- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet itt kötekedni egész héten, csak azért mert le mertem írni, hogy nekem nem tetszik ez a ház.
Tegyük fel, hogy egy autós topicban beszélgetünk ahol éppen bemutatják az új elektromos mercedes autókat, azokat amelyeknek az eleje "csirkeláb mintás egybeöntött műanyag vacak" és én azt mondom, hogy nekem ez nem tetszik, te meg jössz erőlködve, hogy akkor mi a szép, mi a szép, majd ezután azt írom, hogy "képzelj el bármit ami nem így néz ki".
És akkor elkezded nekem mutogatni a Zasztava Yugo-t..
Nyílván, nem a délszláv YUGO-ra gondoltam ilyenkor, hanem a hasonló kategóriát képviselő elektromos autókra, amelyek nem olyan nevetséges minőségben és mintázatban tervezték meg az autójukat.
Itt kb ugyanez történt és büszkén viseled, hogy tudtál találni a neten egy olyan házat amire az emberek 99,999%-a hányingert kap és ezzel akarsz engem megsemmisíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged