- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gmx9
aktív tag
válasz
#56268288 #58444 üzenetére
Olyan tökéletes fizikai állapotban van, hogy ezt még hosszú évekig bírhatja. Tényként mondhatjuk, hogy a média még nagyobb konfliktust ábrázol közöttük, ami valójában bőven nem ekkora. Talán egy ideje kezd ez változni, de mindig is nagy reflektorfényt kapott mindkettő.
Amúgy akármennyire zseniálisak is mindketten, sose felejtsük, hogy a spanyol fociról beszélünk. Örülök, hogy az AtMa feljött az elmúlt években és bele kezd szólni a két nagy versengésébe, de akkora pénzügyi szakadék van már közöttük is (a többieket felesleges megemlíteni is), hogy az elképesztő.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#56268288 #54351 üzenetére
Így már értem hogy leírtad. Még a TV-ben is sokszor lehet hallani olyan rigmusokat amiért már várnám a büntetést. Aztán fene tudja melyikből lesz ténylegesen az.
szab.tam: nekem se tetszik ez a túlzott taakerékosság. Jó lenne már Kondás helyett valami értelmes edzőt odavinni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#56268288 #54346 üzenetére
engem annyira felháborított a hétvégi rápihenős nulla ténykedésük, hogy remélem kizúgnak a p-ba.
egy félidőt képesek voltak lehozni egy gyengébb csapat ellen úgy, hogy kapura nem rúgtak.
kondás takarék.
aztán az el-ből is repülnek, és a letojt bajnokságban majd 6-8. helyen végeznek.
nagyon drukkoltam nekik, a bl-ben, de már nem. nagyon nem.
remélem kapnak egy 5-1-et a nagy rákészülésért.ja, és nagyon-nagyon sajnálom a diósgyőrt.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#56268288 #54309 üzenetére
nem röhög g*i...
ez a szegény moniz alkot még 2-3 ilyet, úgy fogják tovább*ni valami albán csapathoz, hogy nyekken.
leo majd megy utána talpat nyalni.
(és most ott senki nem halt meg, nem lehet kire fogni lelkileg.)két gólos vezetésnél, emberelőnyből 3 gólt kapni 12 perc alatt a második félidő 2. felében.
ezt kb. semmivel sem lehet megmagyarázni.moniz valszeg lenézett a füzetébe jegyzetelni, és mire felkapta a fejét, már nem ők vezettek...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#56268288 #54303 üzenetére
simán pakoltam rájuk.
hülyének is néztek.
sajnos kötésben, nem single. (4.1*)
elképzeltem, ahogy moniz jegyzetel, leonardo szárnyall, mert végre nem a hazai kis tirpáksuttyók rugdossák sárga veszélye nélkül, mert ki merte őket cselezni...
mackónadrág a kapuban. ()
nálam eleve tuti v volt...***
(#54304) salival
hököm színpad mond valamit?
kb erre számítok, nem sokkal többre.
-> x-re tettem.
tényleg: döntetlen esetén lesz hosszabbítás, vagy egyből bünti? -
szab.tam
nagyúr
válasz
#56268288 #54239 üzenetére
thx.
sejtettem, hogy ilyesmi lehet a háttérben.***
mlsz most majd próbálkozik kilóra megvenni a népet valalmi mlsz kártya + 20% kedvezményes bulival.
tv-ben hallottoam.****
na, ennyi a honvéd és a diósgyőr között a különbség.
az előbbieben a kis friss mediterrán és fekete, neveletlen ungabugák akár meg is nyerhették volna a meccset, helyette kidumáltak maguknak sárgát, pirosat, értelmetlen tizit.
utóbbi pedig 2 kiálítás után is lehozta döncire.
fradistaként hivatalból utálnom kéne a miskolciakat, de nem igazán tudom... -
szab.tam
nagyúr
válasz
#56268288 #53956 üzenetére
nálunk már használják.
élen járunk.*****
(#53958) Tibiajax
nem tudom, már nem szoktam arra vadászni. ()
de úgy tudom, midig voltak, vannak, lenni fognak. mint lenin.
csak úgy kicsit beljebb, a sűrűben...
a nyóckert is hiába kamerázták be, úgyanúgy melóznak pár helyen az utcai harcosok...) -
-
-
válasz
#56268288 #44363 üzenetére
Vagy a tizenegyeseket...
Oké hogy lehet Gerrard jobban rúgja a tiziket, de az idén megítélt több mint 10-ből felét tuti bevágta volna ő is...
Dehát CR-nek ki kell nyalni neh bedobja a hisztit.
Kíváncsi volnék mi lenne a indok, ha Suáreznek lenne kevesebb mérkőzése és játszott perce.Sokadrészt pedig az ellenfelek erőssége, és a saját csapatod minősége is nagyban befolyásolja a góljaid számát, de erre már ne térjünk ki.
-
-
-
válasz
#56268288 #36560 üzenetére
Ma is olvastam egy Salah-os hírt NSO-n.. az egész átigazolási időszak azzal megy el, hogy egy kiscsapatból kimagasló játékost leigazoljon a csapat többtízmillióért, aztán BR 5 fordulón át a kezdőbe rakja, aki nem csinál semmit, és végül kispadra szorul, vagy még oda sem, mert egyes felhozott fiatalok is kiszorítják majd onnan.
Borini is eldöntötte a NC elleni csúcsrangadót, és voltak még fontos és szép góljai (pl a Manu ellen most hogy kiestek), vagy Assaidi is szétbombázta a Chelsea kapuját, és volt még egykét bombája, de mindkét játékos másfél éve már a klubnál van és semmit nem tudott letenni az asztalra, meggyőződésem, hogy Salah is ilyen lesz.Assaidi is mi volt?
A Heerenveen-ben ontotta a gólokat, nagyon techinkás, a holland bajnokság egyik legjobbja volt, itt meg a kispadra sem fért fel soha.. -
Sickboy25
addikt
válasz
#56268288 #36560 üzenetére
Más a szabály itt... Az a szabály, hogy ha a két meccs döntetlen, akkor hosszabbítás és ha ott is marad a döntetlen, de van idegenben lőtt több gól, akkor az a csapat megy tovább, amelyik megfelel ennek a feltételnek, így ment volna tovább az MU...
Nem kell az MU mellett állnod, ez nem eldöntendő, hanem szabály!!
-
válasz
#56268288 #36330 üzenetére
Tod olyan jó a védelem, hogy Ilori esélyt sem kaphatott és már is kölcsönadnák
Amugy jól tudod, Ronaldotol is jobb a sprintje, a legyorsabb portugalok között vanJohnson meg eleg gyenge szerintem, ha felfut sosem ér vissza és olyan kedvtelenül játszik ami az arcára is rá van irva
-
válasz
#56268288 #36310 üzenetére
Ez első gólig folyamatosan a Villa nyomott, egy deka helyzetünk nem volt, és a gólt előtt volt Villa kapufa és ordító ziccerek. A bekapott gól után sem változott szinte semmi, voltak helyzetek, amit újabb gól követett.
Gerrard nagyon nem vált be VKP poszton, ő maga nyilatkozta, hogy nem érezte jól magát, hiszen már több mint 15 éve támadó középpályás, Coutinho meg árnyéka önmagának, folyamatosan szórja a labdákat.A második játékrész inkább volt egyenrangú, de nem érdemeltük volna meg a 3 pontot. Az erőcsapatok ellen sosem megy a Poolnak
Amúgy friss hír, a Telegraph szerint nem akarja a klub meghosszabbítani Johnson szerződését!
Felőlem mehet is a levesbe... -
válasz
#56268288 #35999 üzenetére
Dowd elég ritkán fúj meccset (vagy csak kisebb csapatok mérkőzését, amit nem gyakran nézek), viszont 4-ik játékvezetőként gyakrabban látom.
De hogy mit esznek ezen a Webben, egyszerűen nem tudom felfogni
Még Mike Riley is többet érne nála
Kíváncsi vagyok mi lenne a helyzet, ha magyar lenne Kassai meg angol...
xsanyi77 - megszokhattuk már, hogy évek óta nagy divat PL játékos mentes álomcsapatot összerakni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest