Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #138 üzenetére
Na jah, ezzel tisztában vagyok én is. De nincs mögötte semmi elvárás, hány munkahelyen kérték eddig tőled a számítástechnikai jogosítványt? Nincs kötelezve. Ha általánosan is elvárnák akkor érhetne valamit az ECDL. Ez kb olyan mint egy alapfokú nyelvvizsga, senkit sem érdekel.
Szerintem ez úgy működhetne, ha a munkáltatók nagy többsége elvárná , hogy meg legyen a felvett munkaerőnek ez a "jogosítvány". Ha nincs meg, akkor viszont kaphatna 6 vagy 12 hónap haladékot és munka mellett tegye le, ha ennyi idő kevés akkor menjen havat lapátolni, vagy találjon valami más, nem irodai munkát. Multik pl simán kifizethetnék a tandíjat és a vizsga díjakat is, nálunk is fizet a cég egy valag képzést a munkaerőnek.
Félre értés ne essék, nekem sincs meg, de le tudnám tenni, annak idején megcsináltam ezeket a teszteket önszorgalomból kíváncsiságból és átmentem. Azért nem egy nagy szám egy ilyen ECDL, ha meg tényleg kihívás, akkor egy év tényleg elégnek kellene legyen, hogy sikerüljön letenni azt még a legnagyobb elektronikus analfabétának is.re: Pikari
Újfent, félreértés ne essék, én sem vagyok Excel császár. Ezer+1 függvényt, csak lelopok a netről, vagy mástól örökölt táblázatokból.
Adott egy probléma goto Google goto excek tábla, majd a találat beillesztése az adott cellába, vagy annak módosított változatát aztán jó napot.
Az megint más kérdés, hogy megtanulod ezeket a függvényeket angol Excel-en, majd hazamész és a magyar Office-on használhatatlan a tudásod. De ez már tényleg nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét év aktív időszak után nyugdíjazza a Microsoft az operációs rendszert.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest