- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
DVD-nél megálltam, XBox-ban van elvileg olvasó (soha nem volt benne lemez) nem tudom, hogy működik-e
? Videóval is foglalkozok, de SD verzió senkinek nem kell. HD-t meg praktikusabb USB-n oda adni. DVD-re is lehetne mkv filet írni, de nincs meghajtója sok embernek, ha van is asztali sok esetben nem kezel HD anyagokat, értelmetlen.
#E.Kaufmann: Van helye az optikai cuccoknak, de én is inkább mentettem őket HDD-re, digitalizáltam a családi VHS-eket, lassan nincs min nézni.
Édesanyámnak vittem a családi videókról pendrive-ot, mert semmilyen működő lejátszója nincs! Ezt meg TV/Laptop tudja nézegetni, ha akarja. -
Valamivagyok
tag
A gépemben 1TB SSD+3TB HDD van a NAS-ban 4*3TB HDD "kattog". Ezen kívül is van Offline HDD-m biztonsági mentésnek. Sok cucc van a felhőben is. De sokszor egyből NAS-ra mentek, egyre kevésbé érzem a bugit, hogy a gépben is legyen HDD.
A gyerek 2 éve hajtja a gépét 4 szűz SATA porttal 1+2TB NVMe SSD van benne, ha ment valamit azt ő is a NAS-ra húzgálja át. Valószínűleg azt se tudja mi az a SATA (14 éves).
#Attila0:
SD videó kihalt FHD/4K esetén nem praktikus az optikai lemez. DVD kicsi Blu-ray kevés embernek van. Igen elmúlt. -
Valamivagyok
tag
Szimpatikus dobozka, ránézek a gépemre és látom, hogy öreg vagyok. 5 éve tök természetesen rendeltem az 5,25-ös DVD írót a gép építéshez, és egy 5,25-ös USB-s kártyaolvasós panelt alá 🤣 a kártya olvasót használgatom, optikai lemez vagy egy éve nem volt benne (pedig én sokat használtam valaha)
Van közöm, új generációs versenyzők gépéhez, durva, hogy minden rajta van az alaplapon nincs HDD/ODD, semmi sata cucc. Megy a sírás, hogy csak 2-4 SATA van egy alaplapon. Minek, legközelebb nekem is max 1 kell, de lehet annyi sem. 🙂 Kattogjon a HDD a szerverben. Volt igényem 5,25 colos helyekre a fejemben, sok embernek is csak ott van, tényleg réteg igény lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest