- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing phone 2a kijelző beégés
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Magisk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
és az hogy lehet h. sokszor ilyen kicsomagolós videókban látta hogy mindenki kapott sok matricát az egérhez meg egy király egérpadot, az enyémben meg két darab gyufás skatulya méretű bloody matrica volt csak, egérpad nem..?
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Cathulhu #2012 üzenetére
KÖsz ia gyors segítséget. Igen igazad volt rá kell tenni a legelső opcióra, eddig kettesen volt elvileg az is ingyenes, de anál mégsem működött..
namost, már tudok funkciókat álítani a gombokon, pl beállítttam hogy az (1)-es váltson érzékenységet, 800-2000-3200 között, a gomb színei már nem változnak csak a gépen akis program fülében, viszont a dpi szám minden esetben marad 800. nem értem.
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok, tudom ez egy kicsit off topic, mert nekem a4tech v3m bloody egerem van, de segítségre szorulok. Letöltöttem hozzá a szoftvert (Bloody5) igaz csak trial verzió, tehát töb funkció rejtve marad. az intenzitást tudom állítani, de az egéren 3 gomb van középen. (1,N,3). azt vettem észre hogy ha N,3-omra kattintok úgy máshogy világít,de ha fegyverrel lövök akkor szaggatja. Első problémám hogy ha játék közbe benyomom akkor leteszi teljes képernyőről ablakra a játékot. másik hogy nem tudom beállítani hogy az egér ne így reagálja le a gombokat, hanem ugyan olyan normál nyomást produkáljon csak az intenzitást változtatnám.. sima dpi gombként akarom üzemeltetni, mondjuk 800,1600-3200as dpi-n.
tudna valaki segíteni hogy egyáltalán hogy működik ez a program hogy lehet programozni az egeret, meg mit lehet beállítani? köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest