
válasz
Citroware #119780 üzenetére
Millió +1 forrás van rá, hogy covidos volt, köztük osztrák lapok is, mivel Ausztriában is dolgozott.
A "média" mint olyan nem egy egységes tömb, ha egy ilyennel pl bepróbálkozik egy vagy több ellenzéki médium, akkor másnap a nyakukon lesz a komplett kormánysajtó, véres kardként lobogtatva, hogy be akarják mocskolni a nemzeth sportolóját. Fordítva is hasonló. +ugye külföldi lapokkal még macerásabb "egyeztetni".Egy kevesebb oldalról behálózott "celeb"nél esetleg megoldható - bár ultra rizikós a sajtósnak, de aki külföldre ingázik dolgozni, és pl ott is bejelentette, kb lehetetlen.
Másik dolog az, hogy <60as, relatíve egészséges emberek csak úgy igencsak ritkán kerülnek ecmo-ra. Rák, stroke, stb beüthet, de az "másik gép", és totál máshogy néz ki a kezelés = kiderül.
-
válasz
Z.É.T. #119788 üzenetére
Na jó, de ezek az ismerőseid talán nem kerültek kórházba, hogy rá lehessen fogni. Az kisebb hírérték, ha azt kell hazudni, hogy koronás lett, amúgy nincs nagy baja.
Ennek az embernek lett baja, csak mástól.Én sem tudom, melyik lap volt az konkrétan. Lehet mondták, de nem érdekelt.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Citroware #119787 üzenetére
Vérlázító, ha igaz. (elhiszem, csak na, érted)
Nagyon sok barátom, haverom, ismerősöm közszereplő, senkinek nem ajánlottak ilyet. (pedig sejtek olyat, aki jó pénzért nem biztos, hogy visszautasította volna...)((nyilván nem írhatsz részleteket, pedig nagyon érdekelne, melyik médiabirodalomhoz tartoztak))
(((válaszra: dehogynem, simán volt az elmúlt két évben minden)))
-
válasz
BalanceR #119783 üzenetére
Nem gyerek találta ki. Felnőtt emberek vagyunk. És nem oltásellenesek, mindannyiunkat oltották. Hogy miért nem jelentette fel őket (amúgy elvileg fontolgatta), az jó kérdés. Valószínűleg nem akartak rossz kapcsolatba kerülni a médiával, mert nekik érdekük, hogy jó hír maradjon róla... Tudod milyen a média. Rosszba kerülsz egy napilappal, utána már rossz pletykákat fognak lehozni rólad.
Annyit tudok, hogy az egyik jól ismert lap megkereste őket pénzzel, hogy hazudják azt, hogy koronás lett, és ők ezt lehoznák hírbe. Aztán jött egy másik, amelyik ezt az ajánlatot még több pénzzel felüllicitálta, hogy ők hozhassák ezt le. De nem lett belőle semmi.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Vagyunk itt és a másik topikban néhányan, akiknek elsőkézből vannak infóik, tök jogos, nem lehet sem a médiának, sem a hivatalos kommunikációs csatornáknak hinni sok esetben.
A legtöbb esetben elbagatellizálják, szépítik a dolgokat. Persze az is előfordul, hogy ami igaz az egyik megyére, az éppen nem igaz a másikra, ugyanígy intézmények szerint is nagy szórás lehet időnként. -
BalanceR
addikt
válasz
És az akit "megkerestek" hogy legyenek coronások a médiahecc kedvéért, de nemet mondtak, azok hallgatnak róla? Mind? Miért? Mi lenne az oka? Ha hozzád mennének oda, miután elhajtottad a picsába nem hoznád nyilvánosságra?
Nem kicsit paranoid az elmélet, mélytard konteógyanús, vagy valami gyerek találhatta ki, mert nagyon butának, vagy nagyon naivnak kell lenni ilyet elhinni.
Bemondásra nem lesz covid pozitív az ember, gyorsteszt után PCR kell, az meg EESZT-be megy, az meg visszakövethető. Hamisítani bűncselekmény. Ha nem covid miatt kerülsz be, de ezt híreszteled, bármikor cáfolhat egy nővér, orvos, egy adatrögzítő, egy ismerős....
Kinek érné ez meg? Ki fizetne, hogy a celeb legyen covidos? Miért? Melyik celeb kockáztatná a hírnevét egy ilyen kamuval?
Nettó f@$zság imho -
válasz
Asbee #119778 üzenetére
Én fenntartásokkal kezelek mindent, ami a kamumédiában lejön. Sajnos bőven van ok rá. Mondom ezt kétszeres oltottként, és a harmadik már elő van jegyezve.
De sok dolog bűzlik, nem csak ezzel kapcsolatban. Persze nehéz erről beszélni, ha azt tekintik igaz hírnek és ezt kamunak, pedig bizonyos esetekben éppen fordítva igaz.
-
Biztos, hogy Csollány a koronavírust kapta el és azért került kórházba, vagy ha elkapta, attól halt meg?
Csak azért kérdezem, mert az ismerősi környezetemben már történt olyan, hogy egy híres ismerősről ezt a kamuhírt akarták lehozni, és ezért fizetni is akart a média a családjának, és teljesen más miatt került kórházba valójában. Nem fogadták el az ajánlatot, nem lett kamuhír belőle, amúgy ezt is olvastátok volna.
-
BalanceR
addikt
válasz
Gyarmati_ #119773 üzenetére
Magyarisztánban jellemzően nem szekvenálnak, csak magánban ha kéred , a kirendelt csak normál PCR teszt.
Btw valószínűleg Omikron lesz, az szalad át viszonylag simán a sejtes és antitestes védelmen is, és a torokfájás is árulkodik. De no para, a booster kb garantálja, hogy max közepes flu szintű lesz. -
IRO21
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #119773 üzenetére
Nem szokták közölni a variánst. Nálunk nem is nagyon nézik.
Csak annyit fogsz megtudni, hogy pozitív vagy-e.
Esetleg a tünetekből lehet majd következtetni.
Pl. mi tavaly novemberben estünk át, kivétel nélkül mindenkinek elment a szaglása. Ha minden igaz ez az omikronra már nem jellemző. Én ez alapján a mienket deltának saccoltam.
Van itt pár fórumlakó, akinek a Covid a mindene, biztos tudnak majd mondani valami pontosabbat. -
Sziasztok!
Szinte biztos voltam benne, hoyg van ilyen topik.
Most csak azért írok mert elkapott. Oltások voltak tavaly, egy idén.
Először azt hittem sima megfázás, de aztán hétfőn a torokfájás új szintjét értem el az összes létező bónusszal.
Elvileg holnap jönnek és meglesz a hivatalos teszt. Ott megmondják a variáns nevét is vagy csak hogy + / - negatív? -
Asbee
veterán
válasz
lacafaca #119768 üzenetére
A káposzta zabálásba alsógatya nélkül aztán nagy eséllyel hal bele bárki. Ez aztán a teljesítmény, jár a gratuláció. Ezen kívül semmi tényszerű dolgot itt felmutatni 1x nem tudtál. Sőt ha arra kerül a sor, hogy kellene, napokra eltűnsz. Semmi mondandód nincs, sosem volt, levegőbe beszélsz, kamuzol, öszevágott , hazug, szándékosan félreértelmezett videókat linkelgetsz. Sorozatosan beégsz, 2 éve várjuk a nemlétező joslataid, utalásaid bekövetkeztét. Még 2 év? Vagy 20?
-
Z.É.T.
őstag
válasz
lacafaca #119770 üzenetére
Az álmodban cimbora.
Nem megyek bele, de ha egyszer szembejön a valóság, majd pislogsz nagyokat...
Addig csak bátran told a hittérítést.
(egyébként tök biztos vagyok benne, hogy tisztában vagy vele, hogy nettó hülyeség, de a hit már csak olyan, hogy hárít és tagad...)Inkább azt mondd, hogy mi a helyzet az ígért céklás káposztával?
-
lacafaca
addikt
válasz
lafaty80 #119767 üzenetére
a bibi csak az, hogy az én irányvonalamba még soha, senki, semmilyen körülmények között nem patkolt el. de megadom a lehetőséget, hozhatsz rá tanulmányt: oltás vs egészséges életmód halálozási mutatóival összefüggésben. érzed ugye, hogy van némi különbség az én és a ti mondandótok között...hajrá, jó keresődést
-
-
Asbee
veterán
válasz
lacafaca #119745 üzenetére
Egyre szánalmasabb vagy lacó. De szerintem már te is kezded belátni. Látom visszatérsz a kezdetekhez. Igazából 1 db “jóslatod” sem jött be. Még a legutolsó balekoknak is matematikai alapokon legalább 1 beszokott jönni. Így marad újra a teljes süketelés amit ~2 éve kezdtél. Dunát lehet rekeszteni, mennyi beégésed, koppanásod, leleplezésed volt itt ebben a topikban. De még a saját ígéreteid is képtelen voltál tartani.Maradt a totális levegőbe beszélés mert mi így meg úgy.
Várható volt itteni leépülésed, de ennyire még én sem gondoltam volna. 🤣 Azért maradj itt légyszi, néha olyan jó rajtad röhögni és szánalmat érezni. 😅
-
Z.É.T.
őstag
válasz
mézespálinka #119742 üzenetére
Tökmindegy.
- ha tényleg kapott pár nappal a betegség előtt, az még nullát jelentett
- ha nem kapott, akkor nem
- egyébként meg elhunyt Szilas, felesleges ezen kattogni, RIP(Letoha megbízhatatlan és itt a topikban van 2 ember, akinek biztos infója volt, viszont ez is tökmindegy már)
Ugorgyunk!
-
mézespálinka
senior tag
-
-
BalanceR
addikt
válasz
Z.É.T. #119732 üzenetére
Ami azt illeti Letoha az FB posztot, amiben kommunikálta az oltottságot, törölte azóta, nem nem a háttérhatalom, nem a facebook, hanem ő maga.
Egy: Szenzitív adat - (ha igaz akkor szabálysértés)
Kettő: Így bemondásra a hitelessége nulla
Három: Ha kiderül, hogy kamu, akkor pedig az egész emeber veszít a hitelességéből -
Z.É.T.
őstag
válasz
mézespálinka #119736 üzenetére
Tök oké, csak mivel hatalmas az információs zaj, nem tudunk mindennek állandóan a végére járni, annyit tudunk tenni, hogy aki egyszer (többször) már eljátszotta a renoméját, érdemben nem vesszük komolyan, sőt, inkább szkeptikussá válunk vele szemben.
Letoha pont ilyen eset.
Gazdasági érdek szövi át minden mondatát.
Instant skip az ember.
(pedig simán lehet, hogy néha hasznosat is mond, de szerencsére vannak százak, aki szintén, csak a fentieket mellőzve)
Részemről is lezárva. -
mézespálinka
senior tag
válasz
Z.É.T. #119732 üzenetére
Értem, a keresőben is megtaláltam ezt.
Én arról beszéltem, hogy pl. [link] amikor ezt a tanulmányt linkelte, akkor épp balf...z volt-e, vagy a tanulmány valótlant állít, és ez utóbbinak az oka, hogy Letoha IS linkelte, vagy a tartalma ténylegesen megcáfolható. Nem a konkrét tanulmány érdekel(t), csupán arra akartam utalni, hogy ha van egy forrás/tanulmány/etc, nem szerencsés azért lesza*ozi, mert XY linkelte. (azért szabad lesza*rozni, mert a tartalma nem helyes, az én véleményem szerint ) Vagy ha igen, ennyi elég, hogy utána bármit amit mond hülyeség lesz, akkor ez megengedhető-e másnak, más emberekkel szemben alkalmazva?
Remélem így már érthető, mire gondoltam/mi zavart.Az én szemszögemből, pl. full felesleges is továbbmenni, nekem sajnos nincs szakmai tudásom ahhoz, hogy pl. a fentebb linkelt hivatkozást érdemben alátámasszam vagy cáfoljam. Nem is fogok "állást foglalni" és úgy gondolom ez a helyes pl. az én esetemben. (Elolvasni el fogom, bizonyos rálátásom is lett/segítsége is lenne, de kizárólag saját felhasználásra)
-
lacafaca
addikt
válasz
lafaty80 #119726 üzenetére
nincs bennem egy csöppnyi kétely sem...akinek eddig nem esett le a tantusz, már nem is fog...így veletek már semmi dolgom, nem kötelező egy általam közzétett linket sem megnyitni, ne spanoljátok magatokat fölöslegesen, árt az ideg az immunrendszernek. azért abba meg mindenki belenyugodhat, nem az a pár hangadó és az általuk erőltetett irányvonal a szentírás itt sem
-
-
Z.É.T.
őstag
válasz
mézespálinka #119721 üzenetére
Legyen egy példa. Az alábbit nyilatkozta orrba-szájba, elindított vele egy lavinát, egy csomó konteós tapsikálva helyeselt, Gődényék hónapokra használták muníciónak, Letoha meg amikor rájött, hogy mekkora marhaságot beszélt, egyszer Facebook-on kijavította magát.
Két lehetőség van:
a.) tudta, hogy baromságot beszél, de azt is, hogy ezzel javul a népszerűségi koefficiense és több bármit tud eladni
b.) nem tudta, hogy baromság, de szívesen szól hozzá olyasmihez is, amiről fogalma sincsNem tudom, melyik a rosszabb.
(és a járványidőszakban sok hasonlóan kártékony dolgot mondott már)(Szputnyik V a téma)
"Itthon a szegedi kutató, Letoha Tamás szerint az orosz vakcina alapját jelentő adenoasszociált vírusok (AAV-k) olyan, nem emberi patogének, amelyek nagy hatékonysággal képesek az emberi szervezet sejtjeibe jutni és ott tetszőleges gének kifejeződéséhez hozzájárulni. Mivel az adenovírusok képesek az emberi örökítőanyagba is beépülni, ezért megzavarhatják bizonyos emberi gének normál működését, ezzel is megágyazva daganatos folyamatok kialakulásának.Nem véletlen, hogy a világ gyógyszergyárai, bár rendelkeznek az adenovírus-alapú terápiás eljárások kifejlesztéséhez szükséges magas szintű technológiai készségekkel, óvatosak az adenovírus-vakcinák alkalmazásával. Az adenovírusok által okozott mutációk hatása pedig csak évek múlva derülhet ki, és ez a potenciális mellékhatás függetlenül jelenhet meg a célként elért immunitástól – fejtette ki Facebook-oldalán a kutatóorvos."
-
válasz
Floyd80 #119723 üzenetére
Neszeneked magyar sportszervezés/imázs
#119728: ez ilyen jehova tanúi vs világvége kérdés
.
#119732: LoL, pont hogy a Szputnyik dolgozik humán adenovírussal. A pali totál nincs képben ÉS aktívan a sajat biznisze irányába próbál téríteni + nem kicsit udvarol a kormány keletioltás projektjének.
-
Asbee
veterán
válasz
mézespálinka #119721 üzenetére
Te valami teljesen másról beszélsz az tuti.
Milyen forrásokat linkelt Csollány oltásával kapcsolatban? -
-
Floyd80
addikt
Amíg Magyarországon voltam, öt-hat órát könyörögtem telefonon a laboroknak, hogy gyorsítsák fel a tesztelést, nehogy véletlenül edzésre menet, a buszon tudjuk meg, hogy valaki fertőzött. Márpedig ez sokszor megtörtént. De így hogyan védhettük ki volna a fertőzés továbbterjedését?” – tette fel a költői kérdést.
„Hiába kértünk írásos megerősítést az esetekről, a legtöbbször telefonon közölték velünk a pozitív eredményeket. Akkor hogyan játszhattunk volna normálisan?! Például Montenegró előtt néhány játékos szó szerint akkor ismerkedett meg egymással. Így nem lehet játszani.” -
válasz
Qtya123 #119711 üzenetére
"Nem baj, ha van válasz, csak az a válasz valami minimális logikát tartalmazzon, hogy el lehessen indulni egyáltalán azon, hogy fejtegessük, hogy mi lehet igaz, mi nem.
De 0 logikai válasz az felháborító."Ez pontosan olyan hittérítés, mint amit a Jehovások és a többi gittegylet nyom. Egész egyszerűen arra akarnak rávenni, hogy a hupikék-törpikéket valóságként hidd el. Csak azért, mert ők is elhitték és szeretnék, hogy többen legyenek - így könnyebben tudják az "érdekeiket" képviselni.
-
Asbee
veterán
válasz
mézespálinka #119719 üzenetére
Keresőben megtalálod, ha nem megy a használata így jártál. Letoha is egy bal….sz vitaminos. Megtalálod miért.
-
Asbee
veterán
válasz
NeoPampalini #119716 üzenetére
Így van, ha arra veszed a fáradtságot, miért neveztem balfasznak letohát, holott többször is kilett fejtve, akkor valóban reménytelen.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
catroot #119707 üzenetére
Ha nincs meditáció, egy, az oltás helyére rakott meztelen csiga is megteszi.
Én már a helyi gimiben tanulható "immunerősítő tornagyakorlatokon" is ledobtam az ékszíjat.
Mondjuk érdekes helyzet van, annyira nem követem, de az antivaxi tanárok mégis bejárkálhatnak tanítani...? -
-
Asbee
veterán
válasz
mézespálinka #119712 üzenetére
Tehát totálisan nem vagy képben miről van szó, és mire utalok letohánál, de azért próbálod megmondani a tutit. Miért kell ezt ? Legalább lennél tisztában azzal miről van szó.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Asbee #119700 üzenetére
"b...sz letohák"
Azt hittem, lesz valamilyen magyarázat, hogy miért b....sz letoha vagy esetleg az általa linkelt tanulmányokra/tanulmányaira cáfolat. De látom, te sem vagy jobb mint az általad "antivaxxer"-nek hívott emberek, te is emberekkel vitatkozol, nem azzal amit mond/ír/állít...
(nem vagyok képben vele, de átfutottam az oldalát) -
Qtya123
őstag
válasz
F.E.K.. #119709 üzenetére
Áhh, látszik nem vagy tisztánlátó! Nem érted...
Ő úgy értette ezt az oxigént kapnak a szervek dolgot, hogy kintről. Mikor felnyitnak, akkor bemegy a szerveidhez kintről a levegő, meg mikor visszazárnak, akkor szépen ott marad beléd zárva és az nagyonnemjó. El kellett volna utasítanom a műtétet emiatt.
Olyan apró tények sem zavarták, hogy akkor 100%-os lett volna a purcanás, mivel olyan szintű dolog volt, ahol nincs kérdés. Mint egy perforált vakbélgyulladás, vagy ha kapsz egy repeszt a gyomrodba. Nem kérdés, hogy ottmaradsz, ha nem műtenek meg.
t72killer: Nem baj, ha van válasz, csak az a válasz valami minimális logikát tartalmazzon, hogy el lehessen indulni egyáltalán azon, hogy fejtegessük, hogy mi lehet igaz, mi nem.
De 0 logikai válasz az felháborító. -
válasz
Asbee #119700 üzenetére
Egyáltalán nem véletlen, hogy Letoha ilyet tol. Ugyanúgy "vitamin"biznisze van, mint Gődénynek és Lenkeinek. Az oltások relativizálása elemi érdeke. Mivel kutatgat és valami csoda folytán még gyógyszergyári pénzeket is nyert, nem nyomja fullba a kretént.
#119699: a konteók-vallások már csak ilyenek. Az asztrofizikai kérdésektől a vastagbélrákig mindenre azonnal van "válasz".
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Qtya123 #119705 üzenetére
"oxigént kaptak a belső szerveim és attól meghalnak az emberek"
Hát, ha nem kapnak akkor meg pláne..
(SOTE, végzős orvostan hallgató leányzó egyszer kifejtette nekem, hogy ő az édesanyjával - aki szintén orvos - megfejtették miért fázik meg az ember nyáron: leizzadunk, ettől hirtelen lehűlünk és már meg is fáztunk a kihűlés miatt.. Jó, azt nem tudom, hogy levizsgázott-e végül...)
-
catroot
veterán
válasz
BalanceR #119704 üzenetére
Édesanyám jár tornára és mesélte még múltkor, hogy az egyik csoporttársuk adta a tanácsokat, hogy hogyan kell meditálni, hogy távozzon az ember szervezetéből az oltás. Elmondása szerint meditációval tisztítja magából az oltást, mivel a beoltott emberek pár éven beül tömegesen fognak meghalni.
És tudjátok mi a slusszpoén? Egészségügyben dolgozik ez a zseni...
mondjuk sok mindenen én sem lepődöm meg. A szomszédasszonyom is aki szülésznő volt, azóta elment pultosnak (mert ugye kb. a vírussal oltanak). Ő is ilyen tisztán látó.
-
BalanceR
addikt
válasz
Qtya123 #119705 üzenetére
Hát, ha az igazságot keresed, itt van a kommentszekcióban, csak legyen a közelben nyugtató...
-
Qtya123
őstag
válasz
Asbee #119703 üzenetére
Van benne valami. A birkákat és a rendszer szolgáit placebóval oltják, így nem lesz bajuk.
Akik meg átlátnak a szitán és máshogy gondolkodnak, azok a rendszer ellenségei és mivel a nagy tesó mindent lát, pontosan tudja is kik ezek az emberek.
Na náluk az oltóponton kidobja a gép, hogy a valódi vakcinát kell beadni, ami méreg. Így likvidálják világszerte a rendszerelleneseket.
Azt hiszem megfejtettük ezt a rejtélyt is.Nade várjál! Én is sokszor megyek szembe dolgokkal és szólalok fel. Az oltásért sem rohantam nagyon sokáig. Én hogyhogy élek?
SZERK:
Jaaa BallanceR megválaszolta, akkor én biztos a 3-as számú fiolát kaptam a sinoval. Az lehet akkor a késleltetett hatású. Igen, ez lehet a kulcs. Aki nagyon rendszerellenes, azt rögtön ölik, aki csak kicsit tér el a "normalitástól" az késleltetettet kap. Ez is meg van válaszolva. Megnyugodtam.Na de várj! Most jut eszembe, hogy nekem már le kellett volna tenni a
lantotbillentyűzetet, hiszen vagy egy évtizede megmondta egy természeteséletetélő, hogy hülye voltam, hogy kés alá feküdtem, mert "oxigént kaptak a belső szerveim és attól meghalnak az emberek" (az kicsit sem zavarta, ha nem műtenek meg, akkor 0%, hogy ma itt irkálom a hülyeségeim).Azt mégis itt vagyok. Vagy nem? Én már teljesen összezavarodtam. Na be kell fejeznem a tisztánlátás keresését, mert akármerre megyek már nem kéne léteznem és ha ezt bizonyossággal megfejtem lehet, hogy fel kell kötnöm magam igazolásképp.
-
BalanceR
addikt
válasz
Qtya123 #119702 üzenetére
Óóó, ne aggódj, magyarázat mindig van...
" Ők placebót kaptak, mert köztudott, hogy hátom féle oltás van, és a fiolák számozva vannak, az egyes a placebó, a kettes a génmódosító mRNS, a harmadik a grafénoxid. Azért van így, hogyne egyszerre haljanak az emberek" - és ez AW körökben kb fél éve jelen lévő agymenés.
Vagy jönnek azzal, hogy "az oltás csak legyengítette, és bent direkt tették el láb alól, mert oltáskritikus volt."
De olyat is láttam már, hogy azt mantrázzák, hogy "a többieket lassan öli, mert az 5Gtől is függ a..."
Nincs olyan ,hogy túl nagy baromság tardföldön -
Qtya123
őstag
válasz
Asbee #119700 üzenetére
" Az ilyen b….sz letohák miatt van az, hogy mennek most a legmélyebb bugyrokban a konteós baromságok."
Ugye most az megy mindenhol, a mindent tudók között, hogy az oltástól halt meg. Lehet veszem a fáradtságot és megkérdezem valahol valamelyik ilyen fényestekintetűt, hogy:Oké fogadjuk el az álláspontodat, hogy a zojtástól halt meg.
Akkor ezt továbbfűzve csak egyetlen kérdésem van--> Milliószámra oltják a széthullott egészségi állapotú embereket, akik alapban olyan gatyán vannak, hogy az kihívás egy átlagos napon, hogy a WC-ig vagy a kisboltig eljussanak 2 szívinfarktus és 3 légszomj között. Akkor hogy a francba van az, hogy ezek az emberek nem hullottak el tömegesen az oltás után, míg egy láthatóan jó fizikummal és állóképességgel rendelkező sportolót meg seperc alatt lélegeztetőre vágott a szuri és elvitt?
Oly kíváncsi vagyok a magyarázatokra.... -
Asbee
veterán
válasz
NeoPampalini #119690 üzenetére
Sosem fogsz értelmest választ kapni. Lacának felteszel 1-2 egyenes kérdést, azonnal elmenekül , terel, mert nem tud választ adni rá, bégni (még jobban) meg nem akar.
Azért vigyázz, ha nagyon sokat nézed beszippanthat ez az agyhalott világ. Teljes átszellemülés kell, akkor fogsz mindent érteni. Akkor majd tudsz tapsolva röhögni, pár másodperces videókon, hamisításokon, csúsztatásokon kiragadásokon. Pl hogy egy buszon fentvan pár ember képe wanted felirattal, vagy látsz egy felvételt amin mikroszkóp alatt a vakcina, amin mozognak a chipek, meg a grafén oxid meg minden is. Vagy egy kamionos felvonulásról elfogod hinni, hogy tüntetés a rendszer ellen.
A lényeg kell egy àllandó ellenségkép, maga a sátán, aki most Bill papa. És erre kell felépíteni az új világrendet. Ha már torockaiék szerint is ez készül aki tuti így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest