- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Kérdező2
csendes tag
behát, persze...:)
most leszedtem egy másik drivert, fele akkor méretű mint az előző, kíváncsi vagyok rá, csak hogy menjen a hang ahhoz reboot kell, csak nem akarok, mert a netem most nagyon beindult , és olyan bolond, hogy lehet ha 2 percig nem töltök visszaesik alacson sebességre..rádiós net márcsak ilyen -
xxmen
tag
A lappal minden rendben van, csak az egyik rokonomat vágták át egy jó kis kiskerben, nem akarom ideírni a nevét. A lappal is, mert ő ugy Dual DDR-t szeretett volna (az mellékes, hogy miért), meg a procival is, mert Barton helyett Thortont kapott. (Ilyenkor nem vagyok én ott a vásárlásnál). Még azt is mondták, hogy ''azért van ott a két Ram, mert Duál''. Azonkívül a házzal is átvágták, kapott egy SP, ale--->>> Halk halk ház! Na mindegy, majd máskor.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Gumi és felni topik
- Steam topic
- Borderlands 4
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest