- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
válasz
Dalai Láma #48 üzenetére
NO COMMENT.
1 fok. -
Den
veterán
válasz
Dalai Láma #48 üzenetére
Az álltalad mért adatok tanulsága, hogy a te gépedbe tök fölösleges ventit szerelni.
-
Egon
nagyúr
válasz
Dalai Láma #24 üzenetére
Na akkor én is beledumálok egy kicsit, saját tapasztalataim alapján (is) a kialakult Hebi vs. Andorpapa meccsbe...:)
Véleményem szerint van igazság abban, amit Hebi mond. Mindketten átsiklottatok egy jelentős részlet felett, idézek Dalai Lámától:
''Orrventi és hátsó venti nélkül a procim 5 fokot emelkedett, az alaplapom 9-et. Szerintem ebből az következik, hogy az orrventi igenis hasznos!''
Azaz orrventi ÉS HÁTSÓ VENTI NÉLKÜL... Ebből NEM az következik, hogy az orrventi igenis hasznos, hanem az, hogy a kettő együtt hasznos...
A tapasztalataim alapján egyébként - a proci hűtőbordájának állásától függően persze, nekem is függőlegesen nyomatja a meleget a venti - a ház belső hőmérsékletének csökkentésében a legnagyobb szerepe a táp alsó ventijének van, utána következik a hátsó venti és a sor végén ''kullog'' az első venti...
De a legnagyobb igazságot mégis Andorpapa írta: minden konfig egyedi, általánosan alkalmazható tippet elég nehéz adni ezügyben, ki kell prószálni több alternatívát az optimális eredmény eléréséhez...:D -
andorpapa
őstag
válasz
Dalai Láma #9 üzenetére
Nem, az átadásra nem került újságban csak arról beszéltek, hogy egy modern PC-ben három helyen van venti: a tápban, a procin és a videokártyán. Hát, szerintem egy modern PC-ben azért az orrba és a ház hátuljára is tesznek egyet, de sebaj, lehet, hogy én vagyok csak túl modern.
Aztán a vízhűtésről áradoztak, hogy milyen szuperhalk, és mennyit ráver a léghűtésre. Arról persze nem írt, hogy egy valóban burtálhatékony vízhűtéshez rohadt nagy hőleadó kell, és ezt 2-3 ventivel kell hűteni, ami azért már termeli a hangot rendesen, sebaj...
A cikkel kapcsolatban az volt a legmegrázóbb, hogy nem említették sehol sem a COOLNESS!-t, csupán a szamitogep.hu, overclock.hu és tuningnet.hu került szóba. Ez azért csúnya dolog!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest