Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #103594 üzenetére
A döntőt így is úgy is nézik, tehát ezzel keresnek többet, mert így több szuperrangadó van.
Bunda ezis.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #103570 üzenetére
Mi adja a sorsolást?
-
NyxNyxNyx
addikt
Mit csinál az Atleti.. Nehogy kiessenek, még a végén megnyeri az Arsenal..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #103509 üzenetére
Most neked amúgy mi a bajod? Ennyire nehezen kezeled, hogy kiesett a Barca? Így dolgozod fel, hogy az elmúlt évek során annyian szidták a Barcát, amiért tolták őket?
Végre egy meccsen nem tolják a Real-t, de ezen is panaszkodni kell... Elveszíti így a hitelességét az egész. Elbaszta a Juve, jó lett volna, ha nem, de ez van... A Bayernesek sem sírnának, ha tavaly nem érezték volna úgy, hogy lerabolták őket. Szar, hogy tizenegyes lett, de ez nem a bíró hibája. Ha nem fújta volna be, most a másik oldalt hallgathatnánk.
Én megőrülök, aztán meg jön hobizoli a történelem legszarabb ellenérvével, hogy kinek mennyi tizenegyest fújtak be az őskörtól kezdve...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #103407 üzenetére
Nem tudom minek ezt ennyire felfújni. Kane-nek fontos dolog az aranycipő, és ha beleért a labdába, akkor miért ne kérhetné számon? Van egy videó, ahol látszik, hogy megváltozik a labda íve amikor elmegy mellette.
Megint kiégettek az internetes Pool szurkolók, mint a 2-2 meccs után. salty bagázs
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Cartevo #103246 üzenetére
"Nagyjából egy órával a tervezett kezdőrúgás előtt, az olasz szurkolók által felhergelt angol huligánok betörtek az itáliaiak részére fenntartott szektorba, menekülésre késztetve azokat, de a stadion omladozó oldalfala nem bírta a nyomást és az emberekre dőlt. A mérkőzést a tragédia ellenére lejátszották."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
omfgk #103251 üzenetére
Ramos: "Hold my beer"
(#103247) BenHans: Pont ez miatt gondoltam azt, anno, hogy Salahból sosem lesz igazán jó focista. Amikor láttam játszani, mindig ez volt. Rohadt jól elfutott, aztán 5-ből 1 ziccert belőtt. Tökéletes futóbolond. Én ezért sem tartom akkora baklövésnek, hogy Mou elengedte. Ha kontrára játszik a csapatod, akkor nincs 5 helyzeted 1 meccsen, fontos a helyzetkihasználás. Aztán a Pool-ban (vagy már lehet a Rómában is, ott ritkán láttam) úgy néz ki kitanulta a fontosabb részét is a focinak és most megállíthatatlannak tűnik. A helyezkedése és a helyzetfelismerése is zseniális, valahogy mindig elé pattan a labda.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BenHans #103223 üzenetére
Hatalmas tiszetelet a Rómának, így már nagyon régen szurkoltam semleges csapatnak. Lehet elkezdem kicsit jobban követni őket, nagyon szimpatikusak voltak. Megérdemelték a továbbjutást, le voltak sajnálva mindenki által (köztük általam is), de így kell bebizonyítani, hogy van helyük a BL egyenes kieséses szakaszában. Gratulálok és jó ünneplést!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #103112 üzenetére
Hát hallod... Simán meglehetett volna a második hely. +Most úgy kell elverni a City-t, hogy még nekik is van tétje. És még fogadtam is a City hendire.
Köcsög United egy lövést sem eresztett meg az első félidőben. Biztos tökéletesen tudatos volt. Sterling meg elmehet a picsába, ha neki szurkolok mindig borzalmasan játszik. Már a Poolban is utáltam.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez elég színvonaltalan meccs volt.
De megvan a 3 pont. Jövőhéten a City ellen több kell.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #103056 üzenetére
Akármi van, lehet mondani hogy behűtötték most.
2 el clásico-t akarnak vs el clásico döntőt akarnak. Én remélem Pool - Bayern, el clásico lesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát, még annál is kevesebb izgalom maradt, mint amennyi volt.
De grat a Pool-nak, megérdemelték.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #103031 üzenetére
Szerintem azt az embert direkt rakják az angol meccsek alá kommentátornak, hogy eltántorítsa az embereket az angol bajnokságtól.
-
NyxNyxNyx
addikt
Davinson Sanchez-ből akkora klasszis lesz pár év múlva, mint a ház. Egyre jobban játszik, nem olyan régen még szidtam, de sok meccsen jobban játszik már, mint Vertonghen.
DeathAdder: United belepiszkít a képbe kicsit a tabella alapján (máshogy nem is), de szerintem is a top3 City magasan, aztán Pool-Spurs valamilyen sorrendben. Idén talán a Pool meggyőzőbb valamivel.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a meccs pont a fordítottja volt, mint ami szokott lenni a Spurs - Chelsea. Általában legalább pariban van a Spurs, aztán egy-két egyéni villanás a másik oldalon, pár balfaszkodás a Spurs oldalon és a Chelsea jön ki jól. Most ez nem így történt szerencsére, nagyon fontos győzelem volt egy olyan csapat ellen, akinek a játék stílusa nem szokott feküdni a Spursnek. Alli-t imádom, hogy mindig összeszedi magát a nagy meccsekre. Pont Son ellentéte ebből a szempontból. Lamela meg akármennyire is nem szimpatikus, fontos tagja a csapatnak, az a küzdőszellem és munkamorál nagyon kevés játékosban van meg.
A szezon legfontosabb győzelme.Más: Remélem a lamps8 nevű felhasználó a Britannián nem az itteni Chelsea-sek közül valaki. Nem voltam bejelentkezve mikor elkezdtem olvasni a kommenteket és a blockolt felhasználokét is láttam. Nem kellett volna, már-már Somos szint, ami azért durva.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Én nem értem minek nézitek. Kb a legnagyobb hazafiság manapság a válogatott meccsét nézni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #102783 üzenetére
És most még a Juve BL-ből jövő bevétele is visszább fog esni bőven.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #102747 üzenetére
Én Paulinho-ra lennék kíváncsi. A hétvégi meccsen a szünetben Hegyi nagyon dicsérte. Bár neki a Bárszá játéka minden esetben orgazmust okoz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #102676 üzenetére
Jó de így lényegében 1 meccs sem érdekel.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez most jó cikk lett Kelétől: Kívülről csillog, de belülről rohad Manchester legújabb rozsdaövezete
Jó gyorsan megírta, de szerintem már fel volt rá készülve.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
omfgk #102550 üzenetére
Én nem is értem ezek hogy verték el a Chelsea-t és a Pool-t. Meg amúgy a Tottenham-et is anno.
A legtöbb meccsükön full szarul játszanak és valahogy behúzzák. Csak azért próbáltam szurkolni nekik mert tudtam, hogy jönnek egyből a bajnokságot összehasonlító kommentek, de nagyon nehéz dolog nem a United ellen szurkolni ezzel a focival. Beégetik a bajnokságot.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #102542 üzenetére
Fú de nem érdekel egyik sem. El is felejtettem, hogy van.
-
NyxNyxNyx
addikt
Pont annyi pontot szerzett ma a Spurs, ahány játékost le kellett hozni sérülés miatt. (Kane, Rose, Alli)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #102463 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
Kb a Spurs végig átlagosan játszott, a Juve meg szarul és 10 percen keresztül jól. Ők jöttek ki jól belőle... Nem hinném, hogy ebből lesz nekik BL győzelem ezzel a játékkal, de a Spurs védelmét Alderweireld nélkül a Barca kitömné. Ebből nehéz lesz felállni, a bajnokság is rámehet. És akkor még ezzel az eredménnyel is, hiába a fölény, a Juve jobban is járhatott volna. Nem megadott tizi és a Son gól erősen makkos volt. A Juve nagyon nem volt szimpatikus, de valahogy kurva okosan megoldották, hogy mindenki 1 sárgán legyen és ne szórjanak ki senkit. Aztán mikor vezettek jött a fetrengés..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #102400 üzenetére
de
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Motion_Blur #102379 üzenetére
Szerintem egyedül a Juvéé volt egyértelmű. Komikusan esett el, azért nem kapta meg.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #102367 üzenetére
Az kemény. Kíváncsi leszek kik lesznek a kommentátorok. Meg, hogy lesz-e HD adás a telecomnál.
-
NyxNyxNyx
addikt
Itt egy jó kis összeállítás Kane passzaiból a Tottenham hivatalos Twitterén ha valakit érdekel.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #102345 üzenetére
Ez inkább ilyen damage control, párezer forint nem fog csődbe vinni.
Tibiajax: De milyen nyugodtan leszarja az egészet.
Még mikor a biztonsági őrök odamennek hozzá akkor is alig akarja elrakni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #102336 üzenetére
Na fogadtam a Juvére aprópénzzel, hogy állja a bánat-boromat ha rosszul sülnek el a dolgok. Mindent el tudok képzelni 3-0-tól 0-3-ig.
A Tottenham nem fog beállni védeni a döntetlent. A hétvégén bíztató játékot mutattak, de a védelem necces lehet.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ezt a PSG hogy úszta meg 2 kapott góllal? Kocognak.. Megérdemelték volna, hogy kapjanak egy ötöst.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #102256 üzenetére
Tottenham vitte volna kölcsönbe, de a Barca csak eladni akart, kölcsön adni nem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #102251 üzenetére
Szánalmas
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez a két csodameccs egymás után hatalmas futball ünnepet hozott a hétvégére.
-
NyxNyxNyx
addikt
Gratulálok Sissokonak, hogy egy egyéni trófeával bővülhetett a gyűjteménye. Megérdemelte.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #102152 üzenetére
Én most hirtelen nem is tudok olyan eredményt, ami megindokolná, hogy valaki saját magát tetováltassa hátára, vagy akárhova.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #102147 üzenetére
Kösz, hogy emlékeztettél erre, nagyon jót nevettünk ezen anno haverokkal.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez a VAR ebben a formában katasztrófa.
-
NyxNyxNyx
addikt
Lehet hogy a Juve ellen nem lesz se Vertonghen, se Alderweireld... Katasztófa lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #102076 üzenetére
Ja nálunk van pitbull minden poszton a kapuson kívül.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #102072 üzenetére
Ja, ezen a meccsen szar volt, ez után jött formába a sérülése után. Ha kiállítja Ramos-t a bíró az ütéséért, akkor nem lett volna ez. Cserébe Dembelét sem állította ki a rúgásáért a végén.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kane Benzema szintjére került.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #101954 üzenetére
Nem éri meg, mert úgy nem lehetne szívatni az Arsenalosokat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
simondr #101931 üzenetére
Azt én értem, hogy az Arsenal most nem a legerősebb csapat, de azért túlzásokba sem kell esni. Az Atletico és a Dortmund valamivel esélyesebb náluk, de a többi csapatnál még ezzel a formával is erősebb az Arsenal (Mármint nem a Österakármi elleni formára gondolok, mert valljuk be, az nem jelent sokat. Már továbbjutott az Arsenal és hétévégén egy sokkal fontosabb meccs jön.)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
omfgk #101895 üzenetére
Ederson most eléggé fel van kapva. De ez az első éve a PL-ben. Majd 2 év múlva visszatérünk erre, hogy mennyire jó kapus ő. Lloris az első pár évében (főleg 13-15) olyan klasszis teljesítményt nyújtott, hogy simán legalább pariban volt az akkori De Geával. Már sajnos nem kérdés, hogy a spanyol sokkal jobb nála.
Edersonnak az indításai szuperek (amiben Lloris borzalmas), ez tény. Erre is kíváncsi leszek nagyobb minta után.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
jkrisztian #101899 üzenetére
Látom valaki nagyon be akar kerülni a Sport Tv stúdiójába.
-
NyxNyxNyx
addikt
Umtiti-ről nem is tudtam, hogy ennyire kemény férfi. Azt hittem, hogy ő normális.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na most már hirtelen minden nagyon fáj.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
simondr #101827 üzenetére
Igazából annyira nem rossz, mint amennyire szeretem szidni. Juve ellen szerintem elég jól játszott. Rohadt sokat meglózik egyész meccsen, meg Eriksen után ő a legkreatívabb játékosunk. Nemrég hagyott ki egy évet, előtte volt mindig az hogy Lamela a 60. percben páros lábbal becsúszik, sárga és Poch egyből lecseréli. Ami miatt nem szeretem, hogy sokszor körülményes és megakadnak rajta a kontrák, és hátrapasszol feleslegesen. Nem kezdő, de egy jó opció a padról.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #101825 üzenetére
Inkább az a baj, hogy nem az összes ilyen piros.
Mármint nekem nem baj, mert akkor Lamelának nem lenne befejezett meccse. -
NyxNyxNyx
addikt
Most a Delph pirosnál pontosan mit is reklamálnak a City-sek?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #101698 üzenetére
Ebből nekem egyáltalán nem tűnik tizinek. Volt jobb kameraállás?
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Olyan érzés néha, mintha Neymar 20 kiló lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
Egyébként les volt Higuain gólja, így kicsit mégjobban érzem magam.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ennyire félt a Juve a végén a 2-3-tól? Mi volt ez a lötyögés? Ebből jól jött ki végül a Spurs, jó pillanatban lett visszahozva, Juve henger is lehetett volna.
Azért én egész meccsen be voltam szarva, egy nyugodt levegővételem nem volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Íjj
-
NyxNyxNyx
addikt
Most kezdtem el félni a Juvétól igazán. Remélem ezt az egy meccset még meg tudja hajtani a kezdő 11-e a Spursnek, kemény időszakon vannak túl, félő hogy elfáradnak a végére. Másik oldalon cserébe a sérülésekkel áll rosszabbul a Juve. Jó teszt lesz ez Poch-nak, hogy mit tud kezdeni egy taktikus, erős védelmű csapat ellen.
1-0-ra tippelek én is, de 1-1-ben reménykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest