- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
forceberg #127727 üzenetére
Ne is mondd, az elmúlt hetekben az EL-meccseinken a legszarabb a hangulat - hirtelen nekem is jó néhány ismerősöm tősgyökeres Fradista lett (közben öt játékost nem tudnának talán felsorolni).
Aztán 30 perc után megy a fütyülés, 70 perc után meg hazaindulnak, ha nem úgy alakul az eredmény. Ezek nem szurkolók.
Én nem járok válogatott meccsekre, de a szlovákok ellen is szívesen kimentem volna, az uruk ellen is. Előbbire esélyem sem volt jegyet kapni, meg is érdemeltem, előtte sem jártam, azok jutottak jegyhez, akik rendszeresen járnak, ez így korrekt. Az uruk elleni meccset már inkább sajnáltam, Zoli miatt feltétlen ki akartam jutni, de miután megtudtam, hogy nem lép(het) pályára, teljesen hidegen hagyott az esemény.De jó példa a Fradi - Chelsea stadionavató is. Arra ki sem jutottam (jó, mondjuk annak khm. "matematikai" okai is voltak), azóta sem bánom. De voltak helyettem mások, olyanok akik talán azóta sem jártak a Stadion közelében sem. Evvan.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
forceberg #127727 üzenetére
Az ilyen EB jegyek árusítása úgy lenne korrekt, hogy először azok jelentkezhetnének, akik voltak a selejtező meccseken. - Ja, meg aki el tud számolni legalább 5 hazai bajnokival az elmúlt szezonból, az mindenkivel szemben elsőbbséget élvez.
Én viszont nem sokat fogok fel a meccsekből, mert vagy dolgozok, vagy tutulok, mint állat.
A minőségi focit a tévében élvezem, mikor MU meccset nézek.
Vagy, várjunk csak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest