- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet itt kötekedni egész héten, csak azért mert le mertem írni, hogy nekem nem tetszik ez a ház.
Tegyük fel, hogy egy autós topicban beszélgetünk ahol éppen bemutatják az új elektromos mercedes autókat, azokat amelyeknek az eleje "csirkeláb mintás egybeöntött műanyag vacak" és én azt mondom, hogy nekem ez nem tetszik, te meg jössz erőlködve, hogy akkor mi a szép, mi a szép, majd ezután azt írom, hogy "képzelj el bármit ami nem így néz ki".
És akkor elkezded nekem mutogatni a Zasztava Yugo-t..
Nyílván, nem a délszláv YUGO-ra gondoltam ilyenkor, hanem a hasonló kategóriát képviselő elektromos autókra, amelyek nem olyan nevetséges minőségben és mintázatban tervezték meg az autójukat.
Itt kb ugyanez történt és büszkén viseled, hogy tudtál találni a neten egy olyan házat amire az emberek 99,999%-a hányingert kap és ezzel akarsz engem megsemmisíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest