- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
Hirdetés
Aktív témák
-
Kérdező2
csendes tag
behát, persze...:)
most leszedtem egy másik drivert, fele akkor méretű mint az előző, kíváncsi vagyok rá, csak hogy menjen a hang ahhoz reboot kell, csak nem akarok, mert a netem most nagyon beindult , és olyan bolond, hogy lehet ha 2 percig nem töltök visszaesik alacson sebességre..rádiós net márcsak ilyen -
xxmen
tag
A lappal minden rendben van, csak az egyik rokonomat vágták át egy jó kis kiskerben, nem akarom ideírni a nevét. A lappal is, mert ő ugy Dual DDR-t szeretett volna (az mellékes, hogy miért), meg a procival is, mert Barton helyett Thortont kapott. (Ilyenkor nem vagyok én ott a vásárlásnál). Még azt is mondták, hogy ''azért van ott a két Ram, mert Duál''. Azonkívül a házzal is átvágták, kapott egy SP, ale--->>> Halk halk ház! Na mindegy, majd máskor.
Aktív témák
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest