Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Pinter
újonc
Miért? Miért? Miért?
Alig vártam, hogy végre hivatalosan is megjelenjen.
Magic 5 Pro-m van. Ehhez képest a 6 Pro nem volt érdemi előrelépés max az IP védettség révén meg egy Gen-el újabb lett a proci meg a kijelző sem lett lapos... Viszont volt érdemi vissza lépés a főkameránál, mégpedig a vibráló szép dinamikatartomány és képfeldolgozás = nem annyira szép éles színek! Oké, gondoltam majd a 7 Pro kijavítja ezeket és válthatok az 5Pro-mról, de ismét csak proci és parasztvakítás! Kijelző is ISMÉT kerekített
Hát nem tudom most vagy nem váltok ismét, vagy más márka háza táján kell szét nézzek.... -
rdt89
addikt
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Az tuti
-
-
Jóféle, az aksi nagyon jól bírta volt már az elődben is.
A gyorstöltés már alap a Kínai telóknál, most a nagyobb kapacitási verseny lesz úgy néz ki. -
rdt89
addikt
Pedig, ha az euróban meghatározott megjelenési árat nézem gsmarena szerint 97 euróval kevesebbért debütál, mint a 6-os, de igaz mire forintosítják, meg felokosítják, hogy ez újabb valóban jóval felé esik árazásban, ami nem veszélyezteti.
Átvették a Samsung „fejlesztési” szokását.
Most ennél a generációváltásnál sajnos én is így látom -
-
A képen 4 kamera látszik, de csak 3-at soroltatok fel a hírben
-
rdt89
addikt
A Magic6 Pro-hoz képest szinte semmi előrelépés összességében, ez inkább egy facelift, mint új sorozat. De legalább lenyomja a Magic6 Pro árát, az a legnagyobb haszna (szerény véleményem szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában debütált a Honor két új csúcsmodellje, mindkettő Snapdragon 8 Elite köré építve.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest