- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Nekem kérdésem lenne! Valakinek nincs véletlenül tapasztalata az A4Tech XL-750BH Anti-Vibrate Laser Gaming egérről?? Ha igen, akkor ossza már meg velem, mert kíváncsi vagyok, milyen!!! Eddig Logitech egereim voltak/vannak (MX Revolution, de csak a laptophoz használom, S510-hez kapott elemes egér meg rettentően nehéz a 2 db ceruzaelemtől), de nekem nem vált be, mert túl érzékeny, hiába állítgatom, nem tudom olyanra beállítani, ami nekem megfelelne (400 DPI-re van kalibrálva a kezem, nem tudom miért, a nagyobb felbontást nem szeretem, ezért esett a választás erre az egérre, mert ennek az ára is kedvező, meg a DPI -ből is tudja a 400-at).
Mekkora ez az egér méretileg, ezek is kisebbek, mint a Razer egerek, vagy nagyobbacskák (remélem a nagyobb, mert elég nagy kezem van)??Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest