Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Nem használok gesztusvezérlést,idegesit. Ha dealbreaker számodra a gesztusvezérlés és a gyári app,akkor biztos van más a piacon ami megfelelőbb számodra. (Nem vagyok tisztában a különböző launcherekkel csak egyet próbáltam,de nem tartanám ördögtől valónak,h vkik megoldják és működik)Kettő perc keresés után találtam is reddit leirást,hogyan működhet 3rd party appal a gesztusvezerles.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Tudom,szélmalomharc,csak engem idegesit ha egyoldaluan neznek vmit.Arrol nem is beszélve,h mekkora árkülönbségről beszélhetnénk telefon és telefon között.
A régi procit használják még upgrade előttről,amig nem ruháznak be újba(azt írták fognak),addig ilyen marad.Bár biztos kisimul majd csak most sokan akarják utolérni magukat.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
nagyadam92 #15 üzenetére
Nézz szét a beállításokban,sok helyen el ehet állítani sajnos
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
nagyadam92 #13 üzenetére
Akkor játszik ilyet ha akkukímélő módban van.
-
Bazsi84
aktív tag
Semmivel sem kell többet,mint más telefonnál.Ja és nem a reklám miatt "mókolok". Van egy megszokott felületem,azt használom minden telómon.Pixelnél is ugyanúgy nova launcherem volt,pedig az elég basic.Csak átköltöztem,mint bármelyik másik telefonról aztán töröltem amire nincs szükségem.Ezt ugyanugy a pixelnél is megcsináltam.Samsungnál is megcsinálnám..stb.Nem értem a hozzászólást,de gyanítom csak mondani akartál vmi okosat.
-
Bazsi84
aktív tag
De akkor arról is tájékoztass,hogy felraksz egy launchert és megszűnik a probléma.Nálam pl gyári alkalmazások sincsenek.Pixelről költöztem,mindent átmásolt.Tárcsázó,naptár,fotók,kamera,files,minden amit napi szinten használok. Egyedül a számológép és a beállítások gyári.Az összes többi gyári appot töröltem/elrejtettem,sosem találkozom vele.Nem olyan nehéz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás