- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Hát ha az én inno gf em is csak referencia volt és ugyanolyan lett volna mint a többi akkor összetenném a két kezem
Innoval elég sok probléma van főleg a nem megfelelő hűtés, de hűtés csere után is melegszik mint állat. Havernak van 6600GT Innoba már zalam hűtés van rajta de igy se mindig birja
Én saját és ismerőseim tapasztalata alapján nem ajánlom senkinek általában olcsó kari, de az olcsóság ki is üt rajta. Asus azért mégis csak Asus
Bár most, hogy nézem 512 ramot pakoltak rá ami kicsit felelőtlenség 128 bites memóriabuszhoz
Viszont Asus passzív hűtései nem rosszak ha jól látom ez passzivos. Tehát hangtalan állattal van dolgunk
Sztem azt az 1200 pluszt megéri! De ha valakit zavar a passzív hűtés ott az msi vagy a leadtek ami szintén jók és most olcsóbbak mint az inno loool
Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest