- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #126437 üzenetére
Összeestünk, ennyi. Megérdemelt volt az eredmény, akárhányszor átszaladhattak a középpályán és a védelmen. Minden egyes labdavesztés után életveszély.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor most pár napig ez lesz az egyetlen focis fórum amire fel merek menni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Aucs
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát faszom, nagyon hatékony a Bayern..
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma fel kell kötni a gagyát, de valamiért optimista vagyok.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #126372 üzenetére
Ez azért megnyugtató, féltem hogy bitang lesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #126353 üzenetére
Mindig az a világklasszis, aki éppen a Real-ban, vagy a Barcában játszik.
-
NyxNyxNyx
addikt
megőszültem megint, de végre nyertünk
Lloris szegény meg akkorákat védett, de senkit nem fog érdekelni, mert Karius-ozott egy hatalmasat.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez a meccs is jól sikerült
Az egyik trófea a kettőből, amire esély lehetett volna.
-
NyxNyxNyx
addikt
Sevilla kapusa mintha még vissza is húzta volna a kezét a gólnál
-
NyxNyxNyx
addikt
Bárcsak Kane is olyan formában lenne, mint Auba. Nagy szarban lenne nélküle az Arsenal.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hihihihi, kicsit megnyugodtam.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na nem is tudom mit panaszkodok, végre úgy játszik a csapatom mint a Barcelona.
-
NyxNyxNyx
addikt
Csak abban bízhatok, hogy a Chelsea, Arsenal, MU trióból 2 szarabb lesz megint, mint mi.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most ez tényleg annyira egyértelmű volt, hogy visszafújják?
Nyilván bazdmeg..
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #125916 üzenetére
Kicsit elvileg félre lett fordítva, de az a lényeg hogy a brit szurkolókat kevésbé tartja fanatikusnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
"Egy felnőtt férfi NB II-es mérkőzést hiba központilag lebutítani."
Ennél az esetnél egyetértek Kelével. Mégha egy alpári fasz is az illető.Deathadder:
Mert miért akarna egy férfi játékvezető lenni?Vannak olyan nők, akiknek a foci az életük, simán el tudom képzelni, hogy valaki játékvezető szeretne lenni. Ha nincs indok rá, hogy ne legyen esélyegyenlőség egy adott területen, akkor engem az nem zavar.
Ugyanakkor ez a gif amit beraktál szánalmas, semmi helye ilyesminek a pályán. De biztos nőtt tőle az instagram követőinek a száma...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #125837 üzenetére
Azért volt ilyen durva az odds, mert 10 sérültje volt a Norwich-nak, középhátvéd poszton 3 vagy 4 sérültjük volt, én ilyen 0 - 8 ra számítottam :D
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #125563 üzenetére
Brendan Rogers > Pochettino
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Cartevo #125504 üzenetére
Szerintem legtöbben egyetértünk abban, hogy nem gáz ha valaki az egyiket vagy a másikat kedveli, amíg nem szól be a másik tábornak.
A kérdés inkább az, hogy megérné-e kettészedni a topikot. Én megértem, hogy itt sokan szeretitek a magyar focit, de számomra 95%-ban érdektelen a téma. De nem ragaszkodok hozzá egyáltalán, át tudom ugorni azt, ami nem érdekel.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha Sissoko minimálisan is tudna lőni, sima lett volna a meccs.
Nagy luxus egy ilyen játékos, mert semmit nem ér, ha felhozza a labdát tökéletesen, mert aztán olyan mintha bekötnék a szemét..
-
NyxNyxNyx
addikt
Annyira lehet tudni, hogy amikor megáll a stream, akkor gól lesz... Van valakinek normális streamje?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a legrosszabb bírói döntés, amit valaha láttam. Elvette a bíró az Aston Villa gólját Grealish szimulálásáért és a VAR sem segített semmi.
Elképesztő... Lefizették a bírókat, vagy most vonuljon vissza az a gyökér Friend
-
NyxNyxNyx
addikt
Hihetetlen a Chelsea is. Pedig nagyon gyengének ez a Sheffield.
-
NyxNyxNyx
addikt
MU
Mindig van egy szarabb hal
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
simondr #125133 üzenetére
Persze volt szerencse is benne. De inkább olyan szerencse, hogy a City kihagyta a helyzeteit (és volt már VAR) és az Ajax nem tudott taktikát váltani, szóval megérdemelt szerencse, nem olyan hogy éppen lepattant a védő hátáról a kapuba.
A rutin előnyei itt vannak, de cserébe nagyobb a nyomás a játékosokon. Sok a sérülés, meg ki is lett ismerve a játék. Kellett egy kis vérfrissítés, erre lesérül a fő igazolás...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware #125129 üzenetére
Nem erősebbek, de ennyire egyik sem tehetetlen, ha beállnak ellenük védekezni. Több kaput találó lövése volt az ergya Newcastle-nek. Egy tizit mondjuk nem adtak meg, mert úgy szar a var ahogy van.
Mióta meglett a második hely a Chelsea mögött, évről évre egyre kevesebb xg-t generál a csapat és egyre messzebb jut a BL-ben. Ki érti ezt..
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát elég szarok vagyunk idén is, ha nem underdog-ként kell küzdeni... Nem csodálom, hogy Eriksen le akar lépni. Sissoko ezeken a meccseken semmire nem jó.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Peterhappy #125044 üzenetére
Fel fogja húzni magát most az Arsenal, nincs rajtuk nagy nyomás és bizonyítani akarnak. Nem lepődnék meg semmin, 4-0, 3-3, 2-3 mind olyan eredmény amit el tudok képzelni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Cunha gólja szerintem nem akkora szám. Persze szép volt, de akkor már Zsórié is jobb volt. Quagliarella, Ibra, Zsóri, vagy Quintero nálam. Ez a gól meg nem is volt jelölve...
-
NyxNyxNyx
addikt
Annyira furcsa, hogy a Puskás díjra jelölt top10 gól között női gólok is vannak. Mégis hogy hasonlítsam össze a kettőt? Külön díj kéne a női góloknak, mert egyszerűen nem egy szint. Némelyik gól, ami bekerült a férfiaknál simán kapushibának számítana ha bemegy, mert egyszerűen magasabbak a férfi kapusok. Ennek ellenére simán megérdemelné a puskás díjat a női kategóriában, mert ott ez védhetetlen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #124925 üzenetére
Nagyon durva a végén mennyire nem volt középpálya egyik oldalon sem. Oda-vissza szaladgálás, csodálkozom, hogy nem nyert a Leicester, ez az ideális terep nekik.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #124910 üzenetére
Nem értem a 0.2 hogy jött ki. Lucas elég közelről fejelt. Lamela góljánál meg Ederson helyezkedését nyilván nem számolja bele, de jól elcseszte és ez már nem az első alkalom. Magának köszönheti a City, ennyi helyzetet elbénázni..
-
NyxNyxNyx
addikt
Lemaradtam a City - Spurs nagyrészéről, de brutál az a statisztika
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom hány évet kell majd várnunk arra, hogy ne a City legyen majd a bajnok. Utálom nézni a meccsiket, túl jók ahhoz, hogy izgalmas legyen.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Noukoum #124829 üzenetére
Nagy Ádám szemszögéből nézve teljesen mindegy milyen erős a top 4 bajnokságok közül akármelyik. Az számít, hogy milyen a játékstílus, amire írta jbalint18, hogy nem ideális ("egy kalap kaki"), mert védekezőbb felfogású. Erre reagált Ben Hans. Most ne kezdjünk már el vitázni, hogy melyik bajnokság mennyire erős, mert nem ez volt a lényeg.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #124825 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
jbalint18 #124772 üzenetére
Az Arsenal Pepéje 16 éves koráig kapus volt.
Pépé korábban nem valamelyik profi akadémián nevelkedett, hanem javarészt egy Párizs külvárosi amatőr csapatban, ráadásul egészen 16 esztendős koráig kapusként. Ekkor került csak börtönőr édesapjának az áthelyezése miatt a Poitiers utánpótlásába, ahol a gyorsaságát már mezőnyjátékosként igyekeztek kihasználni, hogy aztán két év múlva az Angers felfigyeljen rá. Előbb még az Orléansba kölcsönadva a harmadosztály legjobb játékosává választották, majd az anyaegyesületnél az élvonalba kerülve a 2016/17-es szezonban ha nem is éppen góldús évet teljesített, de technikája feltűnt Marcelo Bielsának, aki vitte a Lille-be.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#46372352 #124731 üzenetére
Kell a támogatás, de a focira a kereslethez képest aránytalanul sokat költenek. A stadionokat meg nem csak felépíteni kell, hanem fenntartani is, ami megint csak mocskos sok pénz.
Az volt az egyik érv a stadionok mellett, hogy ha majd hipiszupi stadionjaink lesznek, akkor majd ki fog járni a nép meccsekre. Már bebizonyosodott, hogy még így sem érdekli az embereket és még ennek ellenére öntik bele a pénzt.Ráadásul amit beleöntenek pénzt, az csak a magyar kormánynak sok, valójában európai viszonylatban semmit nem érünk vele, nem fogunk ennyivel felzárkózni. Sőt még ha tízszer ennyit költenénk a focira akkor sem. Nézd meg Kínát mennyit pumpálnak bele és hol tartanak.
-
NyxNyxNyx
addikt
Minden összejött a MU-nak. Nem volt ennyi közte.
Ez a Chelsea mez az egyik legundorítóbban kinéző mez amit valaha láttam.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy percig sem izgultam
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #124502 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
Tök sokáig nem hittem a Dybala üzletben, aztán mire elhittem, csalódtam is órákon belül
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #124452 üzenetére
Ez Tier 1-2-es source. Tényleg már csak az arculathasználati jogok vannak hátra, de az még kemény lesz. Akármi lehet még ebből.
Most csak azt nézem, hogy emelkedik az odds-a annak, hogy marad a Juvéban, ami nem jó jel. 2-es felett van már, hogy jön a Spursbe. Szoktak indok nélkül csökkenteni odds-ot, mert azon nem bukhatnak, de miért növelnék ok nélkül?
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagy Ádám meg közben a Bristol City-é.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #124449 üzenetére
Nem tudom az mekkora összeget jelent, de elvileg a Juve segít amennyit tud az üzlet létrejöttében.
-
NyxNyxNyx
addikt
Gyerünk gyerekek, Dybalával is megegyezett a Spurs, már csak az ügynökök maradtak hátra.
-
NyxNyxNyx
addikt
Lo Celso kvázi hivatalos 60 millió euróért.
Dybala is jöhet, de az macerás lesz a fizetése és egyéb jogi dolgok miatt. 50%-ot sem adok neki.
Meg az is, hogy Eriksen nem megy a MU-ba, de szerintem még most nyáron lelép Spanyolországba.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #124174 üzenetére
Kiváncsi vagyok mennyire éri meg költeni a kluboknak, ha csak a bevétel növekedést nézzük (akár hosszútávon), és a klub értékének a növekedését nem.
Most a Tottenham miatt merült fel bennem, hogy ha esetleg érkezik Lo Celso, akkor az 100 millió feletti kiadás a nyárra. De jövő nyáron is ennyit kell majd költeni, ha Toby lelép ingyen, Vertonghen sem lesz már fiatalabb és még foltozgatni is kell a keretet. Eriksenen sok múlik, hogy hosszabbít-e.
-
NyxNyxNyx
addikt
Még hogy nem nyerünk semmi trófeát..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BenHans #124089 üzenetére
"Pépé korábban nem valamelyik profi akadémián nevelkedett, hanem javarészt egy Párizs külvárosi amatőr csapatban, ráadásul egészen 16 esztendős koráig kapusként. Ekkor került csak börtönőr édesapjának az áthelyezése miatt a Poitiers utánpótlásába, ahol a gyorsaságát már mezőnyjátékosként igyekeztek kihasználni, hogy aztán két év múlva az Angers felfigyeljen rá. Előbb még az Orléansba kölcsönadva a harmadosztály legjobb játékosává választották, majd az anyaegyesületnél az élvonalba kerülve a 2016/17-es szezonban ha nem is éppen góldús évet teljesített, de technikája feltűnt Marcelo Bielsának, aki vitte a Lille-be."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
simondr #124074 üzenetére
Ez mondjuk abszolút baromság, hogy ezzel jönnek az Arsenalosok. Minden igazolás részletekben történik.
Ha most nem tudom, 4 x 20 millióban fizetik ki Pepét, és 3 x 10-ben Salibát és jövőre sem lesz BL, akkor jövőre nem igazolhatnak senkit?
Az a 40 millió azért volt csak szerintem, hogy könnyebben tudjanak alkudozni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #124066 üzenetére
Hát jó, azt megértem ha kicsi a szorzó, azon nem bukhat a fogadó iroda. De miért olyan magas Pepe odds-a az Arsenalba? Ornstein tier 1-es.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #124064 üzenetére
Az az érdekes nekem, hogy Ornstein lehozta, hogy a klubok megegyeztek egymással Pepével kapcsolatban, de a fogadó irodáknál még így is 1.3-as az odds, hogy az Arsenalba kerül. Lo Celso-é 1.05 hogy jön a Spursbe (Dybala 3.25
).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #124060 üzenetére
Most megéri nekik költeni, mert a Chelsea transfer ban-ja miatt most van a legtöbb esélyük visszakerülni a top4-be.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #124058 üzenetére
Dehogy a padra. Nem volt szélsőjük. Szerintem marad mindenki és igazolnak még egy védőt 30 millió körül és akkor ez egy rohadt sikeres nyár volt nekik.
Ja meg ugye Tierney. -
NyxNyxNyx
addikt
Pepe hatalmas igazolás lesz az Arsenal-nak.
Nem voltam erre felkészülve, azt gondoltam ilyenkor mi már leigazoljuk Lo Celso-t az Arsenal meg szenvedni fog... -
NyxNyxNyx
addikt
Brutális, milyen drága egy eredeti mez.
26 ezer forint és gondolom legyártják 2 ezerből. Anno akartam venni egy training pólót 10 ezer körül volt, most 15 ezer... Lehet így is beáldozok rá, nagyon tetszik ez a fényvisszaverős címer.
Ha ez nem kamu lett volna, akkor erre áldoztam volna be, gyönyörű.
Budapesten a Hercegprímáson bementem pár éve egy ilyen focis boltba, kérdeztem árulnak-e Tottenham-es cuccokat, azt a választ kaptam az egyik csajtól, hogy "mi csak focis dolgokat árulunk", tegnap faterom járt hasonlóan máshol(nem ismerték a csapatot az eladó csajszik). Ami sokkal elképesztőbb, mert tavaly a BL-ben 2 all time klasszikust játszott a csapat és bejutott a BL döntőbe, amit azért ha valaki csak minimálisan is követi a focit, tudott volna.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #123799 üzenetére
Én pont azért tartom viccesnek mert ezt a PSG biztosan nem fogadná el. Coutinho nem ér még 100 milliót sem, Rakitic meg öreg. De a Barca meg hülye lenne annyit fizetni, amennyit kér a PSG.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware #123640 üzenetére
Ezt a faszt? Örökre el kéne tiltani attól, hogy elhagyhassa a lakását.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
máyköl #123633 üzenetére
Unitedbe nem menne, a City-nek minek? A PSG-t nem vágom. Nagyon kevés hely van ahol el tudom képzelni, mert azt mondta hosszabbít, ha nem talál olyan csapatot, ami egyértelműen előrelépés és nem a pénz számít neki.
Real, Barca, PSG, Bayern, Juve, City, Pool. Kb ezek a csapatok, amelyek a következő szintet képviselik, nem tudom melyiknek kellhet hasonló játékos a Real-on kívül.
Én most úgy látom Real, vagy hosszabbít. Ha megszívatja Levy és 100 milliót kér érte, akkor lehet csak simán megvárja a szerződése végét, de szerintem nem fogja.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ceballos tud támadóközéppályást játszani? Nem értem miért édeklődik utána a Tottenham ha a középpályára jönne. Lenne akkor 3-4 ember 1 posztra (Ndombele, Ceballos, Winks, Sissoko) és csak 2 ultra sérülékeny DM-re (Wanyama, Dier).
De azért persze örülnék neki, mert fiatal jó játékosról van szó.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
omfgk #123627 üzenetére
Griezmann-t ezzel kapcsolatban megértem. Elvileg már elköszönt a csapattársaitól meg minden, most a Barca szívatja azzal, hogy próbál alkudozni a részletfizetést illetően.
Persze attól még kibaszott nevetséges a francia, hogy tavaly olyan nagy dobra verte a maradását, aztán lényegében csak 20 millióval emelkedett a kivásárlási ára, meg a fizuja is kis túlzással és 1 év után lelép. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
omfgk #123623 üzenetére
Az a baj, hogy ha ezt megteszik vele, akkor legközelebb nem fognak tudni ekkora neveket (top3 név) a klubhoz vinni, mert tudni fogják, hogy akkor vagy megvárod míg lejár a szerződésed (de az se tetszik nekik és nem is fogsz játszani utolsó évedben, lásd.: Rabiot), vagy örökre ott maradsz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #123613 üzenetére
De ott még nem volt VAR. Itt még meg sem nézték a kétes eseteket az volt a furcsa.
A döntőben nem éreztem, hogy nekik fújnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest