- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Aktív témák
-
kean83
tag
válasz
REDeath #3407 üzenetére
Nekem 2700on szaladgál a procim, nem most, mert nem láttam értelmét, de tudom, hogy képes rá. Én maradok a vízhűtésnél, megoldottam a múltkori melegedési problémát, beakadt egy vezeték a szellőztetőventibe, így 37-38 fokra felment a proci hűmérséklete. Múltkor meg eleve nem is kapcsoltam be a szivattyút, fel is ment 50 fokra a proci.
2700: 300FSB 9es szorzóval, HT 3xosra visszavéve 900on 800 helyett, proci 1,5:1hez, így 200on ketyegett. Följebb nem akar menni valamiért, 1 MHz-val se, nem tudom mitől. A RAM úgy 220ig bírja, a beállításait még nem buheráltam, mert lusta voltamLehet, hogy a RAMokra is teszek majd valami ventit és akkor megnézzük mi a max
Vagy mindent bekötök a vízkörbe, a 40cm * 70cmes radim még passzívba is leadná az összes hőt
-
C.Brigante
veterán
válasz
REDeath #3401 üzenetére
huhh köszi ezt rendesen leírtad!!
csak ezt most ki kell bogoznom, neked egyértelmű, nekem még annyira nem!
1. HT szorzó? (hyper transport?) a memoriám a 2Gb / 4x512 lehetséges, hogy a memoriám 200Mhz és duálban fut 400-on? ezt olvastam ki a sandrából. Igazából ugye proci 3200+ 2G-án megy gyárilag, azt szeretném, hogy 2.2-n menjen, leírnád így, hogy mit tegyek? mint egy 2 éves gyereknek, bocsi, hogy ilyen értetlen vaok!
-
rob210
nagyúr
válasz
REDeath #3225 üzenetére
Ez beállítás kérdése hogy hol kapcsol le.
Ez az egyik.
A másik 60° fölé nem szerencsés egy AMd-procit fűteni.
Én már akkor szívom a fogam ha tuningolva eléri az 50°-ot, na de ez vízhűtés ez más kategória.
Minden esetre ha felment a procija 62°-ra akkor vegyen az úr inkább egy heatpipe hűtést, nem fog benne csalódni.
Más:
Eladó a vízhűtésem csak cpu-t hűt de azt nagyon jól.
Komplett szép kis rendszer igazán mutatós.
Ár:17.000.- -
kean83
tag
válasz
REDeath #3147 üzenetére
Én megcsináltam 12ből a vízhűtést és most szereztem egy brutális radiátort, olyan 40*70es, ami egy kis alakítással és pár 12cm-es ventivel fevértezve még lejjebb nyomja a jelenlegi 34-40 fokot
Nem tudnék gyári vízhűtést beletenni, met nem lenne meg a szerelési élvezet, szeretek mindent kétkezűleg csinálni -
Joco
aktív tag
válasz
REDeath #2934 üzenetére
Szerintem elöbb olvass egy picit. Itt nincs fsb. Van egy clock. Ebből állítják elő minden komponens órajelét. A processzorod nagyobb szorzóval sem lesz gyorsabb, minhta csak a clock-ot húzod, a memóriát pedig nem muszáj szinkronban hajtani, tehát ez sem korlátoz.
Szép dolog, hogy meg akarod váltani a világot, csak elöbb nézz körül, nehogy megint kitaláld a kereket
Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest