Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz lionhearted #138 üzenetére

Na jah, ezzel tisztában vagyok én is. De nincs mögötte semmi elvárás, hány munkahelyen kérték eddig tőled a számítástechnikai jogosítványt? Nincs kötelezve. Ha általánosan is elvárnák akkor érhetne valamit az ECDL. Ez kb olyan mint egy alapfokú nyelvvizsga, senkit sem érdekel.
    Szerintem ez úgy működhetne, ha a munkáltatók nagy többsége elvárná , hogy meg legyen a felvett munkaerőnek ez a "jogosítvány". Ha nincs meg, akkor viszont kaphatna 6 vagy 12 hónap haladékot és munka mellett tegye le, ha ennyi idő kevés akkor menjen havat lapátolni, vagy találjon valami más, nem irodai munkát. Multik pl simán kifizethetnék a tandíjat és a vizsga díjakat is, nálunk is fizet a cég egy valag képzést a munkaerőnek.
    Félre értés ne essék, nekem sincs meg, de le tudnám tenni, annak idején megcsináltam ezeket a teszteket önszorgalomból kíváncsiságból és átmentem. Azért nem egy nagy szám egy ilyen ECDL, ha meg tényleg kihívás, akkor egy év tényleg elégnek kellene legyen, hogy sikerüljön letenni azt még a legnagyobb elektronikus analfabétának is.

re: Pikari
    Újfent, félreértés ne essék, én sem vagyok Excel császár. Ezer+1 függvényt, csak lelopok a netről, vagy mástól örökölt táblázatokból.
    Adott egy probléma goto Google goto excek tábla, majd a találat beillesztése az adott cellába, vagy annak módosított változatát aztán jó napot.
    Az megint más kérdés, hogy megtanulod ezeket a függvényeket angol Excel-en, majd hazamész és a magyar Office-on használhatatlan a tudásod. De ez már tényleg nagyon off.

Új hozzászólás Aktív témák