- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
Hatamoto
tag
válasz
Hatamoto #347 üzenetére
Hát bakker, itt csak a heggesztőposztoly segít meg a forró ólom. Utóbbi annak a fülébe, aki így kinyomta a picra a kisz drágaszágunkat! :((( A 2003.01.04 előtti mobok csak 2600-ig gyűrik az xp-ket, a bartont meg egyáltalán nem hajlandóak 12,5-nél magasabb szorzóval hajtani. (fenti asus.com.tw-s link). :C
-
Hatamoto
tag
Üdv!
Votl erre a problémára egy külön topic, de sajna már nem találom. A 2500+ bartont az a7n8x 1002-es bios verziótól támogatja. (bővebben: [L]http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cpusupport.aspx[/L]). Ha sikerül bios frissítéssel megoldani a dolgot, akkor dobj egy mail-t vagy egy hozzászólást plíz, mert én is bartonra akarok váltani és érdekelnek a fejlemények! :) -
Hatamoto
tag
-
Hatamoto
tag
Biosban engedélyezve, nincs ütközés, driverek feltelepítve a gyári CD-ről. Bios még szűz, nincs frissítve. :DD
-
Hatamoto
tag
Üdv!
Elég lámaság, de xp alatt nem tudom megszólaltatni az a7n8x-em alaplapi hangkártyáját? Vajon miért? Lehet, hogy át kell dugni azt a zsinór izét a régi hangkártyából abba a kerek nyílásba ott hátul? :P Na jó, ez vicc volt, de tényleg: mi lehet a gáz?
THX for your help! -
Hatamoto
tag
Szeva!
Nekem is ilyen alaplapom van és a 40 fokot én is sokallottam. Ekkor beraktam hátra egy szívó ventit és kitörtem a PCI slotok fedőlapjait, hogy áramoljon befelé a levegő. Csodák csodája, az alaplap 12-15 fokot hűlt! Most már terhels alatt sem melegszik, tegnap pl. 22 fok volt 22 fokos külső hőmérséklet mellett! :) Max 2-3 fokkal melegebb a mobo a külső hőmérsékletnél a nyári hőség alatt is! :t
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest