- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dantes
tag
Szétoffoljátok a topicom!
Valaki vállal olyat, hogy egy nap elugrok hozzá a gépemmel, és végigpróbálgatjuk az alkatrészeket, hogy mivel lehet a gond? Persze megfelelő ellenszolgáltatásért. -
dantes
tag
Nekem is az van!
Lehet, hogy a kettő nem passzol. Nekem se meleg Everest szerint, szobai ventivel mégis jobb valamennyivel. Lehet, hogy ugyanaz a hiba?! (Próbáltam két XT videokarit és NF7 és NF7-S alaplappal is!!)
Előtte milyen videokártyája volt? Azzal jól ment?
[Szerkesztve] -
dantes
tag
UP
-
dantes
tag
UP
-
dantes
tag
válasz
Il Padrone #15 üzenetére
Nem tudom, valahogy nem hiszem hogy a proci lehet. Miért pont játékok közben szállna el?!
Nincs több alkatrészem, amiket cserélgethetnék. Ha lenne, nem lennék itt a fórumon, hanem már azt csinálnám. -
dantes
tag
válasz
Il Padrone #10 üzenetére
Igen ettől félek én is. De nekem meg nincsenek alkatrészeim.
Táp csere is volt! -
dantes
tag
válasz
Il Padrone #6 üzenetére
Garis teszt sajnos nem működik. Még arra gondoltam hogy elviszem egy szervízbe....
-
dantes
tag
válasz
Il Padrone #4 üzenetére
Memtest86, a procit már nem tudom - nincs meg a program. Arra emlékszem, hogy mátrixokon végzett műveleteket, meg a pít számolta ki néhány tizedesjegyig. Alaplap csere volt, arra én is gyanakodtam.
Ha tudsz mondani jobbat, szívesen kipróbálom.
[Szerkesztve] -
dantes
tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Mindkettőt néztem tesztprogramokkal. (Erre én is előbb gondoltam, mint a szoba ventillátorra
)
Szobaventillátorral nagyságrendekkel ritkábban fagyott!!
[Szerkesztve] -
dantes
tag
Sziasztok!
Van egy 9600xt kártyám, és erőforrásigényesebb játékoknál fagy. (Doom3, Need for Speed, Prince...) Próbáltam mindenféle beállítást: 4x AGP, Fast write ki, többféle driver, másik 9600xt videokártya, másik NF7-es alaplap, másik memória. Az egyetlen ami segített, amikor egy szobai ventillátort tettem a nyitott ház oldalához, így sokkal ritkábban fagyott. Vettem egy jobban szellőző házat egy 12, egy 9,2 és egy 8 cm-es ventivel. Most ritkábban fagy mint az előző házban, de a szobai ventillátorral ez nem ér fel. Azt viszont semmiképp nem akarom használni, mert ocsmány, hangos, és rámjön a huzat folyamatosan.
Olvastam valamikor itt a prohardveren, hogy valakinek hasonló problémája volt, de már nem találom sehol a topicot. Nincs valakinek ötlete, hogy mit lehetne kezdeni vele? Esetleg egy másik videokártyába is beruháznék, vagy talán ahol vettem, kicserélnék, de nem tudom hogy segít-e. Fölöslegesen meg nem akarok pénzt kidobni.
Tesztelni is elég nehéz, mert van hogy egy-két órán keresztül is jól megy, ha viszonylag hűvősebb helyen van a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest