Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
nagyadam92 #27 üzenetére
Nekem is ez van Xiaomi 13, Moto Edge 50Fusion, Galaxy A34, S22, S23 telókon, de sorolhatnám még. Ahol jól működik a Gmail értesítes, az egy Huawei P Smart 2019-es teló. Android 10-en ragadt. Vagy egy Android 11-en ragadt Samsung (A40, A50).
-
janeszgol
félisten
válasz
nagyadam92 #13 üzenetére
Én úgy tudom ez az Android 15 sara. Sőt, régebbi droidon is volt belőle probléma. A Google prioritásban hátrébb soroltatja a Gmailt úgy tudom.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
A 11T széria a HOS2-t sem kapták/kapják meg úgy tudom. A 12T széria az, ami kikerült a listáról (HOS2-vel fejezik be).
Sajnos még mindig nem vagyok kibékülve a reklámokkal, egyre pofátlanabb a cég. Sokáig nem volt reklám, aztán volt, de könnyű volt kikapcsolni.
Ma hiába kapcsolom ki, random felvillan egy ki.aszott reklám hol az értesítési sávban, hol egy gyári alkalmazásban. És már a kikapcsolas sem 1 klikk.
Van Xiaomi 13-an, majd azon megnézem a HOS 3-at. (Ha 26 lesz Apple mintára, az nagyon gagyi lesz a cégtől. Bár eddig sem zavartatta magát ilyesmiért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53