- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Héraklész #19 üzenetére
[link] [link]
Nem PBT, hanem PU, de tripleshot, maradhat?Van tőle egy doubleshot kupakom (kaptam ajándékba valamihez), eléggé impresszív kézbe véve a végeredmény minősége.
Egy cseh csávóról van szó, aki a nyák legyártását és a kapcsolókat kivéve komplett billentyűzeteket készít a saját műhelyében, ő készíti a kupakokat, ő CNC-zi a házat hozzá, saját firmware-t készített, a nyákot ő tervezte, stb. Az ára eléggé durva, de ha a beletett munkát nézed, akkor annyira mégsem.
senki nem figyel arra, hogy a LED-ek fényereje PWM-mel van állítva és a monitor vélhetőleg már villódzásmentes képe mellett sokakat zavar az a vibráló fény
Én éveken keresztül rendszeresen felhoztam a paradoxont a billentyűzetes topikban, hogy kell a flicker free monitor, mert különben villog a szemedbe, aztán odatesz elé egy billentyűzetet, ami sokkal fárasztóbb módon a periferiális látómezőben villog, és a kutyát nem érdekelte, így egy ideje feladtam.De mit vársz akkor, amikor rengeteg ember használ PWM-es otthoni világítást és nem zavarja?
Vagy amikor ezt a túlárazott valamit is veszik, ami direktben a monitorra küldi rá a PWM-es ergébét. Ez sem jobb, itt ráadásul még látszik is az alacsony frekvenciás PWM hatása.
én a Capslock és a Numpad LED-jéről
MX Lock és probléma megoldva, bár nem eléggé gamer. Ha nem a háttérvilágítással próbálják megoldani a lock LED-eket is, akkor azért találni vibrálásmentes megvalósítást. -
PELLE
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest