Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #210667 üzenetére
Nem játszottam de ha a hazámat képviselhetném ha szarul is játszok tuti felszántom a pályát... Ez alap lenne, küzdeni mindig kell.
Korábbi válogatottak ellen játszottam már, ott izgultam is de attól még ugyanúgy a maximumra törekedtem, azért nem szartam be.Amúgy azt nem értem, ezek profi játékosok, ebből élnek, ez a munkájuk. Hogy lehet hogy izgulnak vagy agyonnyomja a tét őket?
Vannak nálunk kisebb csapatok akik tök szépen helytállnak. -
paatrick
őstag
válasz
Holland-osztrák, francia-lengyel tét nélküli meccs volt már. Németeknek a 2. meccs meg bebiztosította a továbbjutást. Ez nagy különbség. Ja és hazai pálya.
-
paatrick
őstag
válasz
"Aztán vagy úgy lesz, vagy nem."
Mert 95%-ban úgy van, és csak 5%-ban nem
Én úgy emlékszem az összes gólunkat koncentrációs hibából kaptuk, szerintem ha Németország rákapcsol és elkezd darálni mennyi idő lett volna egy újabb hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest