- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Mondjuk ezzel a gpu-val az a furcsa, hogy szépen körbe van sarkazva. Ezzel valki nagyot nyűglődhetett, mert egy hirtelen véletlen percenés egy sarkat jelent leginkább...
-
Tul
aktív tag
Nem hinném, hogy túl sokat segítene:U Fene tudja. Annyi biztos, hogy a 9600xt magja volt eddig a legsérülékenyebb, amit láttam. Még egy amd-re is szívesebben rakok fel egy olyan bordát, amit testből rányomva lehet csak beakasztani, mint 9600xt-re megint zalmant. Nagyon jó a zm, tulajdonképpen feltenni is fel lehet bármire ha elég óvatos vagy, de nem értem, hogy lehet egy ilyen monstrumot egyetlen egy ponton rögzíteni a kártyához:(
-
Tul
aktív tag
Szilikontól nem kell félni, erről nem érdemes vitát nyitni. Ezüst már kicsit rizikósabb, de elméletben az sem vezet. Na azért azzal már én sem kenném le az egész nyákot, de voltak olyan spórolósak, hogy 9600xt-k esetében nem kel ilyen abszolút szétfolyásos esetektől tartani.
-
Tul
aktív tag
válasz
parandroid #43 üzenetére
Azért gép mozgatására nem. Nyilván nem úgy kell ezt elképzelni, hogy szétporlad a kezedben a gpu, olyan gané:DD Nálam ez úgy volt, hogy a zm alaplaptól kifelé eső alsó és felső bordájának szélét (magyarul ahová az op1 is felkerül) cseppet megmarkolta haverom. És az egész hűtő csak a gpu-ra van rögzítve, semmi egyéb ponton nincs fixálva a kártyára. Így mikor összenyomódott a két borda, megfeszült a magon és sercent:Y
-
Tul
aktív tag
Nekem csak az furcsa, hogy egy ideig jó volt:U Ez nem így működik, hogy lesarkazom, megy 2 hétig és csak aztán adja be a kulcsot. Lehet hogy mégis nálad percent le. Mondom, nem kell ahhoz nagy hibát véteni, nekem felszerelés után egy hónappal roppant meg, mikor rámarkoltunk a zm-ra. De hogy kicsit vigasztaljalak, nem lett semmilyen következménye:)) Mai napig jó:) A megfolyások normálisak a gpu körül, paszta miatt meg ne aggódj!
-
Tul
aktív tag
Ez nagyon le lett sarkazva:( Ha gondolod feltölthetek neked egy képet az én volt xt-m magjáról, azon látszik, hogy kellene kinéznie:U Szerintem az segítene belátni, hogy abgeht... Bár, később én is lesarkaztam:DDD Minő véletlen, Zm volt a ludas. Részben:DD Nem felszereléskor, hanem káryta mozgatásakor. Én nem szívesen raknék fel azóta egy fél kilós hűtőt ilyen sérülékeny magra. Életveszély:)
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest