- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
DVD-nél megálltam, XBox-ban van elvileg olvasó (soha nem volt benne lemez) nem tudom, hogy működik-e
? Videóval is foglalkozok, de SD verzió senkinek nem kell. HD-t meg praktikusabb USB-n oda adni. DVD-re is lehetne mkv filet írni, de nincs meghajtója sok embernek, ha van is asztali sok esetben nem kezel HD anyagokat, értelmetlen.
#E.Kaufmann: Van helye az optikai cuccoknak, de én is inkább mentettem őket HDD-re, digitalizáltam a családi VHS-eket, lassan nincs min nézni.
Édesanyámnak vittem a családi videókról pendrive-ot, mert semmilyen működő lejátszója nincs! Ezt meg TV/Laptop tudja nézegetni, ha akarja. -
Ezt már feltalálták vagy 30 éve. Azért van felül a táp hogy az legyen maga a házhűtő. Pont ezért kerül felülre. Alul csak a port szívja fel de az tény hogy melegebb.
Tápnak tökminegy hogy 30 vagy 40 fokos levegőt szív fel. Alapesetben mindenki túltervezi a tápegységet a gépében, csak a videókártya peakek miatt szükséges ez. Nem fog megfőni a táp ha házhűtőnek használod. Eredetileg is arra tervezték.Az egyetlen indok hogy ma a táp alulra kerül az hogy így kevesebb anyag is elég a gépházhoz, nem kell azzal számolni hogy felül van több súly. Kevesebb anyag meg olcsóbb gyártást hoz magával. Régen voltak kihajtható lábak is a házakon pont az miatt hogy ne dőljenek fel. Az hogy gyengébb az anyag ugyanakkor hoz magával még több negatívumot is, példának a slotoknál jobban csavarodik a gépház és szükséges videókártyáknál is támaszték. 1mm vagy feletti acélnál messze kevesebb a probléma a csavarodással hajlással. (viszont jóval nehezebbek is a masszívabb házak.
Mai napig chiefteceket használok a gépeimhez. Nincs fél cm lógás a videókártyánál de biztos ami biztos alátámasztom, gagyibb házakon vagy rosszul rögzíve 1cm-ert is tud lógni.
Videókártyákból meg elég sok van már ami kintre viszi a hőt, legalább egy részét.
(nálam most nincs rendes procihűtő, ideiglenesen van egy AIO ami csak be van dobva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest