- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Probalj meeg ujjabb Drivert, vagy BIOS frissitest...
-
kisninja
őstag
Apropo ti használtátok már a Wifi-t ??
nekem olyan hibát csinál 2000-nél hogy miatta lefagy a Háló (nem csinál semmmit, se net se telepítés se semmi) de ha letiltom és ujrainditom és miután betöltött mindent utánna engedélyezem akkor jó. kikapcsolásnál ha elfelejtem letiltani akko szopacs me megin csökkentett mód. (ja ha rosszul indul akkor a háló töltésekor vagy 3 percet tölt)
Remélem érthetö (kicsit fáradt vagyok már) -
huh. nekem ilyet nem csinált. rakd át a másik hálókarira a lant, majd boot után bios és driverfrissítés. a marvell-t egyébként én is csak a saját telepítőjéből tudtam felrakni, mondjuk annyira nem is próbálkoztam azzal, hogy kitapasztaljam, máshogyan hogy lehet.
szvsz vétek a gigabites lant netre pazarolni -
Nekem is csinálta. egy idő után már nem fogalalkoztam vele. Újratelepítés után megszűnt.
Csak tanács: szedd le a drivereket, aztán tedd fel manuálisan újra. Hátha. Keresd meg az asus oldalán a legfrissebb drivert hozzá. -
Hikvision
senior tag
látom ez nemcsak nekem fogós kérdés
-
Hikvision
senior tag
Nemá
-
Hikvision
senior tag
UP
-
Hikvision
senior tag
Hi. Ezért Nyitok Új topicot Mert sürgősen kell a válasz és az a7n8x-e deluxe topic eléggé halott.Szoval Olyan gondom van hogy amikor bekapcsolom a gépet,És betöltödik az Xp akkor kiirja hogy új Hardvert talált (MARVELL LAN stb) ha rákattintok a mégsére akkor teljesen meghülyül a gép és net sincs,de ha akkor nyomok egy restartot vagy resetet akkor minden szépen helyreáll,ja ez a jelenség kb minden 20. inditásnál jön elő.Akkoris ha épp levan tiltva a marvell-es LAN.
Elég idegesítő mindig resetelni
Ja és minden MArvell-es drivert felraktam de akkoris csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest