- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Lehet nemtom
Hát most nem szivesen szedném szét szegénykémet
eléggé ösze van rakva most a gép
pár oldallal visszább van kép a ház belsejéről de nem találtam szal belinkelem megint:
http://www.kontimpet.fw.hu/images/P1010132.JPG
Na mire ezt összedobtam az benne volt egy kis időbe
Amúgy ilyen kompresszoros vagy milyen hűtést lehet kapni gyárit vagy csak magadnak tudsz csinálni? Meg azok milyenek, mert nem vágom.
[Szerkesztve] -
kean83
tag
Videókarin a garancia miatt nincs, 1et már sikerült visszacseréltetnem, de elég necces volt, nomeg AGPs, tehát van rajta kis átalakító csip is, így nem tudom a blokkot csak a GPUra rátenni, mert nem fedi le a másik csipet
kellene egy köztes alu lemez, ami lefed mindent, ez menne a videókarira, erre meg a blokk és akkor nem lenne probléma, csak nincs energiám utána járkálni, meg most állásinterjúkra járkálok
Van egy termetes házam, olyan 40*70cmes ennek az oldalába szeretnék két termetes kivágást a plexinek, csak beletört a bicskám, mikor belekezdtem, kicsit kemény anyag, pedig nem tescós fúróval csináltam
öcsémnek nincs ennyire szerencséje a procival, neki 3200+ van, de csak 2500ig megy fel, legalábbis eddig, neki a RAMokkal van szerencséje, mint mondtam, lazán fut 500on különösebb hűtés nélkül -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
3000+ tuningolható a legjobban ahogy láttam. nemtudom 3200+ vajon vízzel vinné e a 3400 körüli mhz-t
2920on nekem is stabil léghűtéssel. Maxon 3148on ment azon már prime hibázik kevés a léghűtés már hozzá. Egyszer elindult 3400on de akkor windowsba egyből visszavette a frekit valami. bios vagy a programok a laphoz nemtom. vízzel jólenne sztem
-
kean83
tag
Maximumon nem stabil, pár MHzval alatta az, általában 300*9en járatom, 1,5Von. Vízhűtés az van, nem is kicsi
Télen majd megpróbálom 3000 fölé vinni, elkérem öcsémtől a RAMot, lazán fut neki 500on, bár csak 2*256
320on stabil:
[link]
Játékba is kipróbáltam, de amióta meleg van, a videókarim nem bírja, szerintem visszaviszem bevizsgáltatni3 venti nyomja rá a hideget, de az a ratyi gyári hűtés nem ér semmit, levenni meg nem akarom a gari miatt
[Szerkesztve] -
kean83
tag
ne tuningold a kettőt egyszerre, mert nem tudod melyikkel van a baj, menet: Először Proci, ramot mindig 400 körül tartod laza időzítésekkel, ezután jöhet a ram, szintén laza időzítésekkel, ha mindkettőnek megvan a max pontja, jöhet a ram időzítések szorosabbra vétele. Elvileg bírnia kell a cuccnak hátha megy az még feljebb
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Metal topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest