- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Ahogy kezdődik a Tottenham meccs, lehet én is inkább a derbit nézem.
Miért nem lehet kihasználni, hogy szar a Chelsea!? -
NyxNyxNyx
addikt
Azt bekúrta Nolito
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
mefistofeles #70835 üzenetére
"Ezeknek mindenki piti csak az aranylábúak nem!"
Nem vagyok magyarellenes. Nem nézem le az általa felsorolt sportokat. (Amik közül kettő sportot űztem is hobby szinten.) Sőt, a kézilabda az egyik kedvencem nemzetközi szinten. Illetve ezerszer többre nézek egy olimpiai aranyérves sportolót, mint akármelyik válogatott játékosunkat. Nem tudom ezt hogy szűrted le abból amit írtam.
De most komolyan, szerinted ha a vízilabda venné át a foci szerepét holnaptól, és az lenne a világ legmeghatározóbb sportja, akkor lenne esélyünk 10-20 év múlva?
személyeskedést meg kerüld
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
itouchfan #70824 üzenetére
Szerintem a "bohóckodás"-t úgy érti, hogy nem érdekelt benne annyi ország, nem nézik sokan és nincs benne annyi pénz. Ergo nem "komoly" sport.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy ha ezen sportok akármelyike hirtelen népszerű lenne és külföldön is komolyan vennék és öntenék bele a milliárdokat, alulmaradnánk pár év alatt. -
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Miért mindig a pool ellen kell balfaszkodni?
Enzolord: Ez lesz valószínűleg
-
NyxNyxNyx
addikt
És akkor most hogy van? Szlovének ellen játszunk, és ha nyerünk kijutunk? Vagy még onnan van tovább, esetleg nem is velük játszunk?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #70519 üzenetére
Ez tűnik nekem is a legelfogadhatóbbnak.
Vagy ki se jussunk, a faszom kivan már, hogy mindig beégti magát az ország ha alkalma adatik rá.
-
NyxNyxNyx
addikt
Még mindig ugyanaz a téma?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #70271 üzenetére
Ha nem oltjátok ki én biztos lettem volna benne, hogy ez irónia volt.
Nekem az eredménnnyel nincsen bajom, 1 góllal nyerni is rendben van. Csak ez rohadt ünneplés... Kb olyan, mintha egy háziasszony mosás után elkezdene ünnepelni, hogy nem mosta össze a színeset a fehérrel... Hozták az elvárhatót, semmivel sem többet. Minthogyha ez járna a fejükben miközben ropják a "magyar" zene legaljára : "Ezaz, nem vagyunk teljesen hasztalanok!".
-
NyxNyxNyx
addikt
Mekkora állat már ez a Böde.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ezt a meccset gólokkal kellett volna nyerni...
Az Arsenal meccsre meg jó hogy nem raktam a 3.5 overt, elég ideges lennék.
-
NyxNyxNyx
addikt
Swansea - Spurs meccset miért kellett egy időpontba rakni az Arsenal - Man U-val?
Én 3.5 over-t tippelnék utóbbira, de előbbit fogom nézni. 2 kedvenc PL csapatom.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Aguero 20 játékperc alatt lőtt 5 gólt, de Lewa után már ez normálisnak tűnik.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor RTL II Monaco - Spurs, hajrá!
-
NyxNyxNyx
addikt
Mata
-
NyxNyxNyx
addikt
Mata azért osztogat rendesen. Martial-t meg eddig hogy nem hallottunk?
Jó meccs. -
NyxNyxNyx
addikt
kis les - nagy les
1 - 1 -
NyxNyxNyx
addikt
Azért azt meg kell mondani, hogy a Celta mocskos jól játszik. Nagyon szép gólok voltak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tibiajax #69718 üzenetére
Teljesen felesleges ebbe belemenni, kitartást a srácnak. Sokan ismerik, sokan szorítanak neki...ennyi.
"ha én fogok egyszer elkezdeni küzdeni egy betegséggel, akkor is érkeznek majd a posztok, amik lájkra és biztatásra kérnek?"
Akik ismernek/ hallottak már rólad feltételezem itt a topicban is biztosan. Aki meg nem ismer, az kit érdekel? -
NyxNyxNyx
addikt
Jó volt ez a Spurs- Palace meccs.
Sok helyzet volt, az egy gól ellenére izgalmas, hajtós mérkőzés volt.Son meg jó igazolás, és elképesztően szimpatikus. Eriksen meggyógyult, bíztatóak a jelek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Azon a rúgáson kívül is szarul vezette a meccset? Gabriel egyébként egy komplett idióta. Mit gondolt? Teljesen jogos a sárga attól függetlenül, hogy costa egy paraszt.
Azon megy a vita, hogy Costa miért nem kapott?
Más: Real meg úgy nyert 1-0-ra hogy Granadától elvettek egy gólt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Villanthatnának már valamit az angol csapatok, mert már szarul érzem magam a fórumon.
Ha az Arsenal-nak fogok szurkolni (
)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Richard! #69319 üzenetére
Szerintem nincs olyan ember itt a fórumon, aki ne lenne tisztában a válogatottunk színvonalával. De azért nem bűn szurkolni (normális keretek között). Az északírek is hasonlóan balfaszok, mint mi és mégis kijutnak.
Talán egy emelt fővel távozás a selejtezőről jobb eredmény lenne, mint bejutni az Eb-re és ott kikapni mindenkitől.
Amúgy nem jött váratlanul a gól, a válogatott mellett a Tottenham is évek óta ugyanezt csinálja.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na De Gea maradt hál'Istennek a helyén. Jövőre jön ingyen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #68891 üzenetére
De a Juventus problémája is. Tudod ki volt az előző ilyen ember? Bale. Na neki jót tett az árának.
35 millió fontért szerintem odaadnák. Igaz, annyira nem is jó sajnos. 25-30 millió eurós játékos, ha azt nézzük mennyire hullámzó a teljesítménye.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #68887 üzenetére
Amúgy ezt a 16.5 millió fontos ajánlatot a Juventus sem gondolta komolyan...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #68887 üzenetére
Ha elmegy Eriksen, nem marad épkézláb játékosunk és megyünk a süllyesztőbe. Nem kell helyette Lamela?
-
NyxNyxNyx
addikt
Te jó ég, a Spurs mennyire rossz. Nézhetetlen okádék amit leraknak a pályára.
Ki is kapcsolom, mert agyvérzést kapok.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát jobban jártam volna ha csak az összefoglalót nézem meg. Nem a legjobb meccs.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #68771 üzenetére
Én akármikor láttam játszani az Inter-t, mindig ő volt az, akit érdemes volt nézni. Nagyon örülök neki, mert végre nem arra ment a Real, hogy egy aktuális nagy nevet horribilis összegért leigazoljon hatalmas média visszhanggal, hanem igazoltak csendesen egy hasznos és kevésbé ismert játékost. Szvsz a mai árak mellett reális pénzösszegért.
-
NyxNyxNyx
addikt
istenem... jobbak vagyunk, semmit nem csinál a united és egy ilyen szarral megint...
-
NyxNyxNyx
addikt
Az egész csapat leírható Dembelé jellemzésével. Jók vagyunk, de azokban a képességekben ami ahhoz kell hogy gólt szerezzünk szerénykedünk.
Lamela meg semmiben sem jó.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ja látom a Real is elég "tartalékos". Kíváncsi leszek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagy Real Madrid győzelemre számítok. 5 nap a Manchester United meccsig, biztos keveset játszanak a kezdők. Nem mintha alapból sok esély lenne, de így henger várható.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szab.tam #68385 üzenetére
Én a New York City - Toronto 4-4-et néztem félszemmel. Komolyan mondom az nb1-et jobb nézni. Fradi meccseket előszeretettel adja(adta?) ismétlésben a sport tv és úgy éreztem focit nézek némi balfaszkodással. Ezzel szemben az MLS meccse színtiszta balfaszkodásnak tűnt pár jobb játékossal akik néha villannak egyet* és tőlük függ a meccs.
*=vagy zuhannak egyet és tizenegyes. Ezen az omniózus meccsen 4 tizi volt 2-t be is lőttek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kaboul --> Szunderland
egy félnótással kevesebb
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Facebook bedobott nekem egy fourfourtwo-s cikket, gondoltam körbenézek az oldalon. megakadt a szemem ezen:
cím: "Cech: nem volt nehéz döntés!"
amiről szól a cikk: a mez számának kiválasztása nem okozott nehézséget neki
azt hiszem most jártam ott utoljára
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #68223 üzenetére
~16 millió nem olyan hűde sok pénz manapság
"Joe Lewis' total wealth is estimated at $4.2 billion"
Előbb utóbb kellett tenni egy ilyen befektetést, a WHL elég kicsi a csapat szintjéhez képest (az új meg szerintem nem mindig lesz tele, de nincs értelme kisebbet építeni).Amúgy meg NFL-bűű
-
NyxNyxNyx
addikt
+stadion tervek, évente minimum 2 NFL meccset lenyomnak a stadiumban 10 évig.
-
NyxNyxNyx
addikt
Higuain-t én 3 xanax-szal küldeném fel a pályára, nagy meccseken konstans alulmúlja magát. Ez a tizi már az eladott kategóriát súrolja. Lavezzi is hasonlóan lúzer.
Volt egy olyan érzésem hogy Higuain 2 tizit hagyott ki, mert annyira fölé lőtte, hogy a következő meg már azt tűzte ki célül hogy eltalálja a kaput.
-
NyxNyxNyx
addikt
Di Maria nyomott egy dimaria-át. Bevitte 5 ember közé és lesérült
Na gyarünk Argentína, szedjed össze magadat! Takony Chile nem nyerhet.
-
NyxNyxNyx
addikt
Paulinho is elment Kínába. Nem tudom hiányozni fog-e, több van benne.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ennyi retardáltat egy országban...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #67845 üzenetére
Rá kellett keresnem, azt hittem Bajner.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest