- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én sajnos nem láttam a mini-seriest, de önmagában a Lynch-féle film bejött... Az, h a könyvhöz képest nudlipöcs, az egy dolog.
De ha nem azt nézzük, h történethűség, satöbbi, akkor szvsz akkor is kellemes film... (állítólag az Öreg Herbert is nem gyengén részt vett a film készítésében =''tevékenyen részt vállalt a filmben'')
-
corlagon
senior tag
Föltettem a Rapidshare.de-re
Bővebben: link
Benyomod a linket, alul katt a 'free'-re, alul lemegy a számláló és megkapod a direkt linket a letöltéshez. -
domedee
senior tag
Bővebben: link itt magyarul fent van txt-ben, abból meg nem nagy művészet pdf-t csinálni, de ha angolul érdekel, szét kell nézni a dc-n...
Jó is ez a Dűne, ott figyel 1 kivételével az összes Szukits-féle keménykötésű a polcomon, csak a Dűne messiása nincs meg és már nem is kapni sehol...
Én is nem tudom, hanyadszor olvasom a Dűnét. Igazából nem sok olyan író van, aki ennyire komplex világot írt volna le.
Talán még Asimov (tőle megvan az összes Alapítvány+a kiegészítő Addenda is, a Robotváros is, és a Kalibán minden eddig megjelent része) és Tolkien, nála is a Középfölde világa sok kötetre rúg, hiszen a Gyűrűk Urán kívül még van 1-2 kötete (A hobbit, Szilmarillok, A gyűrű keresése, Elveszett mesék könyve,..)
Mondjuk a Dűnében azokat a kis bevezető szövegeket bírom a legjobban a fejezetek elején, valami eszméletlenül jók, bár néha kétszer is el kell olvasnom, hogy rájöjjek, mit is akarhatott Herbert papírra vetni. -
rATdrAgOn
senior tag
Ize, szerintem olvasgasd tovabb a Dune osszest, nezd a Lynch filmet, a hat reszes sorozatot meg hanyagold. Az fullgaz.
Amugy Dune rulez!
''A felelem az elme gyilkosa. A felelem a kis halal, mely teljes megsemmisuleshez vezet. Szembenezek felelmemmel. Hagyom, hogy athatoljon rajtam, folottem. Es amikor mogottem van, utanaforditom belso tekintetem, kovetem az utjat. Amikor a felelem elment, nem marad semmi, csak en magam.''
Na, ez atom. Peldaul. Sok minden mas is ennyire jo. ;)
Frank Herbert igaz, hogy megkattant, de jo faszi volt. ;)
(Dune magyar szinkronjat viszont _NAGYON NEM_ ajanlom... cirkoruha helyet sztilltozet?! Booooooooa)
-
neduddki
nagyúr
HI!
A felem az elme agyilkosa a felem kis halal...:- )))
udv
neduddki
mod: “Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel. Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem. És amikor mögöttem van, utána fordítom belső tekintetemet, követem az útját. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.” az elso linka agugolban:- ))) Bővebben: link
mod: amugy vmit tiuthatott Herbert, vagy valhonan vette mert a jovo meno fajdalmakkal, fejfajassal etc. pont ezzel a modszerrel kell elbanni, marmint: ''Hagyom, hogy áthaladjon rajtam'' es elengedem nem kapaszkodok bele:- )))
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ja még valami.Szerintem midnenkinek az az adaptáció tetszik jobban , amit előszőr látott.
Én eddig ezt vettem észre.
Én ugye a Düne seriest láttam előszőr, így az tetszik jobban.
Látam más filemt is Lynchtől...Ez is csak utólag lett felkapott (mikor már Lynch befutott rendező volt->twin peaks).A maga korában , 82-83 környékén nagyon rossz kritikákat írtak róla....
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest