- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Hát a kábeldzsungel biztosan nem segíti elő a légáramlást! :) Az IDE kábelek meg egyszerűen szarok, és hülyén vannak elhelyezve, és mindig meg vannak csavarodva. Én is szenvedtem vele, amígy félretuszkoltam őket!
OFF: a ventilátorok összedarálják a port? :) Ami kijön belőle, vagy amit a gépben találtam, amit a bordákon keresztül a northbridge-re fújt a ventoi, az nagyon finom szemcséjű por. amit viszont a bronzszövet megfog, az nagyon durva. -
Dalai Láma
őstag
Hát ebben lehet valami! De a por miatt tettem be. 2 nap alatt iszonyat sok por akadt fenn rajta! Mert előtte 1 hét alatt beköltözött egy pók, és hasonlók! Na nekem ezért kellett, meg ház kiváncsi voltam a hatására. De ez az 1-2 fok tényleg nem valami sok!
Ja, meg tanulás helyett tudok szórakozni a ventik hatásfokának méregetésével. :)) -
Dalai Láma
őstag
a, én elvégeztem a teszet körültekintően. A procihűtőt most elhanyagolhatjuk (GT igloo2400). Egy 1200MHz-es Duron volt a tesztalany, egy Azona házban. A hátsó házventi 3000RPM-mel forog! A Szobahő: 20°C. Zárt házban, terheletlen és terhelt állapotban.
Csak hátsó ventivel (+ a táp) ventivel:
proci terheletlenül: 41°C
alaplap terheletlenül: 28°C
Proci 100%-on (10 percig, de már nem ment feljebb): 47°C
Alaplap eközben: 29°C
hátsó és orrventi nélkül:
proci terheletlenül: 43°C
alaplap terheletlenül: 30°C
proci 100%-on: 49°C
alaplap eközben: 32°C
Mindkét ventivel:
proci terheletlenül:41°C
alaplap ugyanígy: 26°C
proci 100%-on: 46°C
alaplap eközben: 26°C
Hát szerintem elég érdekesek az eredmények! Persze jobbak is lehettek volna az orrventi eredményei, ha nem lett volna ott előtte a bronzszövet, ami visszafogja a levegő szabad beáramlását. -
Dalai Láma
őstag
Leginkább én is a por miatt raktam előre ventit. Elé jó kis porszűrőt, és már mehet is! Persze az sem hátrány, hogy az alaplap hőmérséklete 4°C-al csökkent, és a proci is 1°C-al.
Aztán meglátom majd, hogy mennyi kosz lesz benne. De mikor 1 hét után felnyitottam, nagyon meglepődtem. Még egy komplett pókháló is volt pókkal együtt! Meg a szokásos zsákmányállatok. És biológia órán azt tanultam, hogy az állatok nem szeretik az állandó huzatot. Na én ezt használom most ki, és remélem, hogy a pók nem jön többet vissza! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest