Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE amire vágytam
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
1: fejből passz.. Neten találtam!
[XL-750BF ]
[XL-750BK ]
A BK nagyobb felbontást tud (2500vs3600Dpi), van saját memoriája, ezért ha jól veszem ki macrozhato.. (nem értek hozzá, és nem igazán tok angolul), de mindenesetre biztos komolyabb...2: Nem, nem. Szal nem tom mit értesz programozható DPI gomb alatt, de amennyire én emlékszem a síma 750F-emen nem lehet programozni. Szerintem a BF detto.
Esetleg a BK tudhat ilyet, bár lehet az se.. DPI gomb nálam (750F) szimplán csak felfelé váltogatja a felbontásokat sorban..A görgö meg szintén csak szimpla görgő.. illetve nyomógomb..mondjuk erre lehet progizni funkciókat, de az oldalra gördítés sztem nem megoldtható..(oldalra tuti nem billen.. max egyszer
)
Tapasztalataidra: Belső részek: Passz.. nem szedtem szét..
Ez szintén F tipus, de érdekes módon, nem olyan rossz a fogása.. sőőt..igaz, a BF valszeg jobb lehet.. de nekem nyáron se volt vele semmi bajom..
Bal gombbal még semmi bajom.. pedig már megvan nem is tom.. fél éve biztos..és igen sokat COD4ezek vele...Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest