Aktív témák
-
Brekk
addikt
Hi!
A hiba tuti nem a magtol van, a kepen teljesen normalisan nez ki. A kartyan a memoria mondta fel a szolgalatot, ha lesarkaztad volna a gpu-t ugy hogy a csikok seruljenek akkor annak a kartyanak annyi...
Szvsz kerdezd meg a pulsarnal hatha garis meg. www.pulsar.hu
Sok sikert. -
Tul
aktív tag
Nekem csak az furcsa, hogy egy ideig jó volt:U Ez nem így működik, hogy lesarkazom, megy 2 hétig és csak aztán adja be a kulcsot. Lehet hogy mégis nálad percent le. Mondom, nem kell ahhoz nagy hibát véteni, nekem felszerelés után egy hónappal roppant meg, mikor rámarkoltunk a zm-ra. De hogy kicsit vigasztaljalak, nem lett semmilyen következménye:)) Mai napig jó:) A megfolyások normálisak a gpu körül, paszta miatt meg ne aggódj!
-
Tul
aktív tag
Ez nagyon le lett sarkazva:( Ha gondolod feltölthetek neked egy képet az én volt xt-m magjáról, azon látszik, hogy kellene kinéznie:U Szerintem az segítene belátni, hogy abgeht... Bár, később én is lesarkaztam:DDD Minő véletlen, Zm volt a ludas. Részben:DD Nem felszereléskor, hanem káryta mozgatásakor. Én nem szívesen raknék fel azóta egy fél kilós hűtőt ilyen sérülékeny magra. Életveszély:)
-
Horbal
őstag
Na ez már valami, megnéztem a mag környéke valóban ilyen...bocs a lámerságért.
Ezen a képen meg azt látom, hogy a sarkok igen gyanúsak (ha az nem paszta akkor nagyítóval vizsgáld meg a felületi integritást (alá stár trek)), meg iszonyat mennyiségű ezüst gány van mindenhol, szvsz simán attól dobta el magát... -
parandroid
félisten
hát, ez a mag pedig nagyon sérültnek látszik... :( :( :(
egyáltalán nem lepődnék meg, ha ő lenne a bűnös.
hétvégére kapom meg én is a zalman 80c-hp -met, itt az intő példa, hogy óvatosnak kell lennem... nem azt akarom mondani, hogy te hibáztál, csak úgy általában óvatosnak kell lenni. az a baj, hogy mivel egy darabig ment, és csak utána jelentkeztek a tünetek, így ez már megállapíthatatlan, hogy ki okozta a hibát. :(
mindenkinek kérdés: nem lehet egyébként attól, hogy billegett rajta a hűtő, vagy mittomén???
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest