- Mobil flották
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loik
tag
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Nem használok gesztusvezérlést,idegesit. Ha dealbreaker számodra a gesztusvezérlés és a gyári app,akkor biztos van más a piacon ami megfelelőbb számodra. (Nem vagyok tisztában a különböző launcherekkel csak egyet próbáltam,de nem tartanám ördögtől valónak,h vkik megoldják és működik)Kettő perc keresés után találtam is reddit leirást,hogyan működhet 3rd party appal a gesztusvezerles.
-
Bazsi84
aktív tag
De akkor arról is tájékoztass,hogy felraksz egy launchert és megszűnik a probléma.Nálam pl gyári alkalmazások sincsenek.Pixelről költöztem,mindent átmásolt.Tárcsázó,naptár,fotók,kamera,files,minden amit napi szinten használok. Egyedül a számológép és a beállítások gyári.Az összes többi gyári appot töröltem/elrejtettem,sosem találkozom vele.Nem olyan nehéz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest