Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Pinter
újonc
Miért? Miért? Miért?
Alig vártam, hogy végre hivatalosan is megjelenjen.
Magic 5 Pro-m van. Ehhez képest a 6 Pro nem volt érdemi előrelépés max az IP védettség révén meg egy Gen-el újabb lett a proci meg a kijelző sem lett lapos... Viszont volt érdemi vissza lépés a főkameránál, mégpedig a vibráló szép dinamikatartomány és képfeldolgozás = nem annyira szép éles színek! Oké, gondoltam majd a 7 Pro kijavítja ezeket és válthatok az 5Pro-mról, de ismét csak proci és parasztvakítás! Kijelző is ISMÉT kerekített
Hát nem tudom most vagy nem váltok ismét, vagy más márka háza táján kell szét nézzek.... -
rdt89
addikt
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Az tuti
-
-
Jóféle, az aksi nagyon jól bírta volt már az elődben is.
A gyorstöltés már alap a Kínai telóknál, most a nagyobb kapacitási verseny lesz úgy néz ki. -
rdt89
addikt
Pedig, ha az euróban meghatározott megjelenési árat nézem gsmarena szerint 97 euróval kevesebbért debütál, mint a 6-os, de igaz mire forintosítják, meg felokosítják, hogy ez újabb valóban jóval felé esik árazásban, ami nem veszélyezteti.
Átvették a Samsung „fejlesztési” szokását.
Most ennél a generációváltásnál sajnos én is így látom -
-
A képen 4 kamera látszik, de csak 3-at soroltatok fel a hírben
-
rdt89
addikt
A Magic6 Pro-hoz képest szinte semmi előrelépés összességében, ez inkább egy facelift, mint új sorozat. De legalább lenyomja a Magic6 Pro árát, az a legnagyobb haszna (szerény véleményem szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínában debütált a Honor két új csúcsmodellje, mindkettő Snapdragon 8 Elite köré építve.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest