- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
hello!
Na figy mond neked mikor lenne jo. Gondolom nekem illene alkalmazkodnom egyrészt mivel én lakok közelebb pesthez, másrészt mivel én vagyok a vevő...
Na szóval mond mikor jó neked és akkor megpróbálom szabaddá tenni magam akkora. Ja egyébként akkor jó így neked? Hogy a nagymuteromnál taliznánk és tesztelnénk egyet? Ha van valami amit gondolod hogy meg kéne még beszélni akkor azt megbeszélhetjük emailben is, vagy akár msnen... ...vagy itt is ha az tetszik...
Üdv: SystemRoot -
QwerG
tag
2600+-os, 90nm-es, 32bites, 128KB L2 Cache és alapból megy 2GHz-en (1600MHz a gyári alap), de szerintem menne többel is csak az alaplapomon nem tudok 250-nél nagyobb FSB-t beállítani. Szerintem azért nagyon jó, mert ugyanolyan winchester magos mint az A64, ezért nagyon kis hőt ad le még így túlhajtva is.
-
Blacek
tag
Ha én adom a hűtést is úgy szerintem megér mondjuk 25-26K-t simán a cuccom, a proc még garos Garmánál Decemberig a hűtésre meg van 4,5 év ga kiskerben rajtam keresztű, egy Glacial Igglo 2520-as hoz hasonló van rajt, csak a ventije egy kicsit speciálisabb, hőérzékelős meg minden én fél éve vettem 8K-ért, mert untam hogy a Titan D6TB süvít a fülemben.
17K-t adnék a cuccaimra az nem jó neked?
A víz semmi képpen nem érdekel, majd veszek egy léghűtést a cuccra.
Esetleg egy Everest ramírás ramolvasás eredményt írhatnál alapállípotban a prociról és akkor már húzva is. -
Blacek
tag
Bővebben: link
Ő az?
Mennyit kellene rádobno,?
Van hűtés a procidhoz?
Az enyémhez azt is adom. -
SystemRoot
őstag
Nekem fontos lenne mindenképpen kipróbálnom. Mer azér egy ilyen Mobil proci nem műxik minden lapban. Egyébként K8N-E Deluxe deszkám van. Elméletileg működnie kell benne mert aszt olvastam hogy 1004-es Bios verziózol frankón megy és az ASUS tesztelte ilyen DTR 81.5W vagy mifene procikkal... De a gyakorlat persze mindig más...
Ugye megérted?
-
SystemRoot
őstag
Na szóval, én Pomázon lakok(BPhez közel), szal Pest megoldható bármikor (najo azé nem bármikor...) Nekem Legjobb lenne 8dik kerület József krt 21. Szvsz könnyű megtalálni. A nagymuterom lakik ott.Átcuccolnám a gépemet. És akkor kipróbálhatnád a procimat, és én is a tiedet. Na hogy tetszik?
-
SystemRoot
őstag
Hát figy, szerintem az én procim érne annyit alapból mint ez a mobil cucc... és még garis is valameddig.... De hát jó rendben. Én hajlandó vagyok ráfizetni. (nagyon kell az a 1MB cache
). Mondjuk adnék érte 5k-t plusszban, és akkor szerintem eléggé rendesen nagyvonalú voltam... Na mit szólsz?
-
ABnormal
őstag
ezért gond a táv...
csak úgy veszem emg,ha a gépemben megy alapfeszen annyit amennyit mondtál...érted...vagy mutatsz képet,hogy 24 órás prime után nem hibázott,lefutott a superpi 32megás tesztje 8* hiba nélkül... meg ilyenek
,de szerintem nincs időd ilyenekre...nekem meg nincs időm (4óra minimum) elutazni pestre
még ha azt mondod,hogy ha nem megy annyit amennyit mondtál akkor visszaveszed akkor sem tudom megoldani,2*4 óra utazás...
achinak is azt mondtam amikor árulta a prociját,hogy ha tudja,akkor hozza el hatvanig legalább,az csak 2 óra utazás nekem
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest