- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Lap+proc elkelt!A tobbi meg megvan: vidkari es a kingstonok!
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SystemRoot #62 üzenetére
Kedden este 7 fele jo lenne neked?Vagy akar kijohetsy hozzam is a gepeddel,max kimegyek eled.
Msnen megbesyeljuk peterbabanyecz@hotmail.com. -
SystemRoot
őstag
hello!
Na figy mond neked mikor lenne jo. Gondolom nekem illene alkalmazkodnom egyrészt mivel én lakok közelebb pesthez, másrészt mivel én vagyok a vevő...
Na szóval mond mikor jó neked és akkor megpróbálom szabaddá tenni magam akkora. Ja egyébként akkor jó így neked? Hogy a nagymuteromnál taliznánk és tesztelnénk egyet? Ha van valami amit gondolod hogy meg kéne még beszélni akkor azt megbeszélhetjük emailben is, vagy akár msnen... ...vagy itt is ha az tetszik...
Üdv: SystemRoot -
DeadMeat
nagyúr
Igazandibol kiprobalnam az intel platformot is.... 478 vagy lga775 johet a lapert+cpu-ert barmi (csak cerka ne
)
-
QwerG
tag
2600+-os, 90nm-es, 32bites, 128KB L2 Cache és alapból megy 2GHz-en (1600MHz a gyári alap), de szerintem menne többel is csak az alaplapomon nem tudok 250-nél nagyobb FSB-t beállítani. Szerintem azért nagyon jó, mert ugyanolyan winchester magos mint az A64, ezért nagyon kis hőt ad le még így túlhajtva is.
-
Blacek
tag
Ha én adom a hűtést is úgy szerintem megér mondjuk 25-26K-t simán a cuccom, a proc még garos Garmánál Decemberig a hűtésre meg van 4,5 év ga kiskerben rajtam keresztű, egy Glacial Igglo 2520-as hoz hasonló van rajt, csak a ventije egy kicsit speciálisabb, hőérzékelős meg minden én fél éve vettem 8K-ért, mert untam hogy a Titan D6TB süvít a fülemben.
17K-t adnék a cuccaimra az nem jó neked?
A víz semmi képpen nem érdekel, majd veszek egy léghűtést a cuccra.
Esetleg egy Everest ramírás ramolvasás eredményt írhatnál alapállípotban a prociról és akkor már húzva is. -
Blacek
tag
Bővebben: link
Ő az?
Mennyit kellene rádobno,?
Van hűtés a procidhoz?
Az enyémhez azt is adom. -
DeadMeat
nagyúr
UP!
-
Blacek
tag
És esetleg ez 2800+baron és Abit NF s v2.0 +kp?
De sajna vidéki vok és csak postán mehetne a csere. -
cudar07
senior tag
most akartam
egy ASUS + 2600+ mobil bartont+ 2*512ram
de ha megtudjuk dumálni érdekel -
DeadMeat
nagyúr
dfi nf3 250gb pegazus garis meg 3 evig
2*512 kingston khx cl2 elettartam garis (van papir)
3000+ mobil cpu
inno 6800+ nv silencer 5 gianni garis 1 evig meg
eLADO! -
XaraX
addikt
Hali
Mi lesz az Msi-ből lemaraddt cuccokkal? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
SystemRoot #34 üzenetére
Persze h feltudok jonni pestre az nem gond!Csak majd idopontot kell egyeztetnunk,hogy mikor.
-
Achill3uS
nagyúr
Ha feljössz Pestre beszélünk elötte, beugorhatnál !
-
SystemRoot
őstag
Nekem fontos lenne mindenképpen kipróbálnom. Mer azér egy ilyen Mobil proci nem műxik minden lapban. Egyébként K8N-E Deluxe deszkám van. Elméletileg működnie kell benne mert aszt olvastam hogy 1004-es Bios verziózol frankón megy és az ASUS tesztelte ilyen DTR 81.5W vagy mifene procikkal... De a gyakorlat persze mindig más...
Ugye megérted?
-
SystemRoot
őstag
Na szóval, én Pomázon lakok(BPhez közel), szal Pest megoldható bármikor (najo azé nem bármikor...) Nekem Legjobb lenne 8dik kerület József krt 21. Szvsz könnyű megtalálni. A nagymuterom lakik ott.Átcuccolnám a gépemet. És akkor kipróbálhatnád a procimat, és én is a tiedet. Na hogy tetszik?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SystemRoot #30 üzenetére
Azert kerdeztem h mennyit szannal ra mert kb egy arban van a 2.De legyen!Mikro,hol gondoltad?
-
SystemRoot
őstag
Hát figy, szerintem az én procim érne annyit alapból mint ez a mobil cucc... és még garis is valameddig.... De hát jó rendben. Én hajlandó vagyok ráfizetni. (nagyon kell az a 1MB cache
). Mondjuk adnék érte 5k-t plusszban, és akkor szerintem eléggé rendesen nagyvonalú voltam... Na mit szólsz?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Overlocker #27 üzenetére
mester!
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
válasz
SystemRoot #24 üzenetére
Es mennyit szannal ra?
-
Overlocker
veterán
UP!
-
ABnormal
őstag
ezért gond a táv...
csak úgy veszem emg,ha a gépemben megy alapfeszen annyit amennyit mondtál...érted...vagy mutatsz képet,hogy 24 órás prime után nem hibázott,lefutott a superpi 32megás tesztje 8* hiba nélkül... meg ilyenek
,de szerintem nincs időd ilyenekre...nekem meg nincs időm (4óra minimum) elutazni pestre
még ha azt mondod,hogy ha nem megy annyit amennyit mondtál akkor visszaveszed akkor sem tudom megoldani,2*4 óra utazás...
achinak is azt mondtam amikor árulta a prociját,hogy ha tudja,akkor hozza el hatvanig legalább,az csak 2 óra utazás nekem -
ABnormal
őstag
miért laktok ti mind ilyen kib...tt messze tőlem?
most hogy próbálom ki a procit és hogy veszem meg? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Overlocker #13 üzenetére
EHH... ahelyett h te is a sunakat kergetned
Intel configot beszamitok.
Esetleg csere vmilyen lga775-os configra az egesz cfg-m.(adatoknal) A proci kivetelevel minden garis! -
DeadMeat
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
FELkeltem mingyá megyek suliba
-
reewer
aktív tag
Bővebben: link
szerk:leesett hogy nem 939es up nekki
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
Fel!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Overlocker #4 üzenetére
aham! Fingom nincs
-
Narancs
őstag
Wazze!! Mennyi a DFI lap? Ilyet vadászok már mióta...ja látom, sajan ez sok nekem...
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
A fent newezett cpu elado.Clawhammer mag 1Mb masodlagos cache.
Tuning:2400Mhz alapfeszen (1.5V)
2500~1.58V
2600~1.7V
Beszamitok 64Bites 0.09 mikronos sempront 256K masodlagos cacheval.
Ara: 25K GArit en adok ra 3 napot.
Esetleg volna hozza 1 szinten garis dfi nf3 lap is ha igy erdekel valakit.
HA vkinek kell a 2 egyutt 3200+os venicet beszamitok az arukba. Ami megy kb 2500Mhz-et.A lap 18K
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest