Új hozzászólás Aktív témák
-
1: fejből passz.. Neten találtam!
[XL-750BF ]
[XL-750BK ]
A BK nagyobb felbontást tud (2500vs3600Dpi), van saját memoriája, ezért ha jól veszem ki macrozhato.. (nem értek hozzá, és nem igazán tok angolul), de mindenesetre biztos komolyabb...2: Nem, nem. Szal nem tom mit értesz programozható DPI gomb alatt, de amennyire én emlékszem a síma 750F-emen nem lehet programozni. Szerintem a BF detto.
Esetleg a BK tudhat ilyet, bár lehet az se.. DPI gomb nálam (750F) szimplán csak felfelé váltogatja a felbontásokat sorban..A görgö meg szintén csak szimpla görgő.. illetve nyomógomb..mondjuk erre lehet progizni funkciókat, de az oldalra gördítés sztem nem megoldtható..(oldalra tuti nem billen.. max egyszer
)
Tapasztalataidra: Belső részek: Passz.. nem szedtem szét..
Ez szintén F tipus, de érdekes módon, nem olyan rossz a fogása.. sőőt..igaz, a BF valszeg jobb lehet.. de nekem nyáron se volt vele semmi bajom..
Bal gombbal még semmi bajom.. pedig már megvan nem is tom.. fél éve biztos..és igen sokat COD4ezek vele...Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- TP-Link WR1043ND router
- Apple Watch
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Metal topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest