- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A Motorola is Air mobillal készül
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
Hát, ha csak nyikorok meg lehet próbálni egy kis WD40-el megkínálni, amit adnak hozzá kis "cső" az talán befér, de sztem egyszerűbb szétszedni és úgy megcsinálni, nem annyira vészes dolog
Csak el vannak rejtve a teflontalpak alatt a csavarok, ez az egy gond, nagyon óvatosan kell leszedni, különben sérülnek a talpak :S
-
haverkulum
aktív tag
A4Tech egereknél sűrűn előjön ez a görgő probléma, nekem mindkét példánynál megvolt, de több heti neten olvasgatás után találtam egy érdekes, de működő megoldást erre
A görgő mechanikájába bele kell kenni egy kb borsószemnyi vazelint és olyan lesz utána mintha csak új lenne
Tapasztalat és nem csak A4Tech egereknél vált be
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Enclave #1932 üzenetére
Hali, nekem egy 747H van, előtte 750BK volt, jó darabig csak asztalon használtam őket, majd egyik ismerősöm rábeszélt egy Steelseries egérpadra, kb 1.5 éve használom, most már nem tudom hogy voltam képes régen enélkül játszani, sokkal kényelmesebben használom az egeret, pontosabban tudok célozni mert jobban csúszik az egér rajta
Annyi még, hogy ha esetleg váltanál egérpadra az asztalról, akkor előtte érdemes cserélni a kis teflon talpakat is mert az asztal felülete elég rendesen szét tudja karistolni őket és az az egérpadnak se tesz jót (szerintem) és az egér is nehezebben csúszik miatta
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest