- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, tudom ez egy kicsit off topic, mert nekem a4tech v3m bloody egerem van, de segítségre szorulok. Letöltöttem hozzá a szoftvert (Bloody5) igaz csak trial verzió, tehát töb funkció rejtve marad. az intenzitást tudom állítani, de az egéren 3 gomb van középen. (1,N,3). azt vettem észre hogy ha N,3-omra kattintok úgy máshogy világít,de ha fegyverrel lövök akkor szaggatja. Első problémám hogy ha játék közbe benyomom akkor leteszi teljes képernyőről ablakra a játékot. másik hogy nem tudom beállítani hogy az egér ne így reagálja le a gombokat, hanem ugyan olyan normál nyomást produkáljon csak az intenzitást változtatnám.. sima dpi gombként akarom üzemeltetni, mondjuk 800,1600-3200as dpi-n.
tudna valaki segíteni hogy egyáltalán hogy működik ez a program hogy lehet programozni az egeret, meg mit lehet beállítani? köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest